КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 571
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 840
  • Мюнхен
аз гледам с накъсване и то с помощта на програми за промяна на IP

Eтоо кой гласувал няколко пъти в анкетите.  Laughing

Това пък какво общо има?  Shocked Аз мога от моето да си направя няколко регистрации няма нищо общо с IP, пък и го сменя само с 1 бг IP, а не всеки път различно.

# 841
Това пък какво общо има?  Shocked Аз мога от моето да си направя няколко регистрации няма нищо общо с IP, пък и го сменя само с 1 бг IP, а не всеки път различно.

Хмм защо така ти се промени поведението.  Thinking

hahaha Joy

Викаш има и други начини за повече гласове в анкетата, а?  Mr. Green

# 842
  • Мюнхен

Хмм защо така ти се промени поведението.  Thinking

hahaha Joy

Викаш има и други начини за повече гласове в анкетата, а?  Mr. Green

Издадох се.  Joy Joy Joy Аз съм К.  ooooh! Опссс гласуващата в анкетите... Не знам как се гласува в тях многократно, но и не виждам смисъл. Нито можеш да спечелиш нещо, нито имам времето.

# 843
а Костя как така се дипломирал като е в къртицата?

# 844
  • Мюнхен
Марина защо не е поканена? Чудя се коя емотиконка да сложа. Тази  hahaha hahaha hahaha hahaha или тази  newsm78

# 845
  • Ямбол
а Костя как така се дипломирал като е в къртицата?
Ако дипломната му работа е била готова преди това, може да е отишъл само да я защити.
И други много начини има да се дипломираш.
Не знаеш ли как става?

# 846
  • Мюнхен
Днес ми накъсва по-малко, може би се дължи на факта, че по изклюление не натоварвам сървира с гласуване в анкетата  Joy Joy Joy Joy

# 847
На ревюто се пролича кой е истински модел - в сравнение с Вики, Бориса е егати трътлата, пък тя нека си плямпа колко е дебела и неподдържана първата...

# 848
Костя<3. Тениските му Heart. Готина кауза!

# 849
 smile3501
Браво на всички. Каузата им е чудесна. Дано наистина подпомогнат за тези дечица
А Бориса си е модел от класа, няма спор за това...
А и не мисля, че трябва да гледаме как позират като модели, каузата е важна.
А не поредния спор кой е по-по най Бориса или Виктория?
Нека поне, заради тази кауза да не бъдем пошли в коментарите си Praynig Praynig

# 850
Бориса има много красива усмивка. Изобщо цялото й лице е много красиво.

# 851
  • Мюнхен
Да не готвят нещо на Евгени, че са поканили национал по волейбол? Какъв ли материал са подготвили?
Тениските бяха много хубави. И добра реклама за Костя!

# 852
  • Варна
 Joy Само прасе липсваше в предаването  Joy Joy Joy

Струва ми се, че втори ще загубят и съответно Каменов ще се изправи с/у Бориса.

Lady Vengeance, Карамелче,  bggirl22  Hug Hug Hug

# 853
  • Мюнхен
Бориса има много красива усмивка. Изобщо цялото й лице е много красиво.

Повечето хора тук, дори и тези, които не и симпатизират особено, сме съгласни, че Бо е красива.

Красавице.  Hug Hug Hug И аз мисля, че ще паднат с Каменов в отбор и провалено предверие.
Много странен ми беше и Жоро в предверието. Гнуслив е и въпреки това винаги се е пробвал и е успявал.

# 854
Бориса каза - май в самолета беше, че знае кой е К.- "Едно ниско и много зло".
На мен това определение ми прилича на Георги  Thinking , предвид прекия сблъсък, който имаха няколко пъти..А за сега клоня повече към Ивайла , наистина си промени коренно поведението откакто изкараха Русев..

Според мен, Ивайла не е Къртицата. Промяната в поведението и се дължи на загуба на желание за игра, последното се дължи на обвиненията на Марина, и последвалия лайф, на който никой от групата не я защити. Ивайла е разочарована, просто няма стимул, мотивация/ знаем, че нея парите от наградата едва ли биха я изкушили, тя по-скоро играе за престиж и име/.

Бориса не бих я нарекла красива, по-скоро има сладникава физиономия.

Общи условия

Активация на акаунт