Интериорен стил по аматьорски - 23

• 82 356
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
Наистина една шкаф мивка венге, стига да се намери подобна на платформата на ваната ще е подходяща.
Аз продължавам да си мисля, че пода не трябва да е с дървесен фладер.
Може би е добре да се разработи и вариант с друг под

Нещо в сивата гама (графит, антрацит)
http://topgroup.bg/images-6185-0-0-c95_-Extend-Black.jpg
http://topgroup.bg/images-6091-0-0-c95_-London-Negro.jpg
или тъмно зелено - не намирам подходяща картинка

# 526
  • София
Нещо налага ли ваната да е повдигната на платформа? Ако е обяснено - пропуснала съм.
Ние сме с хидромасажна вана и е стъпила на пода.
Също като pep_si не мисля, че дървесния фладер е най-подходящ за пода. Лично на мен за никъде не ми харесва, а за в банята стои  недомислено, не на място и не се връзва, какъвто и да е фаянса.

# 527
И на мен не ми е много бяло бялото в  банята на Съпружка, и също не бих заложила на разни фризове и "раздвижвания". Колкото по-изчистено, толкова по-добре. И аз бих заложила на друг под, но нали пък има този праг на ваната с който трябва да се съобразява.

So what, не знам кога ще му дойде ред на хола, сега довършвам лятната кухня, после мислех да подхвана втората кухня, така че събирам идеи за хол с честърфийлд. И да допълня, моят е много по-хубав от този на картинката, с омачкана, изтъркана стара кожа, доставен директно от Лондон Mr. Green...абе направо мечта Simple Smile

# 528
Eма Hug. Моята може да последва същата съдба. Диванът е прекрасен. Чакаме снимки с нетърпение.
Мимозке, страхотно преобразяване. И аз имам две такива Годзили, но пусто от работа не ми остава време за тях.

# 529
http://www.houzz.com/ideabooks/27917459/list/Room-of-the-Day--Ro … orary-Master-Bath
Погледни третата снимка на линка, Вана с дървесен под. Има и душ, и т.к. не е ограничен всичко е в плочки догоре (тези камъни са вид плочки).

Аз бих погледнала за естественни камъни за под. Бих бягала от дървото, защото поне на по-голяма част от баните тук, подът им е паркет(дърво). Според мен много непрактично. Най-малкия теч и къртиш и махаш всичко.

# 530
Е, то това не е истинско дърво. Просто имитира такова.  Peace

# 531
Ако имам възможност бих направила и прозорецът по-голям.
Видях страхотна идея за затваряне на прозорец на баня. Огледала се плъзгат по плъзгачи и затвярят прозорецът....иначе са дръпнати на страни. Не го обясних добре, но стои наистина уникално.
Ако имаш и место в банята бих ти препоръчала газова камина... стои наистина добре, а и топли зимата

Това с имитацията, ясно. Имайте предвид, че ако са дълги плочите имат изкривяване в средата. Особенно ако се прави да се разминават фугите личи много. (Да спомена ли майсторът колко мърмори).

# 532
Аз  харесвам бялата баня на Съпружка и смятам, че един шкаф в дървесен фладър би стоял чудесно. Не съм фен на фризове и т.н.  Тези дни докато аз издирвах перфектните „дървени” плочки дори попаднах на такива цвят венге и бяха супер. Другото, които искам да споделя по повод терзанията с проектите е, че мисля, че двете бани в едно жилище трябва да се разглеждат като едно цяло. Не в смисъл да са еднакви, а да имат елементи, които да си кореспондират помежду си и пода е един такъв вариант независимо дали ще избереш шарените или релефните плочки в малката баня. В момента  аз точно съм в тази дилема как да подбера настилките в цялото жилище (вкл. и бянята) по такъв начин, че да изглеждат като едно цяло.

# 533
Тук принципът е един тип настилка ( вид, цвят) на етаж. ( това е един от критериите, когато търсиш жилище). Така, че съм съгласна.

# 534
Ох, кой за какво си мисли Laughing

Май не е безвъзвратно загубена идеята за бяла библиотека:

http://prikachi.com/images/332/7426332Q.jpg

Какво ще кажете newsm78

# 535
Ох, кой за какво си мисли Laughing

Май не е безвъзвратно загубена идеята за бяла библиотека:

http://prikachi.com/images/332/7426332Q.jpg

Какво ще кажете newsm78

Не е Wink Книгите имат толкова цвят, така чееее  Sunglasses

# 536
  • София
Ема,
Скрит текст:

# 537
Лоренца, Асос, благодаря ви Hug

Ако ви попадне интериор с такъв диван, ще съм ви благодарна да го споделите. Започвам да събирам в папка.

Преди малко си се смях сама.
Със сигурност ще съм единствената с честърфийлд у наше село Laughing
Навремето бях първата, която си пося райграс вместо зеленчукова градина, беше голяма атракция. Сега има още 4-5 къщи в селото с райграс, но с честърфийлд със сигурност няма Mr. Green

# 538
съпружка  ние искаме нещо подобно. Но нямаме възможност за проекти. Но ще сме с под венге. С плот за мивка от камък. Около огледалото пак камък, стъклена мивка, душ кабина прозрачна. Не сме завършили идеята все още, искаме някакъв акцент. Може би ще сложим още една стена малка с камъни или някаква мазилка. newsm78
Абе за това съм тук за да черпя идеи Simple Smile
Стъклената мивка ще я намразиш много скоро, иска робуване. Стената с камъни в баня също ми се струва, че ще изисква по-често търкане с четка, ако се мокри директно.

# 539
Стъклената мивка ще я намразиш много скоро, иска робуване.
Нормално миене с препарат... с няколко такива мивки съм, едната в тоалетната за гости. Не само мивката е стъклена, но и плота. А сме и с много варовикова вода.
Преди и аз търках и чистех ( че и душ кабините ни са стъклени, но открах открих с какво да ги чистя...мажа и след 10 мин измивам с вода.

За камъните съм съгласна. В офиса сме с подобни , релефни. Не съм ги виждала чисти до сега, не като да не е да ги търкат.
Иначе моите бани са с травентин, мия с препарата дето мия стъклените кабини.

Общи условия

Активация на акаунт