КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 41 283
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 90
  • Мюнхен
Сигурно няма да ви учудя, но пък съм съгласна с Красавицата  Joy Joy Joy И на мен ми направи силно впечатление, че Бориса се промени. Дали се уплаши от негативният вот, дали е К. не знам, но се набива на очи. Първият ден беше бясна или симулираше, после мина на провокация, а сега им гледа сеира. Само че сега и Марина я няма да видим какво ще става когато стане по-спокойно. После пък този разговор до водата, който и за мен беше с цел да натопим противника. Това можеше и в рейса да го обсъдят. Не харесвам Георги, но има много точни попадения. Неща които много хора виждат, но си траят, а той си казва. Странно беше, че Бо си замълча на лайфа, а дали обаче щеше да си мълчи ако ставаше дума за Евгени например? Както вече писах, Марина и беше само бройка глас и забавление, а преди това колко се обиждаха взаимно. Ако все пак не е Бориса, то държанието на Ивайла, тоест нейното хладнокръвие и спокойствие да отиде на номинации, както и това на Георги са малко странни.  newsm78 Интересно ми е сега какво ще намислят от продукцията за лайфовете, че пак да ги скарат, защото смятам, че сега всички ще са по-внимателни.

# 91
 Днес гледах за втори път на запис преддверието и се замислих дали къртицата не е от играчите, които не бяха 'бити" от тока, а именно - Виктория, Костя и Жоро. Другият вариант е да е точно обратното и Къртичката да се е поосвежила от токовите удари  Joy

Междудругото смятам, че жокерът от тази седмица ще се върже с даден играч със следващия жокер. Обикновено става така в играта с напредването на предаването, но този път май жокерите ще са няколко, не повече от 3.

Хрумна ми една идея, но си мисля, че вече ме гони параноята: на заден фон при докосването на пръстите на Адам и Бога се вижда слънцето, а Каменов има татуирано такова на гърдите си. В съботната мисия бяха хванали татуса на Каменов в близък план, а досега изобщо не съм обърнала внимание какви са му рисунките. Правя още по-безумен паралел с името на "Св. Петър" и фреската: Сан Пиетро = камък, името "Петър" означава точно това, а фамилията на Емчо е Каменов.  newsm78  Обаче някак си не мога или не искам да повярвам, че продукцията ще се спре на него. Той е последният човек, който би лъгал с такава лекота.

mimchoni, не съм съгласна с теб за жокерите, които препращат към Русева: моите тълкувания на няколко от тях се свързат именно с Христина, защото влезе в комплект с мъжа си и определено не ме объркаха до там, че да не ги подозирам с Емил, така тръгнаха от самото начало и беше логично да има няколко жокера и с нея. Общо взето само за шишарките не познах и за телевизора "Опера", но за мен символиката на този жокер не може да се свърже със "стара" телевизия", както каза Николов (БТВ не е на 40-50 години, а е навъртяла няколко петилетки). Но той така ги вижда нещата, а и "Сървайвър" все още не е влязло в историята на риалитита, нали снимат нови епизоди  Laughing

# 92
Ивайла и Георги може да са се досетили, че К. е Бориса и затова да са спокойни за явяването си на тест.
Все пак Б. беше в изолатора и е имало достатъчно време за да бъде подготвена и инструктирана за нова К. Въпреки добрия резултат на Георги на теста, не смятам, че той или Ивайла са К.

А новият жокер може да се свърже по един или друг начин с всички участници.

Къде точно има слънце във фреската на Микеланджело?

# 93
  • София
Много си права, Красавице!
Ако наблюдавам поведение....., Емо Каменов е доста странен напоследък, по-скоро променен, някак по-обран и сякаш стреснат, притеснен, не така първичен в реакциите си.
Много ми е дълго за обяснение, но Ивайла и Жоро ги изключвам; Сано ще го пазят за публиката; Вики с това, че се кле в гроба на майки си, без някой да го изисква от нея, също ми отпадна; Евгени – според мен е неподходящ за този етап на играта; Костя – не ми изглежда «любимец» на продукцията.

