КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 967
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Костя е хитър и подъл, което не ми харесва.

Искрено се надявам Ивайла да съди Марина, за да разбере тази, че не може да говориш и да обвиняваш, а после да се извиниш и да си гледаш децата. И да няма последствие за това, че не влагаш и една мисъл в действията си.

# 211
За Бакалувата може и да е по-добре да не се раздухват повече нещата, с дело само повече ще се говори че е еди си каква на заплащане.  Thinking

Пък и може да е вярно, шо не? Как се става мис бъгъ 2001-ва ли коя беше и на под 20 години се бракуваш за доста по възратен и много по-богат от теб. Любов, тай ша е, няма как инак.  yes

# 212
  • София
Фреската на Микеланджело, която е жокер тази седмица се нарича Сътворението на Адам, а не Сътворението на света. Ето на първо четене един сайт, в който може да видите http://www.rome.info/michelangelo/sistine-chapel/creation-of-adam/. Мисля че самото досковане на Бог с ръката на Адам е известно като сътворението на света. Така че може би трябва да търсим връзката с първия мъж, от което изниква въпроса, кой беше първия мъж, когото представиха в Къртицата този сезон?
п.п. Сега изгледах началото на сезона най-първият представен участник е Алексанъдр Сано, а той чудесно се връзва за къртица, така че и тази логика е напълно приложима.
днеска му дадоха и ябълка Simple Smile
PeaceМного ми хареса това обяснение на жокера.Сано ми е един от заподозрените,много се обяснява ,когато го нарекат къртица,за разлика отпреди,когато просто казваше,че не е той...
В общи линии,в доста хора се съмнявам-Бориса,Ивайла,Жоро...

# 213
И на мен Костя изобщо не ми е симпатичен. Прекалено дребнав е за мъж. Гледам в таблицата отпред на темата, че е зодия овен с три въпросителни. Никак не ми се вписва да е роден под този слънчев знак. Виж Борислав си беше типичен овен, веднага се виждаха отличителните черти на знака, но у Костя нищо овенско не откривам  Thinking
Някой спомня ли си дали е празнувал рожден ден Костя вътре откакто е започнало шоуто? Ако е овен трябва да са го отбелязали по някакъв начин, защото предаването започна в края на февруари, по времето на знак риби.

# 214
Някой спомня ли си дали е празнувал рожден ден Костя вътре откакто е започнало шоуто?

Ама разбира се, беше в ден за копия и не му забиха заради РД-то.  yes

Кое предаване гледате...   doh Laughing

Борислав не е ли коч?  hahaha

# 215
Аха, пропуснала съм някои лайфове в началото. А от коя дата е това точно?
Предполагам, че ще е от мартенските овни и със силно влияние на знак риби.

# 216
Видео: Партито за рождения ден на Костя разтърси Базата

Костя отива при бармана пита, какво ще ми предложиш, говорят си нормално.
Идва Каменов, грабва цяло шише вика дааай чаша бармаанййееее.
Какъв контраст.  Grinning

# 217
  • Варна
В дейлито от снощи ми направи добро впечатление Сано, който отново се прояви като мъж наистина обичащ жена си  Heart Eyes И то не само на думи, а го доказа чрез действията си, което в моите очи е похвално  Peace За разлика от него Каменов и Костя ме разсмяха и реагираха първично, типично по мъжки...погледите им бяха просто  #Crazy Joy
Ивайла за мен беше много права, както в разговора си с Бориса, така и в обидата си, че никой не каза нищо на Марина. Когато Каменов си позволи неволно да спомене в чии хотелски легла се е въргаляла Бориса, реакцията беше всеобща и мигновена, а когато Марина си позволи умишлено и долно да обиди и засегне Ивайла и то с грозни определения, Бориса й поднесе вино  smile3555 , а останалите замълчаха, а по-късно дори и на лайфа никой от тях не взе страна. no Единствено Сано в разговора им на двора изрази смислена и обективна позиция по този неприятен казус.
Георги не оцени достойнствата на "фън шуи" в изолатора, но все пак му е първи престой, ще свикне на третия  Joy Но поне прояви някакво нетрадиционно чувство за хумор, вместо да се жалва и беси  Joy

ПС: Гиф-мафията пак се е вихрила  Laughing
Казват им, че една неизвестна дама е дала по-добри обяснения на жокерите от Н.Н.

Joy Окасо, по-скоро ги вълнуват голите дами, които не се обясняват много много  Joy

Този Георги откакто заговори за мустаците на Бо, аз все там гледам. Започнах даже да мисля, че ги виждам.

Joy bggirl22, мъжествеността в характера й все отнякъде трябваше и във визията да се прояви, не само в говора, маниерите и изказа  Joy

# 218
  • Варна
Аха, пропуснала съм някои лайфове в началото. А от коя дата е това точно?
Предполагам, че ще е от мартенските овни и със силно влияние на знак риби.

Не, Greene, Боби е мартенски на 23ти Март, а Костя е от априлските - 7ми април мисля Wink
Според мен асцендентът му на Костя е силно изразен и като нищо е Риби или Близнаци  Laughing

# 219
Излиза, че Костя е роден на 5 април 1986, щом тогава са си забивали копия, а видеото от РД-то е излъчено на 7 април. Има Луна, Меркурий и Юпитер в риби  Mr. Green Затова е толкова флегматичен.

# 220
7-ми Април е Понеделник, тогава е дейлито където излъчиха тия кадри.  yes

# 221
  • Варна
Излиза, че Костя е роден на 5 април 1986, щом тогава са си забивали копия, а видеото от РД-то е излъчено на 7 април. Има Луна, Меркурий и Юпитер в риби  Mr. Green Затова е толкова флегматичен.
Да, моя грешка - 5ти е точната дата  Peace и планетките са си точни също  Laughing Laughing Laughing

# 222
никой не каза нищо на Марина

Как си представяш казването, да й се накарат все едно им е дете ли? Те си казват иначе, че не е права, пък и показателно беше, че копията си забиха не там където тя ги моли. Не я уважиха, това е много силно и показателно действие.

Разликата с Каменов е, че Марина не я приемат насериозно, пък Ивайла нека страда малко задето все търси повод да прави интрига. Видно беше, че провокира Марина, като я знае каква е да не й пада на нивото. Няма да забравя скоро тая сцена, гл. редактор им се умолява да спрат, човека дошъл им на крака да им каже нещо, те по махленски си викат.  smile3555

# 223
Не разбрахте ли, че е безсмислено да се ровите и задълбочавате в жокерите - загуба на време. Накрая НН пак ще излезе с някое безумно тълкъвание.
За мен къртицата е Костя, въпреки че допускам в малък процент да е Емо Каменов или Жорката. Емо е идеален избор с провалите в мисиите, а Жорката го заподозрях от недоизкания разгоор между него и Ивайла както и от светкавичните му отговори на теста. Ясно е, че не е Сано щото Марина точно с него изгоря.
Не мисля, че Бакалова трябва да се възползва от вродената глупсот и наивност на Марина, и да я съди за глупостите. Жал ми е за Марина, защото всичко прави от глупост, а не от лошотия.
Ивайла може да е всякаква, ама не е жестока и ако Марина и се помоли не вярвам да я съди.

# 224
E, не е безсмислено да се заряваме в жокерите, зачетох се там за фреската, капелата и т.н., образовам се, гоня ай кю 200.  Laughing

Жожан се е завърнал в базата от изолатора.

Общи условия

Активация на акаунт