КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 41 254
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 975
Възможно ли е Бориса да е играла с Къртицата, а Емил Каменов просто да е играл с който мисли, обаче профилите да съвпадат леко и Бориса да е направила повече грешки, защото е сбъркала някои въпроси ?
И Николов да се чуди как може, човек който е познал Къртицата да отпадне и затова да казва, че е мислил, че е симулативна игра ?

Аз съм за Каменов или Георги, защото ми се виждат най-беднички и тези пари ще им дойдат добре.
Даже най-добрият вариант Георги Къртица, Каменов победител.

Сега Сано, Евгени, Виктория и Ивайла са взели хонорар, сигурно не малък, щом 3 месеца не излизат, пък и в живота се справят добре. Докато Каменов ми се струва, че не е успял човек и тези пари може да променят живота към добро. Вярно, е грубият , псува, заплашва и т.н., но все пак има и нещо добро в този, човек. Нека един път късмета да му се отвори.
Костя също мисля, че се е развил човека, пък и той ако спечели е казвал,че прави безумни неща с парите.

# 976
Все още има хора които мислят,че къртицата е някои различен от ивайла или георги Shocked

# 977
  • sofia
Не харесвам Бориса,но съжалявам,че отпадна ,защото беше борбена и НЕ  беше лицемерна и подла като Ивайла. А за Каменов няма какво да кажа,освен,че е най-слабият играч на сезона,но пък някак спечели сърцата на хората

# 978
Нека да помислим логично. И жоро и каменов са отговорили за 30 секудни в двата теста и са дали повече верни отговори. Това подсказва,че те знаят кои е, не подозират, а знаят, а това може а се случи само, ако им е подсказано. Или жоро е кърта и им е споделил или ивайла. Каменов не биха го избрали от продукцията за нищо на света.

# 979
Да и до последно драгия зрител да се чуди кой от двамата е.Simple Smile

# 980
Да и до последно драгия зрител да се чуди кой от двамата е.Simple Smile
И така единия ще вземе парите на къртицата, а другия ще бие Каменов в зрителския вот. Сано Sad, Костя Sad

# 981
Ивайла днес стигна дъното като поведение и показа истинското си лице. Чак накрая, когато чу, че в студиото я направиха за две стотинки, сложи пак маската, с която я гледаме вече трети месец. Как не се уморява от това лицемерие и фалш, направо не ми го побира ума...

# 982
Ивайла днес стигна дъното като поведение и показа истинското си лице. Чак накрая, когато чу, че в студиото я направиха за две стотинки, сложи пак маската, с която я гледаме вече трети месец. Как не се уморява от това лицемерие и фалш, направо не ми го побира ума...
Адски добра манипулаторка е. Като гледам в този форум всички й се връзват.

# 983
Новият ми заподозрян за къртица е Емо. Играят як театър СИТЕ (Емо, Георги и Ивайла)

# 984
До кога се гласува за кой е кърта на финала?Докато останат трима или спират гласуването по-рано?

# 985
Пфуу, колко съм щастлива! Пак много далече стигна...

Вече стискаме палци за най безумно слабите играчи като Каменов ли? То бива комплекси и злоба, ама това не е нормално.
Женската злоба граници няма както се вижда.
И на двете ще ви отговоря - първо не е женска злоба, милион пъти съм казвала, че е красива отвън, но е грозна отвътре. Най-малкото пък мога да направя евала на една красива жена. Второ защо да стискаме палци за слаби играчи - Сано слаб играч ли е, Костя слаб играч ли е , Жоро слаб играч ли е ? Обяснете ми, моля, какво толкова показа Бориса?

# 986
А Емо Русев за какво се обзаложи с Андрей и му даде някакви пари? Че Бориса ще отпадне на теста ли?
Аз си мисля, че Бориса не знаеше със сигурност кой е К. и се страхуваше, че Емо може да я победи с малка разлика. За това реши да играе симулативно и да каже: аз отпаднах по мое желание, а не Емо ме победи.

# 987
На Емчо Р. май му върви на залозите  Wink
Доволна съм,че няма да гледам физиономията на Бориска на финала. Mr. Green

# 988
На Емчо Р. май му върви на залозите  Wink
Доволна съм,че няма да гледам физиономията на Бориска на финала. Mr. Green

Недей така, че и на теб ще ти кажат, че си злобна като мен  Mr. Green

# 989
Русев май даде 3:1 коеф, че каменов е Къртицата .
50 за 150 лв.
И ако отпадне  ще каже, че той е Къртицата.
Засега има шанс да спечели ?

Общи условия

Активация на акаунт