КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 888
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 285
Анкета кой НЕ искате да спечели ще бъде водена от Бориса и Евгени Wink

# 286

Защо така? Аз съм за Жоро, Ивайла и Каменов!

# 287
  • София

Защо така? Аз съм за Жоро, Ивайла и Каменов!
И аз така за Жоро и Ивайла. А това с куклата не беше ли раничко да го дават.

# 288
Емил Каменов. Другите или са ми несимпатични или си имат парички. Иначе предполагам надпреварата ще бъде между Сано и Евгени.

# 289
Само Маринка си казваше, че се бори за паричките. Те пък я изгониха, милата.

# 290
Някой по-напред беше питал какво ни е мнението за Коста - аз го харесвам - интелигентен, креативен, с чувство за хумор. Оправдавам така наречените от антифеновето му "двулични" прояви с това, че  бяха просто правилните ходове, за да оцелее в играта. Поради различността и интелекта му беше силно подозиран за К., особено от Ивайла, която диктува посоката на копията - затова и беше ОК с предложението на Боби за номинацията й - да отстрани главния агитатор за неговото номиниране. Имаха обща цел, но подплътена от различни доводи, те двамата самите по нищо не си приличат като играчи и личности, не бяха в пълния смисъл "един отбор/лагер", а  просто моментна обща идея ги събра. Затова и не мисля, че беше "предателство" копието на Костя срещу Боби. Копието му срещу Ивайла също е съвсем логично, видяхме от записите, че до последния момент той е бил нарочен за номинации вместо Русев. Костя не е в предаването да търси дружки, а е индивидуален играч, който играе играта целенасочен и с мисъл.

# 291
  • София

Иначе смятам, че Сано има най-голям шанс да бъде избран от публиката за победител (нали публиката избира победителя?).

Да се надяваме да е публиката,а не продукцията  Mr. Green

И според мен Сано е най- достоен за победител,  освен  ако продукцията не гласи Бориса.

# 292
Днес като избираха участници за лова,3-ма избра групата и остават 4-ма
Иван май нарочно написа повторно Ивайла вместо Бориса  Laughing
И така на Бориса името го нямаше написано въобще,тя остана сама в базата да и дадат инструкции  Sunglasses

# 293
Вече всички се пръскат от инструкции.  Joy

Но никога няма да достигнат киборгски нива, нали така ДиДи?

# 294
Според теб кой е къртицата?

# 295
Идея си нямам, но най-много ми харесва обяснението за Адам и ябълката, тоест Сано.

За кФо подяволите ше му подарява мацето ябълка на РД иначе?  newsm78

# 296
Аз миналия път бях сигурна,че е той,така бях навързала жокерите,даже и със Валя и Моро  Laughing дори по-добре съвпадаха с тези за Русев  Laughing но накрая се оказа най-очевадния,сега най-очевадния е Бориса и ако наистина не е тя,много ще се радвам,че са направили по-интересен избор  Wink

# 297
Защо сега е очевиден избора на Бориса?  newsm78

Русев, като игра бързо на тестове тогава се сещам се чудехме може ли да играе толкова бързо с друг човек, ако евентуално той не е къртица. Сега Георги разби всички рекорди с 29-те си секунди. Това е нещо значимо, за Бориса не се сещам освен "голи" предположения или съм забравил нещо?

# 298
Защо сега е очевиден избора на Бориса?  newsm78

Русев, като игра бързо на тестове тогава се сещам се чудехме може ли да играе толкова бързо с друг човек, ако евентуално той не е къртица. Сега Георги разби всички рекорди с 29-те си секунди. Това е нещо значимо, за Бориса не се сещам освен "голи" предположения или съм забравил нещо?
Искам да ви обърна внимание, че Георги не сподели на участниците в базата за колко секунди е отговорил на теста, а само че е отговорил три пъти по-бързо от Марина, т.е не иска да им каже ,за да не го подозират за Къртица Simple Smile

# 299
  • София
Моя фаворит за победител е Вики Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт