Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 361
  • 573
  •   1
Отговори
# 120
  • град-държава
На всеки, който не му се занимава с претенциите на клиента, може да отиде да си копае градинката, защото е ясно, че това не е неговата работа. Какво остава да продава камъни, които са свързани с толкова специален случай в живота на една жена, да не го разбира и да седи там, да ти се кара насреща. Няма такъв момент, в който това да е нещо различно от пълен абсурд.

# 121

Хайде стига съм ви отваряла очите, на евентуалните истински търговци! Заслужете си го!

Ми не, благодаря. Правя разлика между капитализъм и робовладелски строй. Тук даже сферата на услугите е с доста по-гъвкаво и удобно работно време, отколкото в повечето европейски държави. Там не само бижутер, а и хранителни стоки трудно можеш да намериш отворени по празници. Ама те горките нали си нямат понятие как се прави търговия...

# 122
  • София
Да бе, всяка фирма трябва да има специален отдел за приемане на фасони и изпълнение на прищевки на всякакви идиоти. Айде, молим ви се, дайте по-сериозно. То пък всичко си има разумни граници.

# 123
Както казах, ако си достатъчно находчив работодател, би имал достатъчно добра социална политика към ценните си кадри. А златарите са точно такива и без работа няма да останат. Работодател, който кара хората си да работят по официални празници, за мен е търгоеец, който не бих уважавала и не бих си купила нищо от него. Пак повтарям, че говоря за ценни и квалифицирани кадри, а не за продавачите. Методите на управление на персонала си е цяла наука. Не е като някой да ти отвори очите във форум. На запад магазините в събота затварят в 5, а в неделя в 3, ако изобщи работят, тук ако има как и денонощно да работят хората за без пари, най- добре ще е. Напоследък клиентите все повече внимание обръщат на отношението на работодателя към подчинените си, така че в интерес на търговците е да не изнасилват служителите си. Но се отклонихме от темата.

# 124
  • Варна
Да бе, всяка фирма трябва да има специален отдел за приемане на фасони и изпълнение на прищевки на всякакви идиоти. Айде, молим ви се, дайте по-сериозно. То пък всичко си има разумни граници.
До момента, в който ти нямаш нужда от съдействие. Laughing

# 125
  • град-държава
Разбира се всеки е свободен да управлява бизнеса си, както намери за добре, но това не означава, че клиента няма право на претенции, а тази която стои насреща и продава, като не може, да не се сърди на клиента, защото това ѝ е работата. Пак казвам, нека попитиката е такава, каквато им се иска, затова едни печелят, а други губят.

# 126
  • Ямбол
O, Стейси, пак ли си на страната на слабия?
Все неподходящи страни си избираш да браниш.

Плюх си през рамо, че и аз снаха някой ден ще имам. И ако малко наподобява на такова, доста ще си блъскам главата, къде съм сбъркала във възпитанието и отварянето на очите на синчето.
Пу-пу, далече от мене.

# 127
  • Варна
Laughing
Не, Лиляна. Тук става въпрос за бизнес.
Помисли пак дали уязвеният клиент е слабия!

# 128
  • София
Боже, каква драма  ooooh!
Отдавна тема не ме е разсмивала така.
Трябва и да осъвременим някои поговорки, че леле...
"Десет пъти мери, веднъж купувай годежен пръстен!"  Joy

# 129
  • София
О, аз имам останали няколко капки здрав разум и като ми обяснят, че е почивен ден, мога да вдяна защо няма как да ми свършат работа.
И от такива няма голяма файда освен да си скъсаш нервите с тях, обикновено имат безумни претенции и, разбира се, за без пари по възможност. Не, мерси, Мис Каприз да заминава другаде.

# 130
Имаш 2 опции: 1. Чакаш няколко дена и ти правят корекцията на пръстена.
2. Желателната - сменяш мъжа, защото е плиткоумен! Нямаш ли един пръстен у вас, който той да вземе и да наложат правилния размер? Ама ако ти беше купил сутиен с чашка Д, щеше да се възгордееш, нямаше да ходиш да го сменяш и щеше да го пълниш с подплънки нали?  Laughing  Другият път преди да купи нещо мъжленцето да проучи опциите. В почивни дни никой няма да работи. Кога ще се научите, че хората трябва да се уважават! Ако ти се счупи автомобила, който се предполага, че трябва да е по-скъп от пръстена ти и няма работещи майстори на кого по-точно ще се оплачеш? Да кажем имаш Опел, какво ще пишеш на изпълнителния директор на Опел - Алоууу, селянчо, ти па що не ти работят сервизите. Веднага да ги пущаш, че мене път ме чака до село!  

# 131
  • град-държава
Те вече са клиенти, оставили са си парите там, а в тези случаи услугите са безплатни.  Wink

# 132
  • Ямбол
Laughing
Не, Лиляна. Тук става въпрос за бизнес.
Помисли пак дали уязвеният клиент е слабия!
Какъв бизнес, бе Стейси?
Колко на загуба трябва да работи някой, за да изпълнява капризи? Ми прави са били хората, за да изпълнят някаква корекция, която дори не е по тяхна вина, трябва да платят нечии двойни надници, за да може на кифлата на момента да е готово пръстенчето. Ми аз не бих поддържала такъв бизнес.

# 133
Те вече са клиенти, оставили са си парите там, а в тези случаи услугите са безплатни.  Wink

Не видях някой да го отрича. Но не може да се извършат на момента в почивен ден. А ако все пак ти го уредят някакси не може да е безплатно, защото това вече е екстра.

# 134
Извинете за езика, но наистина за човек, занимаваш се с търговия, оставам безмълвнна.

Хайде стига съм ви отваряла очите, на евентуалните истински търговци! Заслужете си го!

Уау! Я най-добре не ни отваряй очите, че ще ни объркаш представите!

Общи условия

Активация на акаунт