Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 73 019
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  Краличке, здравей любима.  Как си?

И всички момичета - пишете как сте? Да си пишем, да  си общуваме и да знаем всички как сме и имаме ли проблеми, защото нали виждате как нещата се  променят за един ден.  

Ще ви пиша колко съм възмутена от тези преводи на руснаците - то бива,  бива, ама бивул за курбан не бива.  На най-красивото място, на най-харизматичните и романтични моменти  тези хора не превеждат.
     Спомняте ли си, момичета, когато гледахме  Памуците.  В серия 73-та оригинална те  пак бяха прескочили  от третата част половината. Това беше, когато една вечер бяха се събрали около масата и  Джейхан  развяваше едно писмо, което  мащехата й беше написала до истинската леля на Джейхан в Истанбул колко много е влюбена в Йомер Асланбаш, колко е искала да се омъжи за него и само заради  възможността да бъде около него и заради богатството им се е омъжила за  Халил.  Помните ли?.......Това беше толкова важно.....това беше развръзката на  почти цялостната концепция на Гюлизар по отношение на  рода Асланбаш.
            Но това после.

# 316
# 317
# 318
# 319
# 320
# 321
# 322
# 323
# 324
# 325
Добре съм, Сиси...почивам си, благодаря.. преди да приготвя ..нещо за домочадието! newsm78
Ти, надявам се ..сте добре, вече.. newsm78
Тези епизоди на руски..не ги харесвам по много причини..не е само превода, дразнят ме не само субтитрите и озвучаването, отделно че не превеждат..както си забелязала..най-важното...
Затова и не ги гледам, но при вас..е друго, аз мога да мина без тях...предпочитам оригалните ..турски епизоди, да им чувам на всички....гласовете, дишането...и всичко... newsm78

# 326
              Мамче, привет и на теб.  Много емоции да има тази вечер.

Ще ви пиша за един епизод, който преведох от руснаците в Дилата.

Спомнете си - Дила пада от стълбата в конака на Баразоулу и я откарват в болницата.  Там лежи в безсъзнание. Идва Ръза през нощта. Там е майка й - Ерен ханъм. Ръза помоли майка й да разреши да остане малко с Дила.

Ръза влиза в болничната стая - Дила лежи в кома неподвижна. Ръза седна до нея, взе ръката й в неговите, гали я и сърцето му се къса от мъка.

Монолога на Ръза бей.

Любов, моя, без теб Слънцето не свети. Аз живея в тъмнина. Моля те - давам ти дума - ще те направя много щастлива! Обещавам ти! Ти си моето сърце!.....Безумието  отново ме погълна!!!  Не мога да живея без теб. Любовта ми към теб се превръща в търсеща, опасна и непредсказуема  мъка!!! Аз те обсипвам с моята любов - това е даряващата ми любов на теб, това е душата ми с всяка една бушуваща клетка, превъплътена  в отчайваща ме мъка!  Любовта ми към теб е изобилие от чувства. Обичам те с всяка клетка на тялото ми. Ти си моята Богиня!!!!..........
             Толкова много неща искам да ти кажа и искам да споделям с теб!....Дали ще успееш да ме обичаш сред цялата тази бъркотия в нежната си душа???.............
             Душа  моя, ако нещо се случи с теб, аз ще умра - няма да го преживея!!! Обичам те повече от всичко!!!
             Моля те, оздравявай, за да облива с щастие твоята усмивка!!!.....
             Дила, любима моя, моя ненагледна, МОЛЯ ТЕ, отвори си очите и ме виж колко много страдам по теб!!!???.............
             Обичам те и ще те обичам до края на житейския си път - не се отказвам да се боря за любовта ти нито сега, нито  някога в бъдеще.
             Ще бъдеш         моя рано или късно, както аз съм само твой во веки веков!!!!!АМИН!!!!!......

# 327
Ето..една от времето на Капитан Али.. hahaha

# 328
Край, Сисито...под пара..отново... hahaha hahaha hahaha
Благодарим, Ръза не казва..чак толкова много, но в смисъл...същото, навярно й говореше...благодарим ти, скъпа...прочетох го и ме разчувства..за кой ли път!!! bowuu

# 329
            Кралице, привет! И аз не ги харесвам руските преводи, но понеже го знам езика и се изкушавам.

Първо не понасям този артист - шпикера, който така монотонно говори и озвучава и мъжките и женските роли - направо се дразня.  После защо толкова много прескачат?  Какъв им е зора? От какво?
За всяко действие си има обяснение, а за това няма никакво обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт