Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 945
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
                  Наистина тепърва ще оценяваме достойнството на филма Дилаханъм. Още не е узряло в душите и сърцата ни  достойнството и качеството на продукцията.  Съпоставката е неминуема. Няма как да не остане в умовете и сърцата ни  блестящата игра на актьорите.
                 Като ходя като цветарка из форума - гледам Сеит и Шура, Север-Юг, Черни пари и любов,
Пленителката на сърцата, Дързост и красота Времето лети  и като чета постовете им, някъде съм прочела, че в САЩ имало  фестивал на турското кино и започнали със "Сънят на пеперудата" да ви питам ами няма ли да  дават някой от филмите на Еркан?   Пишете нещо знаете ли и чели ли сте?
                  А, и друго - видях модно списание, на което корицата е с Къванч,  няма ли някое с Еркан?

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 00:06 от sisi55

# 616
            Мамче, не - нямам такава приятелка. Аз ако срещнех в живота си такава жена никога нямаше да ми е приятелка. Даже въобще в   реалния живот не знам да има такава гад.
             Може би оная от Поморие, която уби онова момиченце на 8 годинки  като го задуши с найлон.
Арзуто е такава.

# 617
               Пиша много суперлативи за Еркан, но си е истина това, което пиша. Толкова живи, толкова правдиви, толкова реални образи пресъздава, че без да искаш като зрител забравяш, че гледаш филм.
              Бъдете сигурни, че с новия филм със Сонгюл ще направят фурор. Неминеумо.
             Да сме живи, здрави и да сме пак все така заедно както сега и да коментираме след  завършването на продукцията.

Мислила съм си, че може би   за Еркан  по-слабо  се знае в чужбина. Той е завършил образованието си в Турция, а не в Европа, Америка и другаде, не е познат в чужбина като Къванч във Франция и Англия, Халит Елгенч  в САЩ, Джансел   Елчин в Париж, Мурат Иълдъръм в Германия, Мустафа от Памуците /излезе ми от ума/ той е женен за италианка и има 2 деца от нея - в Италия е играл в техни филми, Фарах учи в Англия. Така съм си мислила.

# 618
            Мамче, не - нямам такава приятелка. Аз ако срещнех в живота си такава жена никога нямаше да ми е приятелка. Даже въобще в   реалния живот не знам да има такава гад.
             Може би оная от Поморие, която уби онова момиченце на 8 годинки  като го задуши с найлон.
Арзуто е такава.

Сиси написах неприятелка - сигурна съм, че и в реала има образ като Арзуто. Всички герои които виждаме в сериалите имат прототипи в реала. Е понякога образите са комбинирани, за да ги направят още по-негативни, но ги има......
Арзуто лъжеше на поразия, изнудваше, търсеше винаги облага за себе си. Затова и когато се опитваше да помогне на Дила не й повярвах. Нямаше момент в който да ми стане жал за нея, дори и когато предаде богу дух. Нали казват за мъртвите или добро или нищо....Нищо добро не мога да кажа за Арзу.....

# 619
        Сладури, лека нощ.

# 620
Добро облачно утро  Coffee

Нали казват, че петък е ден на майстора....Аз  вчера се направих на майстор и днес ще си почивам  Joy Joy
Пожелавам ви спорен ден и много положителни емоции  Hug

# 621
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани  Hugщом ще почиваш  Wink след кафето..., ти зареждам и чайче, та... хем полезно, хем и отново да ти доставя малко радост с поредна китка в жълто  Simple Smile

А за вчерашните ви размисли... - харесва ми да ви чета, но... не мога да се включвам и аз, нямам какво да кажа, пък и времето ми...  Peace

Така, че продължавайте все така - имате читатели  Wink

Хубав ден ви желая!  Hug

# 622

Да ви почерпя....

Скрит текст:

Цените при нас са баснословни.....И всички череши са кюстендилски  Joy Joy Joy Joy Joy

Благодаря Цвети  Hug

# 623
Здравейте,следобедно! Grinning Hug

Ани HugЦвети Hug

Сиси,Кралице, wavey wavey

При нас сутринта облачно, по обяд дъжд!Поне се разхлади,че вчера беше много топло! Laughing
Ани,благодаря за почерпката! smile3525Ерканчо много усмихнат!Почива си той! Laughing

Един клип за Мустафа и Мериемдже,който не бях гледала! Peace

# 624
Злати и при нас беше облачно, но сега облаците се разсеяха и е прекрасен слънчев ден  sun
Нали знаеш, че по 24 май много често вали....Дано този път да се разминем  Praynig

Дамската част от Дила ханъм....

# 625
Какво предстои да гледаме....

Скрит текст:
Сериала "Перла" с Къванч Татлъту се завръща по Нова телевизия

Един от най-успешните турски сериали, излъчвани някога у нас - "Перла", се завръща - ОЧАКВАЙТЕ ОТ ЮНИ

Ще гледаме Сонгюл и Айча  Peace Peace Peace

# 626

Джано е като момиченце - какви мигли има....Тати е голям художник  Peace

# 627
# 628
  • Русе
Здравейте, в тази петъчна вечер!  Hug

Ани  Hug

Попаднах на снимки на Еркан и... още нещо, та  Simple Smile

Скрит текст:
Эркан Петеккая начал актёрскую карьеру на телевидении в 1994.
2003 год выдался особо "урожайным", помимо Бродяги был также сериал Bedel и фильм "Японская невеста".

# 629
  • Русе
... и още  Simple Smile

Скрит текст:
Роль второго плана, да ещё и в комедии, - это не совсем привычный нам Эркан Петеккая)
Он приступил к съёмкам в сериале "Бродяга" с августе 2003 года в роли "психопата Бюлента". По сюжету его герой влюблён в Сибель (Гамзе Озчелик) и является соперником главного героя - бродяги Омера, которого сыграл Окан Ялабык. Семья Сибель близка к разорению, поэтому богатый жених, разумеется, предпочтительнее Бродяги, который вечно в долгах. Но этот Бродяга - первая любовь Сибель ещё с детства...
После долгого соперничества с драками, подставами и не всегда добрыми розыгрышами всё закончится хорошо и Бюло устроит свою личную жизнь

Общи условия

Активация на акаунт