КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 41 244
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Варна
Даже малката онзи ден ме репликира, че може да е Бориса, ама се видя, че не е.
Ти си тази, която репликира ВСИЧКИ и то по всякакъв повод (а дори и без) и със заядлив тон Wink Но това е защото си решила, че си много "голяма" (образно казано Wink) явно  Joy Joy Joy

Искрено съм щастлива, че не е Бориса - в сбития си анализ преди новата церемония
Скрит текст:
Много интересни предложения се изказали за нова К   bouquet
Та да ви споделя и аз моя предварителен анализ на участниците и ситуацията  Rolling Eyes

Първо от изключително значение е дали церемонията по избор (с пликовете) ще е фиктивна или реална. Принципно договорката м/у К и гл. редактор е предварителна, но в конкретната ситуация и предвид подписаните от участниците договори, а и за да има по-голям съспенс, съществува вариант да не бъде потърсено съгласието им предварително.

Костя - има качества за К, но би бил твърде предвидим и безинтересен избор. Не би било удачен вариант поради това, че някои участници и зрители го подозираха и е вероятен номиниран. Ако се допитват до участниците за съгласието им обаче, той е един от малкото, които биха се съгласили с ролята.
Сано - има качества за К, но търсения от продукцията имидж при него е на фаворит за победител (близки приятели с Иван) а и изборът му би бил банален (визирайки предходния сезон). Не мисля, че би приел ролята към настоящия момент.
Каменов - няма качества за К, подбран е на кастинга като "прост човек от народа" (цитат на А.Владимирова). Би бил възможен избор само и единствено при положение, че Николов търси ефект на огромна изненада (а и не би му личало ако саботира, което е предимство). Предвид драматичните му монолози на последния лайф се съмнявам, че би приел, но премията на К би могла да го привлече.
Марина - също като Каменов, без никакви качества и би била изненадващ избор. Тя по-скоро би приела ролята, тъй като е лабилна и няма реална представа и мнение за събитията, хората, самата себе си и действията си.
Евгени - би бил подходящ избор само при положение, че Николов има желание да продължи сюжетната линия на "неприятна К". Не би бил удачен избор с оглед на това, че си е навлякъл неодобрението за зрители и участници в момента и е вероятен номиниран. Не мисля, че би се съгласил, ако ги питат.
Бориса - също като Евгени, с единствената разлика че тя би приела ролята, а и е твърде възможен избор на Николов с оглед на факта, че е видимо толерирана от продукцията и поради силното неодобрение на аудиторията (което прави невъзможно избирането й за победител), това е единствения евентуален вариант да стигне до финал и да си тръгне с премия.
Ивайла - има много сериозни качества за К и би била много подходящ избор (а и е крайно време да имаме жена за К, Николов много ни подценява  Laughing), но не мисля, че би приела към настоящия момент, ако ги питат.
Вики - също като Ивайла, само че "къртичите" й качества не са толкова силно изразени.
Георги - би бил неочакван избор за К от страна на Николов, с оглед на демонстрираното от него желание да се изяви като главен конкурент за победител на Групата. Не съм сигурна дали би приел ролята, но премията на К не е за подценяване и от психологическа гледна точка би бил много интересен избор към настоящия момент.
посочих, че тя и Костя за мен биха били предвидим и безинтересен избор. И писах, че от останалите участници аз лично бих избрала Ивайла, Вики или Георги, за да бъде интересно до края - та в тази връзка поздравления г-н Николов, още веднъж  Peace
От тримата изброени Вики вероятно не е и би било много хубаво да знаем с кого е играл Каменов вчера и Георги миналия път, за да могат да се направят коректни таблици от 2та теста и да стане ясна К както миналия път със сигурност Wink
Какви са вашите предположения с кого може да е играл Каменов...на мен лично ми е непонятно какво може да се върти в неговата глава... Предния път номинира Сано с подозрение за К, освен това би могъл да е играл и с останалите мъже - Костя, Георги, Евгени  Rolling Eyes Много ми е чудно кого си е набелязал  Rolling Eyes

# 1 006
Марина Мицич в кипъреца предполагам в това видео http://www.metropolistv.nl/en/themes/real-men/bulgaria-be-a-jerk
Вижте я на 04:59 мин
Отговаря на въпроса какъв трябва да бъде българския мъж.

това е най-забавното видео, което съм гладала напоследък. Обезателно го гледайте.

# 1 007
Както се развиват последните събития май зрителите няма как да познаят с повече от 50% кой е Къртицата. Този път тя ще си тръгне с парите Simple Smile. Евала на Георги и Ивайла - определено хитро са го измислили да разсеят вота между тях двамата като привличат вниманието към себе си. В крайна сметка наистина може да се окаже К. точно  Е.К. Също смятам, че Н.Н. снощи нарочно каза, че Бориса е играла симулативно за да си помисли публиката, че победата на Каменов е случайна и просто късмет.

Вторият жокер как може да се свърже с него обаче?
"Акъл- море, глава- шамандура." ???  Sunglasses
Здрасти! Чета ви от самото начало, гласувам в анкетите, но досега се покривах. Страхотни попадения има в темата, както и миналия сезон. Адмирации!
Оттеглям се и ще си трая. Засега  Wink.

# 1 008
Предстои да разберем защо Ивайла и Георги саботират. Дали защото е някой от двамата или защото знаят кой е и не искат другите да го надушат. Ако е второто, ще е много гениално и съм сигурна, че Георги го е измислил.

Да,втория вариант наистина би бил гениален.Интересно ми е кой ще излезе накрая.Много ще съм изненадана,ако не е някой от тях тримата.

# 1 009
Стискам палци до година да си вътре Wink

Благодаря, въпреки че надали ще разбереш дали съм вътре или не, освен ако нещо не изтрещя там и се издам нарочно.  Joy

Както се развиват последните събития май зрителите няма как да познаят с повече от 50% кой е Къртицата. Този път тя ще си тръгне с парите Simple Smile.

Евала на Русев, че отпадна нарочно.

Нали тогава се говореше, че така ни чакал страхотен финал, не знам ама нещо не се получава. Отдавам го на много неща, едно от които е прекалената дезинформираност на зрителя.

Сетих се и за друго, като даваха обясненията за излязлата къртица, не показаха тестовете, кой как е играл, с кого и колко верни отговри е имал.  Rolling Eyes

# 1 010
  • Варна
Защо я няма Бориса при 'жените говорят'?  newsm78

# 1 011
  • sofia
Защо Бориса не е в "жените говорят" newsm78

Писали сме по едно и също време Simple Smile

# 1 012
  • in Wonderland
Ocaso
 ще драснеш едно съобщение - влизам ! Тъкмо ще ми е още по- интересно да гледам  Wink
Пък и подхващам ПР кампанията веднага  Mr. Green

# 1 013
Много ми е тъжно, че Бо си тръгна. Но това го и очаквах. Не знам дали е играла симулативно или просто, нейният избор за К. не е бил правилен. В момента, ако Н.Н. е направил Каменов К., това ще е невероятно. Защото всички очакваме да е Ивайла или Георги и хората ще пускат за тях. Той няма качества да бъде Къртица, но пък е много правилен избор да бъде такава. Защото проваля мисиите още от самото начало и вече всички са го свикнали. Ако той е К. му стискам палци да си вземе парите, защото има нужда от тях и добре ще му дойдат.

Съжалявам за феновете на Виктория, но тя е следващата, която ще си отиде в петък. Тя няма шанс да спечели. Ивайла ще остане единствената жена. Финалната тройка може да подмине Сано и Костя, но пък първият не е казал в кого се съмнява за К. А Евгени щом разбере, че Бо си е тръгнала, той знае с кого тя е играла и няма да играе със същия със сигурност.

Желая финална тройка Георги, Костя и Сано, но това е малко вероятно. Освен ако Жоро не е К., а Сано да спечели сърцата на зрителите.
Само да не е Ивайла или Виктория. Нека бъде мъж Praynig Praynig Praynig Peace

# 1 014
Може да не й се говори на Бориса.  Laughing

Ocaso
 ще драснеш едно съобщение - влизам ! Тъкмо ще ми е още по- интересно да гледам  Wink
Пък и подхващам ПР кампанията веднага  Mr. Green

Ще е интересно и без да знаеш кой съм, направо ше ги лудна в тая база, само трябва да намеря стратегия от началото докато им вляза под кожата, да не ме изгонят.  Smile

# 1 015
Цитат на: banunca and minenceto link=topic=780054.msg28155210#msg28155210 Не знам дали е играла симулативно[/quote

А подсещаш ме за симулацията. Според мен е измислица на Н.Н., за да вкара интрига.

едит: Уаууу първия цитат на който се осрах яко, оставям го така.  hahaha

# 1 016
Бориса да не се е изплашила от Жени  Mr. Green

# 1 017
Бориса да не се е изплашила от Жени  Mr. Green

Що да се плаши?

А си представих сега как я чакате с пуканки в ръчичка и затаен дъх, а я нямааа.  newsm62

Затва един съвет от баце ви Окасо - гледайте всичко на запис, живата телевизия е такава отживелицааа.

# 1 018
Защо я няма Бориса при 'жените говорят'?  newsm78

защото не желае да коментира. Иска да я гонят. Емо Русев добре я е обучил

# 1 019
Емо Русев добре я е обучил

Бих дал всичко да ми е учител и на мен. Емкааа.  Heart Eyes

Joy

Общи условия

Активация на акаунт