Та по всичко писано дотук от мен подозирам Бориса, като имам едно на ум и за Емо Каменов и го наблюдавам по-старателно.
Относно джокера, малка част от фреската, а именно посочването  - от старата К. към новата
Емил Русев би посочил Бориса
Емил Русев към Емил Каменов ( сходството в имената –големият Емил, предава щафетата на малкия Емил), ама май Н.Николов няма толкова «мащабно» мислене. Simple Smile
На вечерните «съшити» предавания не разчитам на инфо, но ще чакам с нетърпение лайфа в петък.

lyusi999, може би не съм се изказала точно или не си ме разбрала. Не оспорвам, че джокерите водят към Христина, нито имам против да описват жената на К., но когато и самата жена е част от предаването и възможна заподозряна К. не е особено удачно. Бих го приела, ако беше само един джокер, който да води към нея, но няколко, които водят все към Христина, докато не си излезе ми се струва малко нагличко,това имах предвид, но..... минало-заминало.

# 94
Сега гледам Марина. Е няма такъв смях.  Mr. Green

# 95
  • Варна
mimchoni, много интересни и вероятни тълкувания на фреската   bouquet
Аз с моите математики за редуциран сбор и символика на 8цата и четвърти в някаква поредност (от местоположението й - 4 от 9) сигурно пак съм твърде конспиративна  Laughing

А това за щафетата е много точно, дори в епизода с церемонията ми направи впечатление, че дикторският глас използва думата "завещава" относно премията на старата К и новата такава, съответно Русев с неприкрита радост единствено на Бориса би "предал" Къртичието и премията си Wink

Иначе и аз в първите си постове тук обвързвах жокерите и за Христина и за Емил Русеви, защото ги възприемах като семейство (е не "за пример" както Бориса  Laughing), но като силно обвързани един с друг и затова си мисля, че не беше много грешно да има жокери свързани с нея, докато напр. миналата година повече от половината жокери въобще не бяха свързани нито с К - Кирил нито дори с негови близки участници в предаването, а масово с всички - имаше изречение за Тони, футболни неща - за Гибона, испански речник - за Икебаната и т.н.

ПС: bggirl22  Hug Според мен спокойствието им беше породено от противника с/у когото биха се изправили  Joy

# 96
  • Русе/София
Сега гледам Марина. Е няма такъв смях.  Mr. Green
Къде я дават тази Убавица?

# 97
mimchoni , kрасавице и аз мисля така  Simple Smile
Адам е предал Бог заради Ева.Ева се изкушава с райската ябълка,а след това  изкушава и Адам.
Та Русев се предава на теста заради Бориса  Simple Smile

# 98
  • Мюнхен
Красавице права си и аз си го помислих, само че ако играе с точният човек, а те с погрешният, колкото и да е глупавичка, пак не е гаранция да продължат. Прекалено сигурни бяха. Може би и те са усетили Бориса.
Иначе сега си пуснах "Жените говорят" с Русеви, Гери, Индира и Боби и ако за това предаване става дума, то аз злоба от страна на Боби не виждам. Още не съм свършила, но до момента няма такава. Каза за Евгени, леко ама много леко захапа 1-2 пъти Емо, но ми е дори много тих. Очаквах да защити повече Вики. А те не спряха да я нападат. Не знам кой кого гони, но определено само той говори за нея. И бил на 99,9% сигурне, че тя е К. А на живото говореше пак така, но хвърляше подозрения и към  Ивайла. Така че един път иска да и върне, че го унижи и един път според мен, че иска да защити Бориса. А Русева като папагал повтаря думите му, заучените фрази от всички интервюта, които даде след като беше разкрит.  ooooh! ooooh!
Вече писах за това, но никой не отговори. Направиха ли ви впечатление думите на Марина (то не че може да и се вярва де), че Русев много се е нуждаел от тези пари? Аз мислех, че е скрит милионер, има бизнес в БГ и чужбина.  newsm78

# 99
  • Варна
mimchoni , kрасавице и аз мисля така  Simple Smile
Адам е предал Бог заради Ева.Ева се изкушава с райската ябълка,а след това  изкушава и Адам.
Та Русев се предава на теста заради Бориса  Simple Smile

sorriso:), страхотна интерпретация   bouquet

bggirl22, да от разговорите им и аз си мисля, че са усетили Бориса, а и може би очакваха да са на тест и са се подготвили предварително с наличната информация за нея, което ги прави спокойни за бъдещо явяване, което според мен е и много полезно, ако знаеш кой е К, тъй като е възможност да провериш теорията си и да добиеш представа за типа въпроси и във финалните тестове неизменно имаш предимство  Peace
И на мен ми направи впечатление Русева как само повтаря, каквото той каже  Joy А вниманието на водещите беше главно към тях, може би заради това другите не успяха много да се вредят с изказвания от заетите да лъжат семейство Русеви  Joy Иначе на думите на Марина не може много да се вярва според мен, но в предните теми някъде в 3та , 4та имаше хора, които ги познават лично и бяха казали, че Русев има "техникумско образование и определено не е успешен бизнесмен, а още по малко еколог" (цитирам по памет, не изрично Wink)

# 100
Русев има кемпер. Явно е имал пари да го купи, но по-скоро допускам или да е похарчил последните си пари за него или да го е купил с пари на заем. Русев е по живота и дори да може да печели пари най-вече с лъжливи обещания и с подкупната си мазна усмивка (как се молеше на Ивайла да го запази още една седмица) моментално ги харчи (по почивки, на които ще води вече новия семеен почетен член Бориса - в кемпера ще си правят тройка докато децата спинкат на една ръка разстояние) и за скъпите си хобита.
Така че реално този човек няма как да е милионер, щото е прахосник и не умее да борави с пари.
Добре, че е жена му да издържа семейството.

# 101
  • София
Привет в новата тема!
Специални поздрави за little_beauty ,заради участието й в лайфа Wink!
Доволна съм,че продукцията ни четат, което значи че им пука    Grinning!
Две думи за жокерите:Тази година ми допаднаха,оказаха се по-логични от миналогодишните  и  са си били истински жокери,макар че много от тях се отнасяха до Христина, а не до самата къртица!Не всичко се обясни,дори за мен най-интересното се предъвка/защо Бориса заби копието на Русев и някои други,но няма да се връщам назад/.
За мен къртицата засега е Бориса,главно заради скока,който направи,за първи път личи че не вложи много страст в представянето си.Освен това и разговорът-постановка с Евгени ме кара да си мисля,че нещо се мъти там.

# 102
Русев има кемпер. Явно е имал пари да го купи, но по-скоро допускам или да е похарчил последните си пари за него или да го е купил с пари на заем. Русев е по живота и дори да може да печели пари най-вече с лъжливи обещания и с подкупната си мазна усмивка (как се молеше на Ивайла да го запази още една седмица) моментално ги харчи (по почивки, на които ще води вече новия семеен почетен член Бориса - в кемпера ще си правят тройка докато децата спинкат на една ръка разстояние) и за скъпите си хобита.
Така че реално този човек няма как да е милионер, щото е прахосник и не умее да борави с пари.
Добре, че е жена му да издържа семейството.
Shocked Shocked Shocked това изказване мисля трябва да вземе Нобелова награда Mr. Green
Каква проницателност, какъв ум.
Ей на това му се вика съчинение по картинка Laughing
С глас се смея.

# 103
Русев какво е завършил?
И аз съм на мнение, че къртицата е Бориса.
Има 2 обяснения на промяната в поведението и, а тя сама не е толкова умна, за да си направи самооценка и изведнъж се промени в хода на играта, следователно: 1. Или е Кърицата; 2. Продукцията я е посъветвала да се коригира и я пази за финала, нали си им е лице на ТВ7.
Съгласна с красавицата, че Иван е по-добрата половинка от Иван и Андрей, втория ми е малко груб/ да съм тактична/

# 104
Тълкувам жокера по следния начин. Рамката на снимката символизира ринга, въпреки че при ММА мачовете ринга не е от 4 стени, а от осем. В самата снимка има двама яки мъжаги, които протягат един към друг ръце. Преди всеки ММА мач също съперниците си докосват ръцете. Т.е. жокера води към Георги. Бориса пожела да я изберат за къртица, но се съмнявам, че отново ще й дадът така преднина. Все пак тя знаеше от самото начало на предаването кой е къртицата.  

Общи условия

Активация на акаунт