Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 390
  • 573
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ми разберете най- после, че ако трябва на кифлата пръстенчето трябва да се оправи веднага!
Броени са сума ти пари и е логично да се откликне при проблем. В случая може и да е след няколко дни, но клиентът трябва да бъде успокоен. Ако не-бижутерни фирми-бол.

Херц, няма, не ти и трябва. Laughing

# 136
Според мен годеника нарочно е купил по - голям пръстен, барем авторката каже НЕ, че ако е такъв каприз за всичко в живота, горко му на момчето, горко му Cry
Към авторката - мило момиче, стъпи на земята, ако ще ставаш булка, порасни, защото и деца ще гледаш след това - диамантен пръстен на ръката не те прави нито по - специална от другите хора, нито по - важна, добре е да го запомниш от жена, която и без диамантен пръстен е казала ДА Wink

# 137
Те вече са клиенти, оставили са си парите там, а в тези случаи услугите са безплатни.  Wink
Нищо безплатно няма в този живот.
Закупената стока може да търпи корекция която е включена в цената на продукта. Wink В рамките на работен ден.За почивен ден едва ли.

Същото щеше да е, ако годеника беше и дал пръстена на 30-ти декември,пак щеше да ревне че никой не работи.Пък там драма на нова година без диамант,мани... ooooh!

# 138
Ми разберете най- после, че ако трябва на кифлата пръстенчето трябва да се оправи веднага!
Броени са сума ти пари и е логично да се откликне при проблем.

Миналите празници ми счупиха предното стъкло на колата. Не само за колата, но и за застраховката са броени повече пари, отколкото за обичаен годежен пръстен. Но никой не отвори заради мен нито застрахователния офис, нито сервиза. Изчаках си.

# 139
Броени са сума ти пари и е логично да се откликне при проблем. В случая може и да е след няколко дни, но клиентът трябва да бъде успокоен. Ако не-бижутерни фирми-бол.

За човек занимаващ се с търговия, звучиш доста несериозно. Разбери най-после, че пръстенчето на кифлата ще бъде оправено в първия работен ден и всяка уважаваща себе си фирма ще го направи тогава, когато е възможно и няма да се втурне през глава заради някаква глезла. И английската кралица да е, има правила, като е толкова ербап, вади 500 лв. и проблемът се решава. Ама лиглата хем иска, хем не й стиска.

# 140
  • град-държава
Те вече са клиенти, оставили са си парите там, а в тези случаи услугите са безплатни.  Wink

Не видях някой да го отрича. Но не може да се извършат на момента в почивен ден. А ако все пак ти го уредят някакси не може да е безплатно, защото това вече е екстра.

Напротив:

И от такива няма голяма файда освен да си скъсаш нервите с тях, обикновено имат безумни претенции и, разбира се, за без пари по възможност. Не, мерси, Мис Каприз да заминава другаде.

Ние не знаем как точно и по какъв начин се е провел самия разговор, факт е, че авторката твърди, че ѝ се е крещяло. Факт е, че от въпросните измислени Валентин и на мен ми се е крещяло, без да считам, че имам принос за това, освен с присъствието си, и е факт, че никога услуга свързана с претенциите ми на клиент, към дадено бижу не е имала отделна цена, например да се повика майстор, който в момента не е на работа и не само.

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 23:41 от Vermilion`

# 141
  • София

Веднага - в Бърза помощ, може и някой транквилант да ѝ дадат.
Анджък де, прав ѝ път!

# 142
  • Варна

За човек занимаващ се с търговия, звучиш доста несериозно. Разбери най-после, че пръстенчето на кифлата ще бъде оправено в първия работен ден и всяка уважаваща себе си фирма ще го направи тогава, когато е възможно и няма да се втурне през глава заради някаква глезла. И английската кралица да е, има правила, като е толкова ербап, вади 500 лв. и проблемът се решава. Ама лиглата хем иска, хем не й стиска.
Пръстенчето може да бъде оправено в първия работен ден, но загубените нерви няма кой да върне! Не е било необходимо да крещят на клиентката.
Несериозно ще кажеш, че звучи примерно баба ти, Laughingно нямаш съответния опит за да признаеш.

# 143
Много се вживяваш. И на мен ми се е случвало Simple Smile Но не е лошо да се замислиш. Не ми се мисли като тръгнете да организирате сватбено тържество. Сигурно ще скъсаш своите и на много хора нервите и много има да плачеш за глупости.  Но пък съм сигурна, че и продавачките не ги бива. Иначе така щяха да те забаламоста, че сама щеше да искаш да чакаш чааааак до 8 май Grinning

# 144
  • град-държава
Пръстенчето може да бъде оправено в първия работен ден, но загубените нерви няма кой да върне! Не е било необходимо да крещят на клиентката.

Ето, за какво става въпрос! За отношение.

# 145
Несериозно ще кажеш, че звучи примерно баба ти, Laughingно нямаш съответния опит за да признаеш.
[/quote]

Я стига с тези глупости, само тя има нерви! Почивни дни са, има вариант, но се плаща, точка. Не искаш, чакаш. Имаш по-добро решение ли? Ти с баба ми не се занимавай и не ми казвай какъв опит имам!

# 146
Един интелигентен и възпитан човек не би настоявал след като му е обяснено, че поради обективни обстоятелства желанието му е неизпълнимо. Уважението трябва да е взаимно.

# 147
  • Варна
ааа, исках да ти кажа да не се ебаваш с мен, че съм несериозна! Ти започна.

# 148
ааа, исках да ти кажа да не се ебаваш с мен, че съм несериозна! Ти започна.

Избягвай да ми казваш каквото и да било!

# 149

Ето, за какво става въпрос! За отношение.

За сега за крещенето имаме само един непотвърден източник. И като гледам авторката, малко се съмнявам, чене  тя е вдигнала кръвното на продавачките.

Общи условия

Активация на акаунт