КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 602
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Емо е едно огромно бебе.

А Бориса с това изказване, че знаела кой е и че е мъж, значи е жена, предвид лъжите, които хвърляше преди за предната къртица.
Ивайла или Виктория.
Май е Ивайла.
ЖеУезна логика Laughing Laughing Laughing
И аз мисля, че Ивайла е К.
Много интересни съждения...
Само ми е чудно защо изключвате самата Бориса ?!
Най-вероятната жена К е именно тя Wink Предвид поведението й и отношението на г-н гл. редактор Н. Николов Wink

Колкото до Каменов - никакво бебе не е - над 33 годишен човек е..
Но за мен лично е някакво смехотворно подобие на мъж от каменната ера, но дори с по-малко мозък...
Абсолютно споделям мнението на 20666 - тотален лузър  ooooh! ooooh! ooooh!

# 706
  • Варна
Симпатизирам на Ивайла и не ми се иска тя да е къртицата, но ако бях на нейно място бих приела  Thinking Струва си дори и само  за това да натрие носа на Бориса ,Евгени и Мицич, които не спряха да я плюят   newsm57

+1 Peace

# 707
Цитат
За мен е новина ,че Пушката е играл в Иран?!

Само да коментирам по случая. Много българи са играли и играят в Иран. Последният сезон трима национали играха в Иран. Иран е най-развиващата се волейболна страна в света в момента. Освен това страната е изключително богата на полезни изкопаеми и може да си позволи да привлича класни чужденци. Единственият не хубаво нещо в Иран, ако можем така да го наречем е разделението мъже-жени като жените не се допускат в залите да гледат наживо мъжки мачове, а женските мачове се играят в Иран се играят на празни трибуни и не се излъчват обикновено по телевизията.

# 708
Ако се позоваваме на мнението на Николов,че най-успешната Къртица би била тази,която изпълнява ролята си с огромно желание,то в такъв случай е Бориса или Костя.Обаче след толкова основателни упреци от зрителите за двоен стандарт по отношение на Бориса,ако сега е тя К. Николов абсолютно ще потвърди всички съмнения  Rolling Eyes Миналата година ми се струва,че на Жени доста волности и се позволиха,както и на Рут,но отпаднаха преди финала.

# 709
  • Варна
Ако се позоваваме на мнението на Николов,че най-успешната Къртица би била тази,която изпълнява ролята си с огромно желание,то в такъв случай е Бориса или Костя.Обаче след толкова основателни упреци от зрителите за двоен стандарт по отношение на Бориса,ако сега е тя К. Николов абсолютно ще потвърди всички съмнения  Rolling Eyes Миналата година ми се струва,че на Жени доста волности и се позволиха,както и на Рут,но отпаднаха преди финала.

Ами ,в такъв случай дано Бориса се разкара Mr. Green

# 710
  • España
Иван е като  "Лудия шапкар" обаче без шапка!!! Mr. Green

# 711
Кой е номинираният от зрителите?

# 712
Кой е номинираният от зрителите?
Все още не свършило гласуването.
Досега са в този ред : Бориса, Ивайла, Жоро .

# 713
  • София
Голяма гнус!  Sick
Абсолютни извращения са тези предверия!

# 714
  • Бургас

евгени има нещо към бориса сигурна съм Thinking

# 715
Не харесвам Бориса, но не мога да не и се възхитя.На една възраст сме, но аз не бих минала и половината изпитания, с които тя се справи без никакъв драматизъм.Много силна психика има .

# 716
 Къртицата е Сано, както вече ви разтълкувахме жокерите. Този път очевидно ги поднесоха. Но понеже той ми е симпатичен, не държа да ми вярвате, по-добре дори да не ми Simple Smile

# 717
Къртицата е Сано, както вече ви разтълкувахме жокерите. Този път очевидно ги поднесоха. Но понеже той ми е симпатичен, не държа да ми вярвате, по-добре дори да не ми Simple Smile

+1

За да не ми е "кухо" мнението ще кажа, че много ми хареса Сано как яде скакалците - за кураж, а и да не мисли за вкуса докато дъвче - с подскоци Grinning

С леко намигване към little_beauty искрено ще кажа, че Борислав липсва в мисиите.. Ето и сега си представям как щеше да омете сам половината "блюдо" и да надъха останалите Simple Smile Даже между другото, ако му кажат, че сам трябва да изяде всичко - и това щеше да направи Simple Smile

# 718
Голяма гнус!  Sick
Абсолютни извращения са тези предверия!

+1
Незнам ква психика трябва да имаш за да ги изядеш тези гадости.Обаче разпределението на отборите е ужасно-втория ако изобщо успее ще е заради Жоро и Ивайла.

# 719
  • Sofia
не мисля,че втория отбор ще се справи Naughty пак ще има много пЦуванИЕ от Емо ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт