КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 963
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 540
За кое чуждо списание се е снимала Христина Русева? Някакво специално издание "блонд"?

# 541
# 542
Тая БГ-Мама е опасна с филтрите си.  Laughing

Мерси, ще погледна.  Blush

# 543
# 544
  • Sofia
Ивайла дали ще приеме извиненията и....

# 545
Може би да, знам ли. Не пречи да приеме извиненията и пак да я съди.

Обаче чухте ли, какво каза Марина накрая, цитирам: "паднах с два въпроса".  Rolling Eyes

# 546
  • София
Може би да, знам ли. Не пречи да приеме извиненията и пак да я съди.

Обаче чухте ли, какво каза Марина накрая, цитирам: "паднах с два въпроса".  Rolling Eyes

Да.
Обаче не я разбрах какво имаше предвид като каза "играх с Георги" - че е играла срещу него, или че е играла с неговия профил за Къртица?
Защото Катето я пита кой мисли, че е новата кКъртица, и тя каза: 1) Сано и 2) човекът с който играх, но паднах с 2 въпроса - Георги...

# 547
Аз го разбирам така: Играла е срещу Георги (очевидно) и е паднала с два верни отговора разлика. Което не се връзва с думите на Андрей, че разликата е огромна, той направи сравнение с времето, което за Георги беше 29 сек., а за Марина 69 сек.

Марина твърди, че е била много добре подготвена. Не, не се смейте.  Mr. Green

Марина също така спомена в лайфа, че е играла със Сано. Интересно дали профилите на Сано и Георги са близки в този тест, някой не го ли разигра?

# 548
  • Варна
За кое чуждо списание се е снимала Христина Русева? Някакво специално издание "блонд"?

Цитат на: little_beauty
Христина не е била корица само на FHM, а има и още изяви и явно се е подвизавала като модел:
https://www.facebook.com/69089368448/photos/a.100950833448.82273 … ype=1&theater

Това го коментирахме още през март месец Wink Специалното издание "блонд" е за немския FHM Wink

Колкото до думите на Марина не мисля, че може да й се има доверие като цяло. Според мен в конкретния случай има предвид, че е играла със заподозрян Сано, но тъй като отпадна вече си мисли, че или е Сано или Георги. А това дали разликата е 2 отговора е важно обстоятелство, по което можем да се ориентираме с кого игра Георги, но не знам до колко може да е запозната с тази информация и твърдението й да е по-коректно от това на Андрей Wink Вероятно ще направя таблици след като мине теста в събота, за да се ориентирам спрямо кого конкретно да ги правя, а не да правя за всеки по отделно.

# 549
Риъл БЮТИ ей това:

Тия филтри във форума ше ме уморят, една снимка не мога да видя. Само Деситка* знае как да пуска.  Smile

# 550
  • София
Обаче е разочарована от "близките" си хора, така тъжно звучеше... И от Евгени, който казал, че тя трябвало да си ходи вече, и от Бориса и блясъчето в очите ѝ, което видяла, когато Георги, а не тя се върнал в Базата след теста...

Ocaso, ай' влАчи  Laughing

Спешъл
едишън на немския FHM.

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 15:31 от desitka*

# 551
  • Варна
Не претендирам да съм специалист по форумите  Laughing Но ако толкова много държиш да видиш Хриси Русева на корицата на немския блонд едишън на FHM, цъкни на линка в оригиналното ми мнение от трета тема в Нед., 23 Март 2014, 14:26 , където си се отваря и ще й се насладиш  Joy

А desitka* изпревари ме, трябва и мен да ме научите на тези екстри   bouquet

# 552

bouquet , какво форматиране на мнението, каква красота на кода.

newsm20

Бюти, Бютии на колко неща има да се учиш още мила моя.  Smile

# 553
Факт е,че след отпадането на Марина обстановката и общуването в базата е по-приятно  Peace
И аз обърнах внимание на това с 2-та отговора което тя каза.Това значи,че веднага е видяла резултатите или че са и дали готово инфо  Peace

# 554
Това значи,че веднага е видяла резултатите или че са и дали готово инфо  Peace

Пийсс систър  Laughing, миии според мен е питала и са й казали, вече дали са я излъгали, дали тя е запомнила добре и т.н. кой може да ти каже...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт