Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 446
  • 573
  •   1
Отговори
# 435
  • SA
Не виждам защо магазин и ателие, които не произвеждат и не предлагат нещо от жизнено важна  необходимост, да трябва да работят по празници.
Сега, ако става вьпрос за спешно отделение, БМП, болница, магазин за храна - да, сьгласна сьм, че трябва да работят поне част от тях. Обаче магазин за бижута... това направо ме хвьрля в оркестьра.
Много ми е трудно и да си представя , че някой би могьл да страда толкова много от факта, че няколко дни ще трябва да ходи без диамантен прьстен. Ако не беше тази тема, не бих го и допуснала даже.
 Shocked

# 436
  • София
Ко стана в крайна сметка?  Thinking
Оправиха ли пръстена, че трета нощ не мога да спя от възмущение....   Crossing Arms

# 437
  • София
  animal037 Изпуснах ли щастливата развръзка?

# 438
Не си, чакаме си. newsm50

# 439
Много ми е трудно и да си представя , че някой би могьл да страда толкова много от факта, че няколко дни ще трябва да ходи без диамантен прьстен. Ако не беше тази тема, не бих го и допуснала даже.
 Shocked

И аз. Даже още не мога да повярвам...

# 440
  • София
Чудя се, дали да не се обадя във фирмата?  Thinking Да ударя едно рамо на авторката. Какво се мотаят още с тази корекция.  Crossing Arms Взех да се притеснявам вече Rolling Eyes Заложено е на карта щастието на младите.  Tired

# 441
  • София
 Shocked

И аз. Даже още не мога да повярвам...

На мен ми е по-трудно да повярвам, че има хора, които разбират поведението й смятат, че коментарите са ни от злоба  Thinking

missence, прати им направо Комисията за защита на потребителите, не рискувай набързо да разплачат и теб, дори и по телефона  Mr. Green

# 442
  • София
И моят годежен пръстен ми беше голям /и той е с диамант, да не си помислите сега, че злобея от липса на диаманти Joy/, но не съм правила пернишки трагедии, че трябва да поизчакам /даже мисля, че чаках два-три дни - леле, как ли съм ги преживяла тези дни се питам сега в ретроспекция на фона на тази тема  Thinking /

Добронамерен съвет към авторката - не предизвиквай съдбата с подобни тръшканици за бели кахъри.
Това сериозно.

# 443
След десетина дни се омъжвам и сега направо не се побирам в кожата си как се дадох без диаманти. Язък ми каква съм голяма бяла птица   newsm57

# 444
  • София
След десетина дни се омъжвам и сега направо не се побирам в кожата си как се дадох без диаманти. Язък ми каква съм голяма бяла птица   newsm57

Е поне за един бял топаз не се ли спазари?  Thinking

Laughing

# 445
Чудя се, дали да не се обадя във фирмата?  Thinking Да ударя едно рамо на авторката. Какво се мотаят още с тази корекция.  Crossing Arms Взех да се притеснявам вече Rolling Eyes Заложено е на карта щастието на младите.  Tired

Ми, хайде. Даже всички да направят по едно обаждане, по няколко мейла...и петиция, моля!
Ама с главни букви, да няма неразбрали  Laughing

# 446
Пфу,чак сега ли се сети.Ако можеш звъни, скарай се,как може такова нещо,цели 4 дни за един пръстен с д-и-а-м-а-н-т.Те не разбират ли колко е важен диаманТЪТ.

Нелка,що не пишеш,вълнуваш се за утре?

# 447

Ама колко нерви си спестила. Я си представи, че ти беше голям баш на празниците.

# 448
  • София
Вие се смеете, ама мен сън не ле лови. Любов, любов, ама без диамант, каква любов е?!  Crossing Arms

# 449
  • София

Е, Белисима,тук ли само ще се похвалиш  Hug Ти, така или иначе, отдавна си се дала, но все пак имаш още малко време да оправиш нещата с диаманта. Само намекни на мъжа ти да заобиколи Валентин, че страшни проблеми създават  Joy

Чудя се, дали да не се обадя във фирмата?  Thinking Да ударя едно рамо на авторката. Какво се мотаят още с тази корекция.  Crossing Arms Взех да се притеснявам вече Rolling Eyes Заложено е на карта щастието на младите.  Tired

Ми, хайде. Даже всички да направят по едно обаждане, по няколко мейла...и петиция, моля!
Ама с главни букви, да няма неразбрали  Laughing

И въпрос във ФБ - КОЙ разстройва годеници със затворени фабрики за диаманти?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт