Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
# 108
# 109
# 110
Каква ли роля ще играе Еркан през новия сезон  newsm78 - може да му сбъднат мечтата да играе банков обирджия  Naughty Grinning
Коя ли ще му бъде партньорката  newsm78 Дано да е готина мацка.... Praynig Че на нашето момче му приляга да играе с високи дами.... newsm53

# 111
Още преди да свърши "Дила ханъм"..той, знаеше за следващата си роля..
Писах ви, преди..в онези  записи..на Ваня, които бе сложила..там говори за това...че е започнал, дори да се подготвя за ролята си..новата...
Получих сценария, поканиха ме..приех, дори...ще е "бомба"...проекта, само толкова ..казваше, там... newsm78

# 112
# 113
# 114
Още преди да свърши "Дила ханъм"..той, знаеше за следващата си роля..
Писах ви, преди..в онези  записи..на Ваня, които бе сложила..там говори за това...че е започнал, дори да се подготвя за ролята си..новата...
Получих сценария, поканиха ме..приех, дори...ще е "бомба"...проекта, само толкова ..казваше, там... newsm78

Да спомням си, че писа за новия му проект....И преди да започне да играе Дила ханъм - още вървеше Заманкито, през април беше ходил в Адана на пробни снимки. Хубаво е, че има предложения, но не ми харесва, че се дърпа толкова от целувките в сериалите. Вярно е, прави страхотни любовни сцени и без целувки, но при тази голяма конкуренция се изисква малко по-секси сцени, така, че трябва да си хвърли срама Еркан бей и жена му да не му опява. Като е искала мъжа й да не се целува на екрана, да се е омъжила за един докер  Stop

# 115
# 116
# 117
# 118
# 119

Общи условия

Активация на акаунт