Интериорен стил по аматьорски - 23

• 82 315
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Искам и аз да се присъединя към темата. Истински аматьор съм, а в момента правя апартамент старо строителство от-до Blush Докато избирахме жилище исках точно това, но сега когато тръгнах по магазините задачата не ми се струва никак лесна. Избрах настилките за коридора и стаите, но не мога да взема решение за това какъв трябва да бъде цветът на вратите. Колебая се между класическата бяла врата или тъмна, която да пасне на средно тъмни кафяви настилки. Чудя се има ли някакво правило за това как е редно да се съчетае пода с вратите импрозорците Thinking Thinking Трябва ли да има контраст между тях? Порвоначално ми се струваше добра идея да заложа на тъмни подови настилки, тъмни врати и прозорци и бели стени, но сега не съм сигурна, че от толкова тъмно няма да си захлупя и без друго не особено голямото жилище #Crazy

# 541

So what, не знам кога ще му дойде ред на хола, сега довършвам лятната кухня, после мислех да подхвана втората кухня, така че събирам идеи за хол с честърфийлд. И да допълня, моят е много по-хубав от този на картинката, с омачкана, изтъркана стара кожа, доставен директно от Лондон Mr. Green...абе направо мечта Simple Smile

Ема представих си я подобна >
http://nicety.livejournal.com/1539059.html

# 542
Съпружка, сега погледнах пак проектите на първата баня и си помислих, че и двете ти бани с бели плочки на пода ще изглеждат много по-добре (при първата баня визирам проектът с шарените плочки).
Иначе при втората баня стерилността ще се изгуби още с поставянето на четка и паста за зъби, а какво да говорим за хавлии, шампоани, балсами и т.н........, така че това изобщо не го мисли.
Dusty_wind, има да - каси на врати, первази и дограма (представи си ги като контури) в един цвят.

# 543
Angelca, харесва ми Peace

...но ми идва малко тъмен този интериор, поне на този етап.
Може с времето пристрастието ми към бялото да отслабне.

# 544
Ема, честито за дивана! Според мен ще е хубаво с библиотека.

Нашите настилки са горе-долу съобразени до тук - всички стаи са с дюшеме - антре, вестибюл, хол, 3 стаи, като в 2 от тях запазихме старото дюшеме. В кухнята плочките са тип дюшеме, което е съобразено като цвят.

Титина, ако следвам съветите ти ММ ще ме изгони от вкъщи.  Laughing Третата баня от линка ми се струва, че няма чистене с тези камъни, а място за камина няма - сложихме в хола и сега няма място за маса и диван, та и там го мисля постоянно как да ги побера. Прозорецът е поръчан и другата седмица трябва да го монтират. Но пък подът от линка, който си показала ми харесва, а и нашето разположение е точно такова - стая - врата за дрешник- врата за баня  Laughing

# 545
А за баните все повече си мисля да направя тази с душ кабината с шарените плочки, а тази с ваната с релефните по-изчистени.

Относно вратите - нашите ще са като цвета на дюшемето -> от един дърводелец сме ги поръчвали.

# 546
Титина, ако следвам съветите ти ММ ще ме изгони от вкъщи.  Laughing
Спокойно, няма, само трябва да ти купи по-голямо жилище.
Банята, за която говоря е наистина уникална, то и цялата къща е такава...ама пусто мъжа ми отсече никакви къщи повече ( а и да си призная малко ми писна от грижа за градината).
А за камъните, от вчера съм с парочистачка, ще дам отзиви дали работи или не  Mr. Green

# 547
  • Варна
Бани, явно са голяма дилема , без значение малко или голямо е помещението ...
Снощи , докато си разглеждах houzz и ми се напълниха очите с идеите, стигнах до решението,че повече ми харесва да разполагам с малко жилище/къща/таван, отколкото огромни хамбари ....Много по-трудно ми се вижда да натъкмиш голямото помещение, отколкото малкото, в което и да имаш много идеи, като нямаш място се ограничаваш до 1-2  Laughing

Покрай баните на Съпружка , да споделя и тази http://www.houzz.com/photos/5568011/Our-Tiny-Tack-House-rustic-bathroom-seattle -много ми хареса и ако имах къщурка хич няма да се замисля за такава  Laughing

Ема, честито за дивана ...На мен библиотека зад диван ми харесва страшно много, особено пък съчетание на кожа-дърво -хартия ... Simple Smile

# 548
Г-ца Димитрова, какво стана с щората? Пристигна ли?

Емa, за новия честърфийлд направо ти завиждам.  Laughing Mr. Green Мечтая си за такъв, ако някой ден имам къща или голям апартамент. За съжаление в малкия панел само към тоя пуст минимализъм трябва да се придържам, пък хич не мога да кажа, че това е моят стил.

# 549
  • Варна
Г-ца Димитрова, какво стана с щората? Пристигна ли?

Не, чакам, три седмици вече ...дадоха ми обещание за утре

# 550
  • София
Честърфийлдът си изисква въздух, високи тавани и прочее. Аз също много го харесвам, но ...
Ема, какъв стил се търси - рустик, класически, индустриален, някакъв Ема микс? Simple Smile
Аз мисля, че чудесно се вписва във всеки от изброените.

Скрит текст:

# 551
Втората снимка, ах... Направо се настаних!   animal037

# 552
Г-ца Димитрова, и аз ще чакам отзиви за щората - снимки, цена и т.н.

Колкото до моя нов диван, две нощи не съм спала....от радост. Винаги съм искала да имам стар кожен фотьойл, за диван дори не съм си и мечтала. Но ето, той сам си дойде при мен, намери ме Simple Smile Не струва малко, но като си помисля, че за да претапицирам старата соц гарнитура, щях да дам най-малко 200-300 лева, и едва ли крайният резултат щеше да ме удовлетвори някога, то мисля, че цената си струва. Вече започнаха да ми се подреждат картинки на бъдещия хол.....тази къщичка ще стане едно доста артистично местенце в крайна сметка Grinning

Асос, страхотна си Hug

Стилът ще е Ема микс Simple Smile Имам следните дадености - 20 кв.м., височина на тавана 2,50 м., чамово дюшеме, което или ще потъмня малко, или ще остане с естествения цвят на дървото, прозорец и врати - бели, вратите са 4 на брой  ooooh! общо взето този хол никога не е използван по предназначение, явява се преходна стая.

Никой нищо ли няма за показване, само аз ли ремонтирам Rolling Eyes
И Богиня ми се губи нещо?

# 553
  • Пловдив
Емa и ние сме в ремонт вече втора седмица. Майсторът сля вече двата апартамента ( свързахме ги с коридор ), изгради дрешникът в родителската спалня и сега работи по мокрите помещения. Като гледам как върви май ще приключим по-рано от предвиденото.

# 554
Аз почти приключих с едната стая, но няма да покажа, защото никой не помогна с лампата.  Twisted Evil

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт