Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 73 012
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Скрит текст:

# 271
# 272
Не успях да ви примамя, нема ви никакви....нема кино и всичките....се занимаваме с друго...и аз сега с кого ще си пием..каавето???  hahaha newsm78   hahaha newsm78 newsm78

# 273
Кралице към твоето следобедно кафе добавям и едно сладоледено изкушение ....Нямам нужда от разхлаждане, защото е студено, но имам нужда от подслаждане.....Благодаря за кафето   food010

# 274

# 275
Пак се обновяваме....форума, бъктън..вече.... newsm78
Привет, Мамче..благодаря и аз ще се подсладим...тогава!  bowuu

# 276
Здравейте! Hug Hug Hug

Цвети HugАни HugКралице Hug

Сутринта тъкмо ви изчетох от снощи и край,не можах да пусна отговор!По обяд пак!Аман от това обновяване! ooooh!

Честита ви годишнина в темата! Laughing Да сте живи и здрави и да сме заедно! Heart Eyes Аз четях понякога в старите теми!А започнах да пиша в ПП! Grinning

Благодаря ви на всички,за всичко което пишете,за красивите колажи,снимки,клипове! newsm51

Приятен остатък от деня! Laughing Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 16:06 от Zlatina3

# 277
Злати  Hug Кралице  Hug
И аз се уморих от ежедневната и неколкократна профилактика на форума. Тъкмо съм си мислила нещо за филмчето или за героите, влизам да го споделя, ама йок....профилактика от 60-90 минути.. ooooh!

Исках да пиша за снимката, която сложих - Фатма и Азер, как Азер глади бебчо , колко е променен, ама ентусиазма ми мина...Сега каквото и да напиша, няма да е същото....

И нашите любимци са съпричастни към трагедияат в Турция...Много народ загинали и блокирани в галериите  #Crazy Били са работниците от 2 смени  ooooh! Направо съм ужасена  newsm09
Ето какво е написала Айча Варлъер във фейса.....

"Soma faciasında hayatını kaybeden, hala kurtarılmayı bekleyen tüm işçilerimiz ve yakınları için dualarım sonsuz. Yetkililere sesleniyorum, artık böyle kazalar olmasın, denetimler daha sık daha sağlıklı yapılsın. Küçük çocuklarımız çalıştırılmasın. Maden ocağında çalışan bir işçimizin hayatı, bin kömürden daha değerli. Umarım bir an evvel işçilerimizin hayatı kurtulur. "

# 278
  • Русе
Здравейте!  Hug

Привет от новата Венеция  ooooh!

Скрит текст:
Такъв порой и градушка се изсипаха, че центърът на Русе остана под вода.

Дъжд като за половин месец удави Русе за 16 минути

Тази снимка е от кръстовището до Пазара, та...  ooooh!

Не ме питайте как се прибрах у дома - газейки до колене във вода, иначе няма как да пресечеш която и да е улица в центъра  ooooh!

Бързах да се прибера, че нали ми е ден за сериал онлайн, ама... страшната трагедия промени програмите на тв каналите и... съм тук.  Peace

Ани  Hug

Скрит текст:
... дните са си дни и това, че преди време се е случило нещо лошо, не означава, че някога няма да стане и нещо много хубаво, та...  Praynig не натоварвай срядата - каквото си мислиш - това се случва.  Peace Както казват - мисли позитивно, не стой все в миналото - не помага.  Peace
Ако аз бележех така дните..., че и не ми е само един трагичен -  ooooh! какво щях да правя тогава  newsm78

Кралице  Hug иска ми се денем да съм на линия, ама... уви  Sad нямам такава възможност, само сутрин и вечер, и в почивни дни - мога да пиша.  Peace

# 279
Цвети аз другите дни не ги помня, само датите, но дори и да не искам всяка сряда така се събуждам  ooooh!

Страхотен дъжд се изля...Бях свършила цигарите, ходих да си купувам и докато се кача на етажа пороя стана. И аз да извадя веднъж късмет  Praynig Хубаво, че си сложила снимки  Peace

Един младеж за лека нощ  Hug

# 280
Добро утро и прекрасен слънчев ден  Coffee Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 281
  • Русе
Добро утро!  Hug

Хубав ден и празнувайте, докато можете, ценете всеки миг заедно с половинката си... - казвам го, заради собственият си опит, а и защото на нас с мамчето съдбата ни отне възможността да продължаваме да го правим  Sad

Скрит текст:
А на мен, даже тази дата ми е сватбената...  Sad

Ани  Hug денят днес започва със слънце за хубаво настроение, дано и така продължи - да ни е усмихнат и спорен!  Hug

# 282
  • Плевен / София
Здравейте, Hug
Днес е и празника на Плевен, града в, който живея....
Скрит текст:

Хубав ден ви желая на всички
Скрит текст:

# 283
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани HugЦвети Hug,съжелявам много!  ooooh!

Привет и на Сиси Hug и Кралицата  Hug,ако наминат!

Утре заминавам за 3 дни на екскурзия до Истанбул с цялата Бургаска група и 2 дами от София!Така,че да не се чудите защо липсвам! Laughing

Приятен ден и уикенд! newsm51

ПП Гости Hug,Честит празник!   smile3525

# 284
Цвети твоето сутрешно кафе за мен стана следобедно... Coffee Откакто се пенсионирах наистина времето не стига  Joy Joy

Злати направо благородно ти завиждам, че ще ходиш с дружки в Станбула града...След това ще разказваш  Peace Като отидеш там оглеждай се - може да видиш Еркан в някое кафене....Той сега нали е свободен - не е на снимки....сигурно и на него не му стига времето като на мен  Grinning Пожелавам на цялата компания да си изкарате страхотно  Peace

Цвети права си за "новата Венеция.... Улиците на Русе след вчерашния потоп....

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт