Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 519
  • 573
  •   1
Отговори
# 390
Ха ха, това само изтънчена дама може да го каже.
Толкова са многолики човешките отношения, но когато има любов, горното важи и това е важното.

# 391
Софи, и мен така ме лъгаха, ама...

# 392
# 393
# 394
  • София
Начииии, не спорете, Нелката си е супер, годеникът е виновен - тъпакът му с тъпак! Не, че не се е сетил да вземе тайно друг пръстен и да мери, а щото не му е стигнал акъла да съобрази момента и да й предложи след празниците, та ако трябва корекция, да не се развали на любимата момента  Mr. Green Дано поне акълът да му е дошъл по време на панаира в магазина и да му е просветнало, че тая фльорца, която прави скандал за подареният от него пръстен, в негово присъствие, не е стока. Представям си как тъпо се е чувствал, след като е избирал, умувал е вероятно как да го поднесе и т.н. Сигурно и на нея й е бил мерак да си носи пръстена, явно годежът и бежуто я радват, но чак пък това да й съсипе събитието.....безумно е!

Коментарите за злобата са доста неуместни, аз си казвам в прав текст, че авторката е глупава кифла и за съжаление не е научила нищо от първия си брак, въпреки че имам чуден годежен пръстен с доста приличен диамант. И между другото, купен е точно от Валентин. Мъжът ми беше с много добро впечатление, искаше да си вземем и халките от там, но в крайна сметка на друго място ни направиха солидна отсътпка. Не става дума за злоба, бонбонбон, а за ценности и отношение. Аз получих предложението и пръстена в момент, в който не можех да забременея и тъкмо беше приключило неуспешното ни ин витро. Фактът, че мъжът ми поиска да се оженим точно тогава, въпреки рискът да нямаме наши деца, за мен беше по-ценен от всички диаманти на света и уверявам те дори не погледнах пръстена веднага. 

А избирането на пръстен заедно с мъжа не го разбирам и не мисля, че е масова или световна практика, както беше казано. Още по-тъпо ми се струва да смениш годежен пръстен, защото не ти харесва, ако ще и с шест диаманта да е.

Още много мога да пиша, даже да намеся и девойката, дето лишила Валентин от поне пет годешни пръстена, или нещо подобно беше написала.... но ще се въздържа, че и без това цял ферман стана.

Дано все пак на авторката й провърви в този брак, въпреки това безумие с пръстена.

# 395
Споко,авторката се е отписала от темата.
А ще е добре да ни разкаже как е след корекцията. Grinning

# 396
Темата не е пързалка. Нелката се е жалвала тук от какво ли не. Очаквам след година да видя и темата "Искахме момче. Роди ни се момиче. Възмутена съм!"

# 397
  • София
Споко,авторката се е отписала от темата.
А ще е добре да ни разкаже как е след корекцията. Grinning

Ще ми е интересно да прочета развитието, ако са го коригирали повече и пръстенът й е станал възтесничък. Ако мисли в перспектива, ще изчака жегите да й се подуят пръстите, диамант е все пак, не може да го прибере в някой шкаф  hahaha

Очаквам след година да видя и темата "Искахме момче. Роди ни се момиче. Възмутена съм!"

Горкия щъркел, как ще му горят ушите  Joy

# 398
Темата не е пързалка. Нелката се е жалвала тук от какво ли не. Очаквам след година да видя и темата "Искахме момче. Роди ни се момиче. Възмутена съм!"
А не бе! Joy

# 399
Всеки с проблемите си, Пати, повечето хора нямат твоите, а ти нямаш техните. Какво викаш за отношението, или целта беше да изтъкнеш какво страдание има по света? Аз знам и без да ми казваш - и като казвам знам, наистина е така.
Напоследък се върти едно лафче - ако спориш с идиот, много е вероятно той да прави същото. В тази тема глупавите кифли са доста повече от едната авторка, която пък действително се изнесе. Може би по примера на "по-умният отстъпва" Wink Останалите глупави кифли продължиха да я одумват, вкл. и моя милост, но аз пък не съм като вас.

# 400
Останалите глупави кифли продължиха да я одумват, вкл. и моя милост, но аз пък не съм като вас.
Дали?

# 401
Въй, второ венчило, че и с диамант и претенции...

# 402
Само може да се учиш от авторката, Мамасита, аматьорка такава!  Naughty

# 403
  • Варна
Преди да коментирате казус на непознат за вас потребител, влизате ли да прочетете старите му постинги?

# 404
Въпросът е като съм "крава с теле", по-малък диамант ли ми се полага или по-голям.

А иначе да чакаш момче и да излезе женско...ми за оплакване си е, виж ме мен- чакали са ме да съм мъж. Даже и аз съм разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт