Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 947
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Оставям ви...до по-късно..вечерта, навярно... newsm78
Хубава вечер и на вас! Hug Hug Hug

# 602
# 603

Кралице и на всички момичета хубава вечер и на вас  Hug

# 604
# 605
                         Здравейте сладури, много красоти сте наслагали.

Има ли новини от Мелинчето Мел?

А и Слънчицето Дилаханъм появявала ли се е? Тя вероятно има сега много да учи. Нали е краят на учебната година.

# 606
# 607
Сиси  Hug Пресни новини от Мел нямам. Когато се почувства добре ще я видим в темата. Предполагам, че разбрахте, че е на лечение....

Кралице видеоклиповете качени ТУК на Дилаханъм ли са  newsm78 Да сложа линк на първа страница, ако е така.....

# 608

Сиси  Hug Пресни новини от Мел нямам. Когато се почувства добре ще я видим в темата. Предполагам, че разбрахте, че е на лечение....

Кралице видеоклиповете качени ТУК на Дилаханъм ли са  newsm78 Да сложа линк на първа страница, ако е така.....

Така..мисля, че профилът е нейн! newsm78

# 609

Да идем да му правим компания.....Чинията му винаги е празна....ЧовекО не търпи пълна чиния да стои пред него  Grinning

# 610

Сиси..привет!     newsm51

# 611

Любима, привет. Тук съм. Гледах влака, който докара Арзуто. До там бях стигнала с превода от руския  и толкова негативи съм събрала в душата си с тая гадина, че не ми се превежда.  Мамка му. Значи, артистката много добре си е изиграла ролята.  И друг път сме писали за нея и Азер, но като че ли за Азер настъпи някакво реабилитиране, а за Арзуто не - остана си до края идиотка.

Как тази вечер не можах да си контролирам подсъзнанието и се поддадох на  гнева си към Арзуто.
             А като си помисля само какви гадости пишех за нея из форума - не знам как сте ме търпяли.
И всеки  път я плюех толкова гадно, колкото ми е идвало в момента на ума.

# 612
# 613
                    Все си мисля да ви питам нещо.  Това колие на вратлето на Дила  какво представлява? Сърце ли е? Какво означава тази част отпред до края, която като че ли представлява висулка? И още нещо - на тая висулка изглежда са сложили камъчета Сваровски да имитират диаманти ли? Освен това бялата обвивка  не е от мъниста, нали? И от някъде нагоре около вратлето има само шнур.

Ето - не ме е срам да си призная, че не разбирам от колиета. Признавам си.

Много ви благодаря за информацията.

# 614
Сиси да не би да имаш някоя неприятелка, която да прилича на Арзу  newsm78 Grinning
Суат и Арзуто за вен са от двете страни на везните. И двамата са отвратителни. Но накрая и двамата си получиха заслуженото.
Нямаше време да докажат, че Мелис не е дъщеря на Ръза, но съм убедена, че е така....

Общи условия

Активация на акаунт