1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 233

• 37 966
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Ужасно е репортерите така да ,,издевателстват,,над  Али.Явно е че не само не харесва да го снимат,но в някои моменти дори изпада в паника.Колко пъти Халит ги помоли като човек,не разбраха ли най-после...Или пък ако толкова искат да го снимат да подходят по-внимателно към него,да го предразположат...,а не само да бързат с микрофона пред Берг или Халит

# 481
# 482
Нашето очарователно семейство! Варна, благодаря за информацията! Hug

# 483
  • В тъмната гора.
Да си кажа честно, много се подразних, че Фериде пя на Махир точно тази песен. Тя е запазена марка.

# 484
Едва ли някой от актьорите решава каква песен да бъде включена в сценария или се лъжа.
Мишел, беше споменала, че не гледаш КД, може би не знаеш, че тази песен има история в сериала, още от началото на първи сезон. Когато за първи път я чух/в колата на Фериде/ и на мен ми беше някак си неприятно, защото я свързвах със събитие от реалния живот на Халит и Берг.
Но с времето свикнах и дори в последната серия се наслаждавах на сцената. А и Берг с такова удоволствие си я изпя. Вероятно е така, точно, защото и за  самата нея тази песен значи много.

Много харесвам песента от сериала, когато Фериде реши да се раздели с Махир заради показанията на Тургут, които бяха в Синан след неговото предложение. Тази песен звучеше в момента, когато Махир  влезе в нейната стая. Пак казвам не знам кой определя тези песни, но те имат винаги връзка с историята на Махир и Фериде.

# 485
Али зад Берг

Ох, милото, наистина има сериозен проблем с камерите.

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 16:32 от varna_2

# 486
Колко е пораснал Али!Стигнал е до талията на майка си,а знаем тя
колко е висока.
Снимката с колелетата къде ли е направена?Явно са били да карат семейно.

Мишел,аз също се подразних,че използват тази песен,защото и аз като теб я свързвам
с тяхния острова на Малдивите и гласа на Халит.Но нас никой не ни пита.
Този епизод имаше много хубави сцени на любов.Рядко пропускам серия в понеделник,
преводи не гледам,но това заради заради което следя серияла няма нужда от превод. hahaha

# 487
# 488
  • София
Аз ви казах,че в първи клас
Али ще бъде до рамото на Халит
с този темп на растеж! Joy
Да е жив и здрав!

# 489
 Hug Hug Hug

"Добре е"  Heart Eyes

# 490
  • В тъмната гора.
Аз ви казах,че в първи клас
Али ще бъде до рамото на Халит
с този темп на растеж! Joy
Да е жив и здрав!

Наистина е високичък и моя син е висок, но на седем беше малко по-висок от Али. А Али почна петата годинка. Ако продължава така ще хлопне рекорда.
Само да добавя, че там започват училище на 6 години, а предучилищната им се води май още от тригодишна възраст. Севи ми ги обясняваше тези работи.

# 491
  • София

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 10:31 от krasminikif

# 492
Последен ден на сета на ВВ

Великолепен екип!

# 493
# 494
Коментар на известния телевизионен критик Юксел Айтуг

Не искам да свършва ВВ само, защото няма да мога да гледам Халит Ергенч. Във всяка серия той израстваше в ролята на султан Сюлейман. Особено моментът, в който научи, че синът му Байезид е бил ранен на бойното поле, но е оцелял, Халит толкова добре предаде цялата палитра от чувства, които изпитваше тогава, представи ни всичко това по толкова въздействащ начин. Беше притиснат между радостта от това, че синът му е оцелял в битката от една страна и тъгата, че е принуден да го убие със собствените си ръце от друга. С прекрасното изпълнение на Халит Ергенч, този миг, в който върху лицето му се изписа сянката, покрила вътрешния му свят, се превърна в спектакъл. Не знам дали е от сценария,  от работата на режисьорите или от подбора на актьорите, но всеки актьор, който попадна на снимачната площадка на ВВ, дори и да се изявяваше в най-малката роля, успяваше да я превърне в значима. Сигурен съм, че след години ВВ ще се помни много повече  като школа по актьорско майсторство  , отколкото като исторически сериал.

Преразказал е и някои моменти от последните серии, но това не съм го превела.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2014/05/30/son-d … -iyice-demleniyor

Общи условия

Активация на акаунт