Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 973
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Erkan Petekkaya'dan taze başlangıç
Erkan Petekkaya dünyaca ünlü yapım firması Endemol ile anlaşarak yeni dizisinin sinyallerini verdi
08 Mayıs 2014 Perşembe, 16:51:00

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, az önce Bebek’te yapılan toplantı sonunda dünyaca ünlü yapım firması “Endemol”le anlaştı.

“Endemol” yöneticileri Hakan Eren ve Gökhan Tatarer’le Erkan Petekkaya ve avukatı Hande Var Karasu’nun katıldığı toplantıda tam anlamıyla anlaşmaya varıldı.

Türkiye’de dizi sektörüne büyük bir iddia ile giren “Endemol”ün Erkan Petekkaya ile anlaştığı dizi “Star Tv”de yayınlanacak.

Ново начало за Еркан бей....Май е подписал някакъв договор....На снимката е прегърнал мацката през кръста...Дидем дали пак ще му мели сол или ще си затрае....като ще носи пари момчето.... Grinning

# 91
ERKAN PETEKKAYA'DAN BÜYÜK ANLAŞMA

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Bebek’te yapılan toplantı sonunda dünyaca ünlü yapım firması “Endemol”le anlaştı.

“Endemol” yöneticileri Hakan Eren ve Gökhan Tatarer’le Erkan Petekkaya avukatı Hande Var Karasu’nun ve Erkan Petekkaya'nın yakın arkadaşı Can Tanrıyar'ın katıldığı toplantıda tam anlamıyla anlaşmaya varıldı.

Türkiye’de dizi sektörüne büyük bir iddia ile giren “Endemol”ün Erkan Petekkaya ile anlaştığı dizi son ayların bir numaralı kanalı “Star Tv”de yayınlanacak.

Кралице хайде идвай, че ти пишем отсъствия  Grinning  Сиси и тя не се появява...разтревожих се  Thinking дано да е напразно  Praynig
Дилаханъм учи....само със Злати   Hug сме на линия....

# 92
# 93
Сиси да те развеселя малко  Laughing
Тази вечер гледах епизода на Времето лети...Спомням си, че по време на стачката Беррин пострада...
Али се изявява като бодигард и шофьор на Джемиле  Grinning И каква е разликата между Беррин и баща й...И тя като него омъжена за един мъж, има дете от него, а е влюбена в друг мъж...Трябва да са минали епизодите, когато мама Беррин би трябвало след работа да бърза да отиде при дъщеричката си, вместо това тя ходеше на кино с Ахмед  Naughty Толкова е лапнала по Ахмед, че забрави, че е майка.....Джемиле обаче мълчаливо подкрепя тази връзка на дъщеря си...Когато в болницата Хакан се нахвърли да бие Ахмед, Джемиле каза на Али да направи нещо, а той й каза, че ако се намеси ще счупи краката на Ахмед.....След това се обърна към Хакан и каза - "Браво синко, постъпи като мъж"....демек, че е набил Ахмед  Joy Joy Joy Joy И преди и сега тези епизоди са ми много забавни...А Еркан като капитан Али е уникален  Peace

# 94
# 95
  • Русе
Здравейте!  Hug

Ани, Злати  Hug

Скрит текст:
Не намирам твърде време за писане, че... тези дни нали си имам гостенче и покрай него и другите дейности...  ooooh! малко ми е трудно да сколасам навсякъде.  Peace

Не знаех, че са почнали и новите клипове на Ети да крадат / иначе за тези от Пленителката знам, че тогава бях много вътре в нещата - следях всичко, че имах и време бол/, но... това е нашето момиче е върхът, майстор  smile3501, с усет към музика и картини - затова и я крадат.  Peace

Ама пък ние  Wink улавяме познатите ни кадри с друг адресант  Peace

И за Еркан... - ама този човек сега, като е в почивка  Thinking има време да се ''разхожда'' из пресата - все някъде са го уловили журналистите  Laughing

# 96
Цвети разбирам те, че нямаш време, но когато имаш....
За клиповете на Ети - те ги откраднаха след като ги пусна. Дори не са изтрили името й на клиповете. Тя тогава много се ядоса, но така е, краде се....

Ръза бей пак в затвора  Grinning

# 97
Здравейте ..по нощите!  bouquet  bouquet  bouquet
Привет, Мамче...радвам се за теб, все такива неща искам да чета...добри резултати от контролните ти прегледи и да пиеш кафе..у комшиите... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Нали ме заплаши с отсъствията..ето ме! newsm78 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green
Да видим какво е подписал..нашият човек! Naughty
Цвети, Злати.. Hug Hug

# 98
Всичко..що е сложено..все за този му договор..иде реч! newsm78
Подписал е договор за новият си филм..
"Ендемол" е новата филмова къща..която, сега навлизала в този сектор и имала големи амбиции...в Турция!
Двамата мъже от снимката са шефовете на филмовата къща, собствениците и режисьорите..присъединилите се на срещата, пише ..Еркан Петеккайа с адвокатката си и братът на единият от шефовете с когото Еркан..са много близки приятели - Джан Танръяр!
Накрая се споразумяха..спогодиха и подписа договора..идеята и за която ..бе тази им среща..
Новият филм с участието на Еркан ще бъде по "Стар" тв...най-гледаната..последно време!
...толкова..пише! newsm78

# 99
# 100
# 101
# 102
# 103
Мда....вече започвам да пиша отсъствия  Joy Joy Joy Joy Joy Кралице  Hug виж как се стресна  Grinning
Много ти благодаря за превода на хабера...Като преведох заглавието...като видях отново "ново начало" за Еркан бей, си помислих, че е отново някоя партенка....след това видях, че ще се излъчва по Стар тв, вече си помислих, че е нещо сериозно...Договори, адвокати...ала, бала...За сега не казват в какъв проект ще участва, ама ще чакаме и ще видим.....
Благодаря за гифчетата - знаеш, че много харесвам менкащи се снимки....
Вече са оправили Прикачи...видях, ама когато пусках темата ми объркаха работата....

# 104

Общи условия

Активация на акаунт