Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 73 013
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
         Здарвейте, мили момичета,
тази вечер дано имам късмет. Аман с този интернет.

Скрит текст:
         Да ви пиша в кратце какво се случи. По Великден децата ни бяха си дошли на гости. С тях доста шетан, готвене, тичане и т.н.  Съпругът ми получил инфаркт и никой не знае. Беше дост зле, заморяваше се, изпотяваше се, не можеше да диша, но аз все си мислех, че е от злокачествената диагноза, която има от миналата година, а си има и диабет и  високо кръвно. И така - човека беше болен и никой нему обърна внимание. После вече съвсем се разболя и в болницата казаха лоша диагноза - прекарва  сърдечен инфаркт на крака. Веднага  дойде  специализираната линейка от Ловеч с персонала си и го откара. Там свикаха екип - дойде и един доцент от МА Плевен и в този момент имаше една доцентка от София по друг случай /от Токуда/. Та и тя присъства на операцията - това не е поставяне на байпас, а вкарване в артерията стент - тръбичка, която да държи артерията  отворена по която да се движи кръвта. Сложиха му 2 такива стента един върху друг. Стоя там известно време - вече не помня, но на 2 май го докарах у нас.  После уж беше добре, но се влоши и пак го закарах в Ловеч.   Сърцето му не приема това чуждо тяло и се наложи да ги махнат тези два стента и да сложат други - от други метали /сплави/. Хайде пак  там оше  5 дни и го изписаха. Оня ден вече го докарах у нас. Днес пак ходихме в Ловеч, за да видят докторите как върви лечението. Казаха ми, че сега е добре.  На 27-ми май пак ще ходим на проверка и ако всичко е добре през юни пак ще ходим там - отделението е "кардиолайф" и ще му отворят  другата артерия, която е запушена 100 %.
          Това е много накратко. С една дума ходене по мъките и продължаваме.
          Над всичко отгоре пък и интернет нямах /дано вече днес да имам/ и не мога да ви пиша.

Мили  мои, не питайте " старило" , а питайте "патило". Ако не се чувствате добре  вървете на лекар. Не се оставяйте на съдбата като нас.  Човека можеше на косъм да си умре от небрежното ни отношение към здравето му. И никога да не забравяме, че живота е един миг, а смъртта е вечна.

Дано се оправи от този инфаркт, но си е болест и то  сериозна.  Вече все ще съм нащрек какво става с него.

Простете ми, че ви натоварвам с моите проблеми.

# 286
Привет  wavey

Гости днес исках да те поздравя за празника на хубавия ви град, но форума отново беше в профилактика  Sick
Харесвам Плевен имам хубави спомени от там..../не съм живяла, но имах колеги, с които учехме в Свищов/....Пожелавам на плевенчани здраве и много, много здраве и щастие...../повторението не е грешка/....

Скрит текст:
Майчето ни разсмиваше с : Ние в Плевен ядеме бело млеко с хлеб.....Това е изречението в което във всяка дума има буквата Л, която само плевенчани произнасят по много интересен начин.....

Сиси мисля, че проблема ти не е в интернета. Проблема е в ежедневните и неколкократни профилактики на форума....Но трябва да се въоръжим с търпение, може би имат проблеми.....

# 287

мамини душички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 288
  • Русе
Здравейте!  Hug

Гости  Hug макар и късно - честит празник на Плевен и неговите жители!   bouquet

Сиси  Hug успех в лечението и грижите, бързо възстановяване!  Peace

Злати  Hug и да не беше се обадила  Wink - аз щях да те разкрия  Simple Smile

Ани  Hug днес вече не сме Венеция, ама...  ooooh! такава мръсотия е останала...  Sad

И да добавя нещо - нова снимка на Хатидже с Бурак, но... поводът не е хубав - погребение, още една трагедия е станала, починала е майката на Халит Ергенч

# 289
  • Плевен / София
Добър вечер Hug
Днес не успях да сервирам почерпката....но деня не е свършил...
Скрит текст:

http://vbox7.com/play:17a5d59edf

# 290
# 291
Охо, колко навреме..се появявам .. newsm78
За почерпката.. Heart Eyes
Честит Празник на Плевен...много хубави хора, весели, отворени...истински..
Много спомени и аз имам оттам... Thinking
Гости, бях забравила, че си оттам...благодарим ..и "Наздраве" ..за града и хората ви! Naughty
Сиси, дано всичко се нареди..страшното е минало...дръж се, мила..успех! Hug
Злати, приятна разходка из Босфора, благородно...ти завиждаме..ще разказваш..и то много като се върнеш! Да събереш..хубави спомени...да си изкарате..незабравимо! bowuu
Мамче, Цвети.. съжелявам за пораженията при вас..и гледката, след потопа...дано скоро се нормализират..нещата във вашият град!
И при мен от една седмица е дъждовно..ама, посмъртно тук това няма как да се случи.... newsm78
Дори и в хубаво време..тук, чистят...отводнителните шахти...от листа и боклуци..точно за да нямат подобни проблеми..после... bowuu
Много и други новини сте сложили...благодарим, пак жертви в съседна Турция...ужас...
Лека вечер..засега...  bouquet

# 292
# 293
# 294
# 295
# 296
Оха  Party Party Party Пристигам на време - за плодовата торта  Naughty Гости знае, че ми е любима  newsm53 newsm18

Цвети днес ходих до кооп.пазара и видях ужасията от вчера  #Crazy

Кралице права си при вас няма как да стане подобно нещо...дори и да има наводнение на следващия ден няма да има следа....ама тук си е българска работа  PeaceИ така ще стои до на зима....

Разбрах, че майката на Халит е починала - светла й памет - а Хатиджето и Бурак са семейни приятели на Халит и Берги...Хатиджето много разстроена ми се видя....

Кралице много хубави гифчета  Hug

е това най-много ми хареса  box box Голям кибритлия Ръза Бей...ама и Суат си заслужи боя  fight

# 297
# 298

Спомняте ли си тази снимка от къде е....

Ади ще кажа - все едно, че ксъм яла кокоши крак.....

Галип. Сон бахар. Когато отвлякоха Сабиха. Галип се измъкна след като говори с чистачката и тръгна да ги търси...Но стигна до тук и остана безсилен....не знаеше на къде да тръгне...Тогава пристигнаха Зафер, Ръза и полицаите....
Сиси го знае на изуст и ще го доразкаже  Peace

# 299

..лека нощ! newsm46

Общи условия

Активация на акаунт