Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 73 015
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Добро утро  Coffee Coffee  Nature Partly Sunny
Днес настроението ми е в унисон с облачното утро  ooooh! Ще имам среща с нападжийте...може би това е причината  Thinking
Днес отново е петък, но отново няма да бъдем заедно с Дила и Ръза....Те може би са на меден месец  Thinking А ние ще се задоволим със спомените за голямата и истинска любов, преминала през много препятствия, но завършила със щастлив край  Peace
Сутрешен поздрав за доброто ни настроение - ако го няма ще почакаме....непременно ще дойде  Peace

Хубав последен работен ден от седмицата  Peace

# 302
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вчера започнахме денят със слънце, но... и валя дъжд, а днес от сега е мрачно, ама...  Wink дамо по-късно слънцето да вземе преднина.  Peace

Хубав да ви е петъка  Hug, макар вече и без сериал, но... затова има нет и реал - ще имаме повече време за тях!  Simple Smile

п.п. Ани  Hug изпревари  Wink ме лекичко, та... пожелавам ти успех!  Peace

# 303
Цвети прекрасни жълти китки  Hug Peace На вън е облачно и мрачно, нека тук да ни бъде слънчево  Flowers Sunflower

За Сиси и всички момичета, които искат да гледат Дила ханъм с руско аудио - от първи епизод....

Сериал Госпожа Дила/Dila Hanim онлайн - ТУК

Качеството е отлично  Peace Приятно гледане  Hug

# 304
           Здравейте мили момичета, приятен ден.

Мамче, скъпа, с удоволствие ще го изгледам само  искам да се насладя на вируозната игра на  Еркан като Капитан Али.
           До после.

# 305

Спомняте ли си тази снимка от къде е....

Ади ще кажа - все едно, че ксъм яла кокоши крак.....

Галип. Сон бахар. Когато отвлякоха Сабиха. Галип се измъкна след като говори с чистачката и тръгна да ги търси...Но стигна до тук и остана безсилен....не знаеше на къде да тръгне...Тогава пристигнаха Зафер, Ръза и полицаите....
Сиси го знае на изуст и ще го доразкаже  Peace

Всичко знам наизуст. Само да изгледам Капитан Али. И репликите помня.
Сега да си запазя място, че да не ми го отнемете..........

сезон 2 серия - не знам - 11 или 12.
След като отвлякоха Сабиха и Керем през нощта, Галип тръгна да ги търси по улиците. Въртя, въртя волана и стигна до едно у-образно кръстовище. Там спря. Започна да плаче от мъка, че не може да ги намери - една от тези картини е на Мамчето горе.
                Пристига едната кола с полицайте. Единия от тях съобщава на централата, че са намерили колата на Галип.  Полицаят към Галип:
         - Да вървим, господине.
                 Пристига и втората кола и от там излиза Зафер.
Зафер :  - Галип, не се тревожи. Всички пътища са блокирани. Ще ги намерят, разбери ме. Ще видиш. /нещо такова/
                Един полицай казва, че са  сменили колите и трудно ще ги намерят. Галип все плаче и дума не обелва. Полицаят   казва, че пътищата са блокирани и телефоните им се подслушват. Зафер  се моли на  Галип да си отидат, защото Зейно много се притеснява.
                Отиват си.
                В къщата на Галип.
                Зейно плаче. Галип отива до нея, прегръща я топло и й казва: /нещо такова/  Зейно, ти коя дъщеря си?......Не е ле майка ти най-силната жена в целия Свят?........Като те види много ще се разстрои.
                После Галип и Зафер излизат на терасата. Разхождат се  напред - назад.  В един момент Галип вижда на фасадата на съседната къща камера, която ги снима. Пита Зафер това не е ли камера? Зафер казва "Да."  Галип казва: "Копелето ни наблюдава". Ядоса се и започна да вика:
                -  Мръсник, защо не дойдеш? Ето ме - ела и ме вземи!.....Какво искаш от мен, говедо??? Ела!...Проклет да е денят, в който те срещнах!!!!........ Много скъпо ще си платиш!!!!????...............
                  След този епизод вече идва чистачката и казва на Галип, че са я срещнали двама мъже, заплашили са я и са й казали  къде да отиде Галип, но сам в 8 часа вечерта. /нещо такова/.

И...........   така Галип се предава, за да спаси жена си и детето си.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 19:53 от sisi55

# 306

Rza ve Dila 53 bolum son sahne

# 307
# 308
# 309
# 310
# 311
# 312
# 313
привет  wavey

Сиси знаех си, че репликите от сцената Галип сам с мъката си...ги знаеш на изуст  Peace Ще те изчакаме да изгледаш капитан Али....Беррин в следващия епизод ще направи своя избор. Ще предпочете Ахмет пред дъщеря си Зехра....Не искам да гледам сериала, че много се дразня....Нали си спомняте Беррин как се переше на баща си, а сега тя бетер от него.... Капитан Али бодигард на Джемиле ханъм  Grinning Grinning Grinning Grinning

Кралице благодаря за видеото и клипчетата от един любим момент...Спомените на Дила и Ръза.... Hug Hug Hug
Може би нумеролозите ще намерят някаква връзка в това, че имената на Дила и Ръза са с по 4 букви....Той толкова хубаво й казва Диля изпадам в умиление  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 314

Общи условия

Активация на акаунт