КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 962
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 525
Костя наистина много добре игра водещ.
Иначе ги гледах днеска и видях, че обсъждаха да дадат мисля 10 000 от общата награда за благотворителност, което няма лошо. Но не е ли редно хората с хонорар, също да дадат и те вместо да карат от общата награда. Бориса най-много зор даваше да се дават пари за благотворителност, даже говори затова от доста време. Това е хубаво, но като искаш да даваш, кажи давам си хонорара или нещо такова. То ако не се лъжа и Златка направи така, ма нейното беше много рекламиращо някак си и май стана досадно на хората. Защо трябва като се прави благотворителност да се казва по телевизията, да се изтъква едва ли не. Бориса е взела много повече от 10 000 за хонорар, можеше преспокойно да си дари колкото иска без да казва, обаче гледам от 2-3 седмици само затова почна да говори. Дари от твойте пари и си трай, хората ще са ти признателно, какво го разгласяш наляво и надясно.

# 526
Дам, Костя наистина имитираше много добре Андрей. Защо нямаше имитатор и на Иван?

# 527
Цитат
но първо според мен те не са Къртицата и второ пак повтарям логиката на Николов е извънпланетна .
Напълно съм съгласна! Praynig Тия жокери само той може да си ги разгадае!

П.П. Продукциятаааа, здравейте, как сте? wavey

# 528

Той най-много не ми хареса, бил символ на старо предаване, кое е то? 2008-ма Сървайвър, поне да бяха дали някой цветен с кинескоп, а не това ретро от на баба ми абитуриентската.  Mr. Green

Но не е ли редно хората с хонорар, също да дадат и те вместо да карат от общата награда.

Те си решават, като е от общите пари все едно всички са се включили, което звучи добре.
Тия с хонорар, ако преценят, не са длъжни да дават.

150 000 лв., колко са, едно Порше едвам едвам си купуваш с тях.  Smile

# 529
Ако се окаже,че Жоро е къртицата ще падна от смях. Simple Smile Ще го кажа за хиляден път,но за мен е Бориса на 80% ,останалите са за Ивайла.И при двете настъпи едно смирение и успокоение след избора на нова къртица.Като при Бориса беше по-очебийно,тъй като тя беше бясна от отпадането на Русев,но това до момента в който се избра новата къртица.Ивайла също е подозрително спокойна.Върху поведението им трябва да се съсредоточаваме ми се струва,жокерите на Николов са пълна глупост.

# 530
Цитат
но първо според мен те не са Къртицата и второ пак повтарям логиката на Николов е извънпланетна .
Напълно съм съгласна! Praynig Тия жокери само той може да си ги разгадае!

П.П. Продукциятаааа, здравейте, как сте? wavey
Съгласна PeaceН. Н. само може да си разбере жокерите. Мисля, ако има Къртица 3, да се направят правила относно жокерите, така ........... #Crazy

# 531
  • София
Според мен и Н.Николов не си ги разбира жокерите, първо ги измисля и после решава как да ги навърже.  Mr. Green

# 532
Сетих се за Каменов.Как настръхна срещу тези позволили си да му забодат копие за слаба игра  Rolling Eyes така се изказа той,все едно това му е първата издънка на мисия и го раздава обиден  Tired никой не е застрахован,такава е играта  Peace

# 533
# 534
Сетих се за Каменов.Как настръхна срещу тези позволили си да му забодат копие за слаба игра  Rolling Eyes така се изказа той,все едно това му е първата издънка на мисия и го раздава обиден  Tired никой не е застрахован,такава е играта  Peace

Игра, игра, ама както много точно споед мен каза Георги: "Тук всичко е истинско".  yes

В тази тема успяваме да приемем лично нещата, какво остава в къща затворени 3 месеца.

Представяте ли си, тук пишещите редовно, да сме затворени 3 месеца заедно?  Laughing

# 535
  • София
...
Представяте ли си, тук пишещите редовно, да сме затворени 3 месеца заедно?  Laughing

Аз ще съм Наполеон  Joy

# 536

Представяте ли си, тук пишещите редовно, да сме затворени 3 месеца заедно?  Laughing

Това вече е идея  Joy от Къртицата 2 ряпа да ядат,такъв невероятен сеир ще направим  Mr. Green

# 537
  • sofia
Според мен и Н.Николов не си ги разбира жокерите, първо ги измисля и после решава как да ги навърже.  Mr. Green
Абсолютно!!!!!!!! Laughing

# 538
Аз ще съм Наполеон  Joy

Това си била в предния си живот ли?  Mr. Green На мен ми излезе, че съм тибетски монах.  Rolling Eyes

# 539
  • Варна
  Струва ми се малко нереално това с тоалетната вода Сано, само защото като се наложи да обяснят жокера трябва да споменат този артикул- а това е реклама на нещо, което не съм забелязала да е част от продуктовото им позициониране  Thinking
И аз се присъединявам към мнението, че Николов постфактум си измисля тълкуванията на жокерите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт