Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 358
  • 573
  •   1
Отговори
# 510
А аз скоро имам рожден ден, темата ми помогна да си избера подарък  Mr. Green

Само гледай да ти е по мярка.

О, изобщо не смятам да си го купувам от прошляшките магазини в бг-моловете, не виждате ли, че тук не обслужват клиентите добре! Директно милото ще ми го изкопае, защото иначе просто не ме обича достатъчно  Crossing Arms

# 511
Какво стана с този епичен пръстен? Май няма да научим....Уви.... Tired

# 512
Какво стана с този епичен пръстен? Май няма да научим....Уви.... Tired
Най вероятно се подвизава из Фейсбук,небрежно. Laughing

# 513
А аз скоро имам рожден ден, темата ми помогна да си избера подарък  Mr. Green

Само гледай да ти е по мярка.

О, изобщо не смятам да си го купувам от прошляшките магазини в бг-моловете, не виждате ли, че тук не обслужват клиентите добре! Директно милото ще ми го изкопае, защото иначе просто не ме обича достатъчно  Crossing Arms

Аз не за диамант. Мисля си, може пеньоарче  да ти купи, и като не ти е по мярка...Даже Нелката призна, че шивачките не работят на празник. И айде, отиде ти рожденият ден.

# 514
  • Варна
Не ми се мисли, ако пеньоарчето се окаже голямо! Laughing
Айде ако е малко, аз бих простила на милото. Laughing

# 515
  • където ми харесва
На такъв като му речеш "Абе това да ти е проблемът!" му става още по-чоглаво.
Мен пък подобно отнощение винаги ме е изумявало.Като ми кажат "това да ти е проблемът", все едно ми казват "пожелавам ти да имаш проблеми като моите, да видиш колко ще ревеш тогава". Голямо мерене на проблеми пада, голямо чудо.
Да, или по-скоро "оф, твоите проблеми са толкова незначителни за мен"...Ма е неприятен израз. Дори и да са незначителни, за да ги изкарам като проблем, явно така ги приемам. А такъв коментар ме сдухва още повече.
Та, по темата-имаме ли пръстен с диамант? А авторката взе ли си процента от Валентин?

# 516
Според мен драмата е, че авторката е искала да се похвали с пръстенчето през почивните дни и не е могла. Бас държа, че е имало планувана почивка с приятелчета, които да оценят по достойнство диаманта и дълбокомислието на госпожицата.

# 517
  • Варна
Според мен драмата е, че авторката е искала да се похвали с пръстенчето през почивните дни и не е могла. Бас държа, че е имало планувана почивка с приятелчета, които да оценят по достойнство диаманта и дълбокомислието на госпожицата.
Познаваш ли я?
Знам, знам, че ще има отговор:"ми то си личи" Laughing

# 518
Можеше да го носи широк по празниците и пак да се хвали,друго си е и във форума да се сподели. Laughing
Лошото е, че темата пое лош наклон и Нелка ще се наложи да се прероди.

# 519
Познаваш ли я?
Знам, знам, че ще има отговор:"ми то си личи" Laughing
Не общувам с кифли Wink

# 520
  • Варна
Ми ето, не я познаваш, а коментираш? Как става номера? Обективно ли е така?
Ето, аз, уж се имам за умна жена, ама утре може да счупя нокът в неподходящ момент и да се изнервя, да пусна тема и да споделя. Laughing Резултатът ми е ясен. Ама ще е моментно. И все пак е Клюкарник! Wink

# 521
То всеки може да сподели за счупен нокът, въпросът е в нюансите. Първо, намекваш , че маникюрът ти струва много пари. После се възмущаваш, че маникюристката не иска да дойде извънредно на работа заради твоя нокът. И продължаваш, че обслужването в България хич не е на ниво, една германка веднага ще отвори салона.

# 522
Онзи ден при зъболекарката ми също е имало драма. Някаква мърла припищяла, че трябва спешно да се отвори кабинета, а причината била, че й паднало декоративното камъче от зъбчето и трябва спешно да се залепи. Добре че не го е глътнала, че не знам.

# 523
Моята зъболекарка дойде на работа на 2-ри май.Наложи ми се и рентгенова снимка да си правя,и там работеха. Rolling Eyes

# 524
Стейси, аз съм свободен човек и мога да си коментирам каквото искам Simple Smile   Даже съвсем субективно мисля авторката за инфантилна.

Общи условия

Активация на акаунт