КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 600
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Окасо,за друго незнам,явно не се е представила добре и не я искат даже и във филми на ужасите hahaha

# 826
  • Мюнхен
Промяната на поведението на повечето в базата в момента ме дразни. Ивайла, Бориса, Каменов, а може би и Жоро и Костя, но по-малко. Не знам на какво се надяват, че ще забравим изцепките им и държанието им ли? По принцип в други предавания в началото се пазят и после се излагат, а тук се о...ха и сега се опитват хубаво да ни замажат очите. Обаче ми хареса, че снощи не се поддадоха на опитите за манипулация на И. И А. и то с доста стари кадри.
Чакам да видя довечера дали ще са още така. От колко е предаването днес?

# 827
Чакаме тогава глори.бг да пусне секс касета (не че някой ползва касети, но така се казва  Joy ) с нейно участие.  newsm62

биджи22, от 19:30 ч., има няма 40 мин.  Simple Smile

# 828
  • Мюнхен

биджи22, от 19:30 ч., има няма 40 мин.  Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Мерси. Дано не ми забива пак така. Има ли други, които гледат от чужбина? И ако има къде го гледате?

# 829
Joy Joy Joy Joy Мерси. Дано не ми забива пак така. Има ли други, които гледат от чужбина? И ако има къде го гледате?

Mr. Green В Кипър се гледа без проблем.  Laughing

# 830
  • IT
bggirl22 аз до скоро от Италия го гледах от сайта на тв7, не беше прекрасно, но успявах.

# 831
  • София
Вчера продукцията не можа да достигне до скандал, ама като чета, вие тук не си поплювате и сте си спретнали сами скандалчета!
Да споделя и моите "размисли и страсти".
Ако следвам «логиката» на Н.Николов – първият му джокер след смяна на К. е указателен и го разбирам като предаване на щафетата, а вторият джокер обикновено води до някой близък на К., а не към самата К. ( преди Христина, жената на К.,  сега не знам какво е родил гениалният му мозък на Н.Николов). Та от джокерите имам едно на ум, ама много не си ги слагам.
Иначе наблюдавам участниците и промяната им.
В момента Ивайла и Жоро се държат, както преди Бориса – страхотно спокойствие и задоволство лъха от тях, за К. в техните разговори и дума не става, само се подсмихват доволно. Според мен са усетили по нещо кой е К. и с теста се подсигуриха(въпреки че и преди теста се чувстваха сигурни). Нещо са чули или видяли и са събрали 2+2 и двамата не са глупави, поне така си мисля аз и сега се чувстват сигурни!Съмнява ме, че биха си изиграли така елементарно картите, ако един от тях двамата е К.
Евгени започна да се оглежда уплашено, започна да търси „приятелство” в хора като Костя, нещо Бориса е по-рядко в обкръжението му и тя атакува много яко Костя, който преди за нея не съществуваше! Изобщо този интерес Евгени-Костя;Бориса–Костя май най-много стресна самия Костя, който не е глупав. Та Евгени съм го отписала и по ред други причини, които съм писала, но определено е неориентиран и бълва само една "Ивайла", ама ако си мислеше наистина, че е тя - нямаше да го сподели, както е правил досега.
Виктория ми е извън подозрение с онова със заклеването.
Саното за мен е неразгадаем, но съм си решила, че е „нагласен” за зрителския вот!
И ми хартисват Бориса, Костя  и Емо Каменов! Като подозренията ми са в тази последователност!
Бориса ми е на „седмо чувство”! Simple Smile
Костя и Емо доста се промениха. Костя, сякаш придоби самочувствие и взе да се ежи много( а и този "интерес" към него от страна на Бо и Евгени - те все пак са 24 часа заедно и си се познават най-добре), докато пък Емо стана по-нисък от тревата.
Ще чакам с интерес довечера, защото очаквам ( а дано) тест между Бориса– Емо или Бориса-Костя, та при всички положения заподозрените ми да намалеят с още един, че няма време Simple Smile

# 832
някой знае ли на кое летище са скачали с парашут?

# 833

биджи22, от 19:30 ч., има няма 40 мин.  Simple Smile

телемост

# 834
  • IT
MG18 ти от Италия ли го гледаше?

# 835
  • Мюнхен
allexa.7 аз гледам с накъсване и то с помощта на програми за промяна на IP. Може би и от там идва това прекъсване.
Окасо  Joy Joy
mimchoni аз от първият ден на новата К. мисля, че е Бориса. Да видим дали ще остане след теста. Мисля че ако няма някакви изненади от страна на продукцията, то най-вероятно Емо ще е номиниран. Иска ми се да са с Вики на тест, но САМО ако втората спечели.  hahaha hahaha hahaha И понеже мисля, че Бо е К. предпочитам да не ми номинират Викито  Praynig Praynig
Сега си доглеждам предаването от снощи. Тези са много извратени  Sick Sick Sick Предверията стават все по-гнусни. И в другите страни ли е така? Споменахте че някой е гледал итал. Къртица. Нямам иначе проблем с парашути, бънджи, вода и т.н.

# 836
аз гледам с накъсване и то с помощта на програми за промяна на IP

Eтоо кой гласувал няколко пъти в анкетите.  Laughing

# 837
някой знае ли на кое летище са скачали с парашут?

Карта на мястото.

Сайт на летателния център.

# 838
MG18 ти от Италия ли го гледаше?
да

# 839
Има вариант Каменов да е Къртицата ?

Общи условия

Активация на акаунт