Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 454
  • 573
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Абе аз също се включих шеговито в темата, но всъщност разбирам донякъде девойката. По подобен несериозен повод ще споделя мое нервиране: за нашата сватба /беше много скромно подписване/ нищо специално не си купих за нея, макар на моменти да съм се изкушавала, ОБАЧЕ си бях измислила един букет, който не беше никак сложен, обясних, показах, помолих да не ръгат гипсофил и когато отидох да си го взема  Crazy, целият у гипсофил - ей, щях да експлодирам, мрън-мрън, ама си го взех и се подписахме по живо по здраво.

Любе,
Скрит текст:
  Heart Eyes

# 451
Туцка,
Скрит текст:
Heart Eyes и аз се радвам да те видя,че ми липсваше
,ама букет се прави/аз или щях сама да си го пренаредя,или щях да строя майсторката му да си го оправи/...обаче,аз като видяла как се коригира пръстен,мога да кажа,че си иска време и  търпение.....без значение какъв е/освен ония дето не са с цял ринг,а се нагласят според пръста/.И,да-хубаво са предложили момичетата да не бърза да стеснява,че идва лято и после да не реве,че пък сега трябва да го разширява/и да случи пак някой празник/.....

# 452
  • София
Ами ние така я накрякахме девойката, че тя не се включи да доизясни, може да е имало някакви уговорки с момъка, туй-онуй.

Букетчийката каза, че ще и трябвало още не знам си колко време, а аз трябваше да бързам да се женя  Flutter

# 453
.И,да-хубаво са предложили момичетата да не бърза да стеснява,че идва лято и после да не реве,че пък сега трябва да го разширява/и да случи пак някой празник/.....
Като нищо по 24-ти май да го разширяват. Joy

# 454
Накрая авторката ще обвини форума за скапаното изживяване на най-щастливия момент и ще ви тежи на съвестта Naughty

# 455
  • някъде в орбита...
Накрая авторката ще обвини форума за скапаното изживяване на най-щастливия момент и ще ви тежи на съвестта Naughty

Ще ме гони чувство за вина от сега до края на света. Не мисля че ще ме стигне обаче  Crazy  Whistling

# 456
  • Варна
На мястото на авторката нямаше да се върна да кажа какво се случи по-натам.  Crossing Arms

# 457
Аз съм сигурна,че няма да ни осветли.Ще е заета да се хвали, наляво, на дясно. Flutter Flutter Flutter Flutter

# 458
  • София
Споко, като й лепне на пръстчето 100% ще се похвали в някоя друга тема, а ние ще можем да се осветлим през последните й публикации  Joy

# 459
  • София
Споко, като й лепне на пръстчето 100% ще се похвали в някоя друга тема, а ние ще можем да се осветлим през последните й публикации  Joy

Ако засечете из темите радостната новина, да я споделите тук, че да си отдъхнем всички  Blush

# 460
  • Down south
Изключително забавана тема, с проява на завидно чувство на хумор, от страна на повечето участнички.
Предполагам, че на многострадалната авторка не и е до смях, но на някои от постовете, аз се смях до сълзи.

# 461
  • София
Добрата новина е, че няма лоша новина все още, а лошата е, че след годеж обикновено се задава сватба  Tired

С две думи: годеникът да си опича акъла!  Naughty Всичко да е по-мярка, че иначе трябва сватба да се отлага  Rolling Eyes

# 462
Добрата новина е, че няма лоша новина все още, а лошата е, че след годеж обикновено се задава сватба  Tired

С две думи: годеникът да си опича акъла!  Naughty Всичко да е по-мярка, че иначе трябва сватба да се отлага  Rolling Eyes

Няма начин да не разберем за сватбата, все нещо няма да е идеално и ще има вой до небесата.  Аз се жених в жега и пръстите ни бяха отекли, голяма мъка да нахлузим пустите халки. Добре, че нямаха диаманти.

# 463
  • София
Добрата новина е, че няма лоша новина все още, а лошата е, че след годеж обикновено се задава сватба  Tired

С две думи: годеникът да си опича акъла!  Naughty Всичко да е по-мярка, че иначе трябва сватба да се отлага  Rolling Eyes

Няма начин да не разберем за сватбата, все нещо няма да е идеално и ще има вой до небесата.  Аз се жених в жега и пръстите ни бяха отекли, голяма мъка да нахлузим пустите халки. Добре, че нямаха диаманти.

Joy

Не ми се мисли  ooooh!

Ох, добре, че сте ги нахлузили, иначе едно сем-во по-малко   Wink

smile3539 smile3539 smile3539 Чакаме новина!

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 21:02 от missence

# 464
Ако въобще се стигне до сватба, най вероятно ще сме с нова регистрация и ник. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт