Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 941
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
... и  Simple Smile

Скрит текст:
Эркан Петеккая появился на свет в декабре 1970 года в Диярбакыре. Семья вскоре перебралась в Стамбул.
С 1989 года он играл в театре университета в Эскишехире.

... още искате ли?  Wink

Ама нямам време, та...  Peace вижте сами  Simple Smile

http://vk.com/dizi.aktorler?z=photo-42798895_329648460%2Fwall-42798895_17235

# 631
Цвети питаш искаме ли още...аз искам, ама ти си ни отрязала и даваш линк сами да се оправяме...Е, ама не е честно така...Караш до край....... Joy Joy Joy Joy

Да продължа, ама на мен ми иска регистрация...Сори  ooooh!

ErkanPetekkaya (SonBahar)

ErkanPetekkaya (Beyaz Gelincik)

# 632
                   Здравейте мили момичета, няма време - не стига.

Да ви преведа  следващия епизод от руския. Беше 18 епизод по турската номерация, сега е 36 епизод по руската номерация.

Та.....Азер отвлича и изнасилва Фатма, Меликето  гръмва с 4 куршума  Азер с неговия собствен пистолет, който преди Ръза му го взема.

Азер лежи  ни жив ни умрял в болницата. Султан реве, пищи, тръшка се по  столовете, крещи, прави панаири и т.н.

После Ръза и Дила се срещат в тяхната къща и там пренощуват.

После на другата вечер пак се срещат на брега на реката. Разговора на Дила с Ерен ханъм също съм ви превела.

Ръза се притеснява, защото от този пистолет, който стои в неговата спалня, в неговото нощно щкафче и е на Азер липсват 4 куршума. Разговора м/у Ръза и Меликето също съм превела.
                Остава епизода с Меликето и  Хайдар.

В тяхната къща  стоят на двора Меликето и Хайдар. Ръза пише SMS на Дила : Дила, ти си моят живот, Дила, никой и никога не може да ни раздели. И никой не може да ме откаже от теб - нито Сеит бей, нито майка  ми нито някой  друг. Дила в конака на Баразоулу на терасата и чете. И тогава Ръза я вика на среща на брега на реката.
               Меликето и Хайдар сядат в колата и отиват в болницата при Азер.
               Меликето към Хайдар:

-  Не! Не идвай с мен!
Хайдар:   -  Мелике, няма да те оставя сама.
Мелике:   -  Не, Хайдар! Фатма е моя дъщеря. И това е моя грижа. Само моя.
Хайдар:   -  Аз не мога да те оставя сама. Не е правилно и не ме моли за това.
Мелике:   -  Не! Ще останеш тук! Ако ти ме обичаш, както някога ме обичаше и винаги си ме обичал,
                   остани тук и ме чакай!!!.............
Хайдар:   -  Аз все още много те обичам, Мелике, знаеш много добре, че  винаги съм те обичал!!!......
                   Обичам те още от първия миг, когато те видях!!!
Мелике:   -   Знам, Хайдар, знам че ти винаги си ме обичал.За това ти си при мен, редом до мен.
                    Но, сега аз искам ти да ми обещаеш, че ти няма да   искаш  да се ожениш за мен. И каквото и да
                    се случи ти няма на никого нищо да кажеш - днес и завинаги на никого въобще, нали??
Хайдар:   -   Мелике, ти не разбираш какво правиш с мен и колко ми е трудно да не кажа на Ръза бей.
Мелике:   -  Закълни се, Хайдар!!!!
Хайдар:   -  Мелике.....
Мелике:   -  Хайдар, закълни се че ще пазиш в тайна всичко, което  те моля. Иначе - ти никога
                  повече в живота си няма да ме видиш!!!...............
Хайдар:   -  Добре, заклевам се!!!

Меликето излиза от колата. Влиза в болницата при Азер. Азер е сам. Мелике се пази от докторите и сестрите в коридорите.

Хайдар чака, чака в колата и слиза от нея и отива и той в болницата.

Меликето намира вратата и влиза в стаята на Азер.

Мелике:   -  Азер Баразоулу, ти си най-долното  и мерзко същество!!!!Как те е създал всевишния???  Даже и кучетата са по-умни от теб. Отвори си очите!!! Отвори ги и ме погледни иначе  ще намериш смъртта си.......Искам да ме гледаш, когато умираш!!!.............Отвори си очите ти казвам!!!!

Азер си отваря очите.
Мелике:   -   Погледни ме....Сега ме слушай внимателно!!!Ти разруши целия живот на моята Фатма, на моята ненагледна и невинна дъщеричка.  Ти разруши целият й живот. Тя иска да си сложи край на живота си!!! Аз бих могла да ти простя враждата, да ти простя всичките грешки, примирих се със съдбата си, но ти изнасили дъщеря ми, моето ненагледно дете!!! Ти никога не си имал дъщеря !!!! Проклет да си!!!!
                   Фатма, даже към теб - гадно животно се отнася човешки а ти й разби живота.  Ти знаеш, че Фатма щеше да се омъжи за Сердар.... Аллах няма да ти прости тази гадост, която направи!!!!  Ако нещо лошо се случи с Фатма, аз ще те убия със собствените ръце. Аз държа на обещанията си.

След този монолог, Меликето маха   кислородната маска от устата  и носа му, взема възглавницата от под главата му и му казва:
           -  Ти преди смъртта си ще гледаш само тази белоснежна възглавница.  За тебе прошка няма.

Меликето слага възглавницата върху лицето и му и я натиска със все сила. Натиска възглавницата и повтаря:    Умри!!!.....Умри!!!......

В този миг влиза една от сестрите, но не вижда Меликето. Тя взе възглавницата под мишницата си и стои в кюшето.

Един доктор казва:  - Медсестра, прегледайте  Баразоулу.

Меликето слага възглавницата под главата му, слага му кислородната маска и извиква:
               "П р о к л я т и е!!!!........и излиза от стаята.
               В края на коридора я посреща Хайдар. Хваща я под мишниците и излизат навън.

В колата:
Хайдар   -   Този мръсник, аз искам да го убия!!!!
Меликето:   -  Не ти, а аз!!!!.......Сложих му възглавницата на устата, за да го удуша, но влезе медсестрата........
Хайдар:   -  Видя ли те???
Мелике:   -  Не!!!........П р о к л я т и е............Отново не успях да убия тази гадина....Отново не успях.....

Да вървим, Хайдар. Закарай ме у нас.

Тръгват с колата, пътуват и пристигат в къщата.  Мелике слиза от колата и срещу нея е Ръза.

Ръза:  -  Майко, вие от къде идвате???...От къде идвате, Хайдар???....Питам ви и двамата????

И двамата мълчат. Никой не говори.
Ръза:   -  Майко, ти имаш недовършени работи......Къде бяхте и двамата???   От болницата ли идвате???....
                  Ръза гледа Хайдар, ядоса се и на него и му каза:
              -  Хайдар, значи и ти й помагаш и мълчиш???.....
Хайдар:   -  Не, господине.....
Ръза:   -   Майко, отговаряй!!!!   От къде идвате двамата с Хайдар???......

Меликето:   -  Аз съм твоята майка. Не съм длъжна да ти давам обяснение!!!....
Ръза:    -   Значи така......
Меликето:    -  Така....

В този момент Меликето си тръгва за в къщи, но Ръза я хваща за ръката и я придърпа.
Ръза:   -  Този път ти пропадна, майко!!!! Ти  пропадна!!!......

И  свърши трета част от серията.

# 633
                     Сладури, лека нощ. Приятни сънища.

# 634
  • Русе
Цвети питаш искаме ли още...аз искам, ама ти си ни отрязала и даваш линк сами да се оправяме...Е, ама не е честно така...Караш до край....... Joy Joy Joy Joy

Да продължа, ама на мен ми иска регистрация...Сори  ooooh!

ErkanPetekkaya (SonBahar)

ErkanPetekkaya (Beyaz Gelincik)

Ани  newsm78 ама също нямам регистрация, пък ги гледам?  newsm78

Я, виж тук - от това място взех всичко

http://vk.com/dizi.aktorler

# 635
Сиси сърдечно благодаря за преводите  Hug

Едно колажче на бъдещата двойка....

# 636
Цвети отвори се мерси много  Hug

Эркан Петеккая подтвердил своё участие в новом сериале с Сонгюль Оден! Остаётся дождаться сентября

# 637
# 638
Добро утро  в деня на най-българския празник!

Честит празник на всички ученици, учители, учени и именници
Честит празник на всички момичета от темата
Хубав празничен ден и подобаващо настроение  Peace

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 08:06 от MAMA-AN

# 639
Поздрав с Дила и Ръза и една много хубава песен -Gülüm - преводача не ми превежда заглавието на песента  ooooh!

# 640
# 641
  • Русе
Добро утро  Hug и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!   bouquet

Скрит текст:

Ани  Hug

Хубав ден ви желая!  Hug

# 642

Първата романтична вечер на Дила и Ръза /Явуз/   loveuuu Two Hearts  loveuuu Two Hearts  loveuuu

Цвети Честит празник  Hug

# 643
ARAPLAR SAYESİNDE TÜRK DİZİ OYUNCULARI ÜCRETLERİNİ KATLADI

24 Mayıs 2014 Cumartesi 08:10:15

BEŞ YILLIK SÖZLEŞME

Dila Hanım'ın Rıza Bey'i Erkan Petekkaya da Endemol’la 5 yıllık sözleşme yaptı. Bölüm başı 80 bin TL’ye anlaşan Petekkaya, 1.5 milyon $ peşin alacak.

İŞTE BÖLÜM BAŞI ÜCRETLER

Özcan Deniz: 125 bin TL
Tuba Büyüküstün: 90 bin TL
Erkan Petekkaya: 80 bin TL
Murat Yıldırım: 75 bin TL
Songül Öden: 65 bin TL

цялата статия тук

# 644

Общи условия

Активация на акаунт