1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 233

• 37 962
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Варна,благодаря!  bouquet
Значи има вероятност още довечера Берги
да целува гладка бузичка! hahaha

# 497

От нашата прекрасна Планет! Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 498
Наде,много отсъстваш напоследък,но както винаги,когато се появиш ,ми пълниш сърцето с написаното от теб! Heart Eyes Hug Hug

Варна,... Също!  bouquet  

# 499
Варна,благодаря!  bouquet
Значи има вероятност още довечера Берги
да целува гладка бузичка! hahaha

Аз не мисля, че Халит ще си махне брадата веднага, а и да го направи по-скоро само ще я скъси. На Халит си му е ок с брада. Виж, ако следващата му роля изисква друга визия, тогава може и да се раздели с нея.

# 500
Али зад Берг

Ох, милото, наистина има сериозен проблем с камерите.

Нашето малко учениче! Heart Eyes Hug

# 501
  • София
 wavey wavey Предполагам че Халит ще се раздели с брадата след като се излъчи последният епизод ... newsm78

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 14:17 от krasminikif

# 502
Краси,....в никакъв случай не съм съгласна,че ще чака дотогава! Аз едвам издържам,та той ли? Ето и Али му даде пример... А и на Берг е обещал! Grinning Grinning Grinning

# 503
  • София
Краси,....в никакъв случай не съм съгласна,че ще чака дотогава! Аз едвам издържам,та той ли? Ето и Али му даде пример... А и на Берг е обещал! Grinning Grinning Grinning

Дано, дано... предстои още утре да "видим" Laughing Laughingмного хора очакват,а журналистите най много....

# 504
Привет Simple Smile Много ми хареса роклята на Берг, новата прическа на Али , очаквам Халит да се появи с 3- дневна брада Wink
На една от снимките Берг и някакъв мъж с мустаци водят Али за ръце, не разбрах кой е , но ви благодаря за всичко, което поствате newsm51. С най - голямо нетърпение очаквам да разбера за следващото превъплъщение на Халит. За Берг - изчетох коментарите ви..сватбата все още предстои...дано не е в следващия сезон  omm

# 505
  • София
На мен много ми хареса-
ВВ- школа по актьорско
майсторство!
И най-вече играта на ХАЛИТ!

# 506
Почти съм сигурна,че в близките 10 год роля с брада
Халит няма да приеме,няма да му бъде разрешено. hahaha
Някое филмче може.Кратко.
Халит беше казал,че веднага след последните снимки ще я
махне и ще изтича при жена си.Жалко,че не съм в Истанбул
за да го пресрещна докато тича. hahaha Имах шанс,но лошото време ми попречи,
защото бях решила края на тази седмица да бъда в Истанбул.
Много ме е яд! smile3538

# 507
# 508
# 509

Общи условия

Активация на акаунт