1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 233

• 37 952
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
А може и да е истина? Тази снимка не ми е позната.Халит е много хубав! Laughing Laughing Laughing

# 526
  • София
А може и да е истина? Тази снимка не ми е позната.Халит е много хубав! Laughing Laughing Laughing

Стара,много стара....преди ВВ....

# 527
Кpаси, забpави да ни чеpпиш с твоето ухаещо сутpешно кафе - поне да има за pанния следобед Praynig
А ето и една от моите снимки-фавоpити от pанния пеpиод на Халит. Embarassed

# 528
  • София
ЖУ Hug Hug  bouquet

За теб и за всички които биха пийнали.....

# 529

Торта за сбогом с 139 свещички, колкото са сериите на ВВ.

Четири години от живота на всеки човек са твърде много! Като прибавим и още една цяла, в която Халит се подготвяше, четеше по темата на сериала...Стават пет! Не малко вода изтече от тогава. Куп неща се случиха - и хубави, и тъжни.
Султан Сюлейман завинаги ще бъде част от него. Както и хората от този екип. Десетки актьори минаха през този проект, но султанът е един! За много хора Халит Ергенч завинаги ще си остане султан Сюлейман.
Вярно е, че това е професия, но когато става въпрос за изкуство, емоциите са част от твоята работа, а както слушах наскоро една българска актриса, там, където в работата се влагат емоции,  пулсът често е учестен...
Не изгледах ВВ, не можах да се заставя да следя проекта след първия сезон и това не е нещо ново, което споделям в темата, но винаги съм се радвала за успеха му, защото не ми е безразлично какво се случва с Халит. Не знам кога Халит ще започне следващия си сериал/филм, но му пожелавам първо една прекрасна почивка и после отново успех и удовлетворение от следващата роля!
Със сигурност вълнението на екипа е огромно след толкова труд!

# 530

Финално парти

# 531

Пак от там

# 532
Mydream,.....за коментара и за фотосите от финалното парти!! Grinning Все си мисля,че свалянето на брадата ще бъде в присъствието на Берг и Али. Събитието е важно за семейния архив! Laughing Hug

# 533
  • София
И той получи ли някаква награда(от фестивал)
или си остава само с оценката на зрителите newsm78
Всички знаем, че тя е висока , а в нашите сърца
остава завинаги.

# 534
Bqla breza,....наградите още не са раздавани. "Златен портокал" в Анталия беше насрочен за 23 май, но се отложи заради трагедията в турската мина! Да се надяваме,аз не виждам кой друг филм и актьори могат да вземат наградите! newsm78 Но....всичко се случва! ! Той е получил нашата награда! Peace Hug Hug Hug

# 535
Mydream,.....за коментара и за фотосите от финалното парти!! Grinning Все си мисля,че свалянето на брадата ще бъде в присъствието на Берг и Али. Събитието е важно за семейния архив! Laughing Hug

И Берг, и Халит многократно са показвали в интервюта, че брадата изобщо не ги вълнува. Така че и махането й ще си бъде за тях нещо съвсем обикновено.

# 536
Остават малко епизоди и за КД. Скоро ваканцията започва!  Heart Eyes Grinning Hug

А това означава закуска на спокойствие, пътуване  навън, море.../да видим накъде ще поемат/ !

Преди няколко лета...

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 15:47 от Mydream

# 537
# 538
Султанът така се е усмихнал, сякаш всичко му е наред  Joy Joy Joy

# 539

Общи условия

Активация на акаунт