Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 73 036
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
                     Момичета, моля ви - пишете ми - дразни ли ви факта, че като пиша пряката реч на нов ред не изписвам точно една под друга думите. Ако ви дразни, пишете ми - ще се старая да ги подреждам едно под друго.  Ех, ако ми е оная германската електр. машина с табулатора.....ще видите вие  "на вуйчо си Митьо пръскачката???"   То и тук вероятно може така да се пише.

# 376
Здравейте,
Днес успях да вляза в темата, за разлика от снощи....Оцеляхме и след снощния дъжд....дано днес да се "усмихне" времето....
Сиси, много е хубаво, че Еркан във всеки филм е различен....Не съм го гледала в Дила и Времето лети, но сигурно и там е различен....
Приятен ден момичета.Жалко, че не започва Дилата....спират за лятото СЮ, но БТВ пускат друг филм....дали да не го започна с руските субтитри... newsm78

Гости, знаеш ли  какво - Дила ханъм ще го дават по Диема фемили. А пък СЮ е по БТВ.  Така,
че споко.....ще го дават от лятото.

# 377
  • Плевен / София
Вярно, че ДФ е към Нова телевизия Embarassed

# 378
                    Гости, от мен ти един съвет.

Скрит текст:
Никога не  прескачай да ходиш в Павел баня. Ще направиш всичко възможно, но ще отидеш.  Аз на 35 години паднах в един геран 13 метра дълбок и си изпочупих костите, 4 прешлена на гр. стълб, счупен череп на 4 парчета, 2 кръвоизлива в мозъка и...спирам вече. Повече няма да пиша.  И от тогава до преди 2 години всяка година непременно съм на процедури  там. Благодарение на това все още вървя изправена, нямам оплаквания сериозни. Хематомите ми след мозъчната операция отзвучаха /поне до сега/. И все още работя интензивно, въпреки  пенсионирането ми за изслужено време.
    Ако не бях ходила там сега да съм някакво Квазимодо - не ми се мисли.  Отивай в Павел баня и прави сериозно процедурите. Довери ми се.

# 379
  Сладури,  пералнята ми се изключи. Отивам да си простря прането и пак ще дойда.

# 380
  • Плевен / София
                    Гости, от мен ти един съвет.

Скрит текст:
Никога не  прескачай да ходиш в Павел баня. Ще направиш всичко възможно, но ще отидеш.  Аз на 35 години паднах в един геран 13 метра дълбок и си изпочупих костите, 4 прешлена на гр. стълб, счупен череп на 4 парчета, 2 кръвоизлива в мозъка и...спирам вече. Повече няма да пиша.  И от тогава до преди 2 години всяка година непременно съм на процедури  там. Благодарение на това все още вървя изправена, нямам оплаквания сериозни. Хематомите ми след мозъчната операция отзвучаха /поне до сега/. И все още работя интензивно, въпреки  пенсионирането ми за изслужено време.
    Ако не бях ходила там сега да съм някакво Квазимодо - не ми се мисли.  Отивай в Павел баня и прави сериозно процедурите. Довери ми се.
Сиси,
Скрит текст:
аз от 1981 г ходя там, преди за по месец два пъти в годината, а в новото време за 10 дни по НОИ....жалкото е че това никак не е достатъчно.Прекъснах само когато родих и детето беше малко.Но сета вече не пропускам...

# 381
                       Мамче, Краличке, изчетох ви за новите планове на Еркан за през есента.  Много се радвам за него. Ето - не само в Близкия Изток, ами в Азия, Руските републики, Средиземноморска Африка, Русия, Балканския полуостров и не знам още къде  Еркан Петеккая се харесва навсякъде. Хората оцениха таланта му, неуморимия му труд,  романтичния му дух, способността му да се въплъщава във всички  роли и не на  последно място изключителната му красота. Еркан е бижу за всяка филмова продукция, независимо каква е и коя е. Вече се доказа и на най-черногледите му завистници, че е на светлинни години от тях.  Това е Крал Мидас - гордея се, че ние сме му почитателки и сме разбрали изключителния му гениален  талант и майсторското му превъплъщение във всякакви роли. Просто ние сме се добрали до сърцето му, до душата му, до духът му.

И друг път съм ви писала - гледам много филми, за да мога да преценя големия талант и любов към професията му. И най-вече го сравнявам с тези, които в класацията са преди и около него.  За Халит Ергенч съм ви писала много.  Сега няма да пиша за него. За Мурат Иълдъръм - колко пъти го гледам. Ето-сега от 18 до 19 или 20 часа пак  повтарят  Любов и наказание - гледала съм го поне 3 пъти, но сега го гледам, за да правя паралел между Еркан и Мурат. Простете ми, и ролята на  Саваш Балдар е любовна, но  Мурат я играе сковано в сравнение с Еркан. Ако Еркан  играеше ролята на Саваш филма щеше да бъде  върхът.
Мурат не се движи влюбено, не говори влюбено, въпреки, че изговаря любовни  реплики, очите му не са влюбени, тялото му не е влюбено.....и всичко у него не е влюбено.  Толкова съм го гледала и заради  образа на майка му - забравих и името - артистката е българка и заради нея.  Сигурно има доста момичета, които го  харесват като любовник - нека си го харесват, спор няма - всички сме различни, но...Еркан е друго. Така те омайва като го гледаш, така те омагьосва, така те възбужда, че може да се побъркаш като го гледаш. Стига да си представяш едно нещо - това е, че  е влюбен в теб, че говори и се заклева в вечна любов на теб, че всичката му любов, цялата му душа, цялото му сърце принадлежи само на теб. Да!......Любима......представи си това и можеш да се побъркаш от мечти, да ти олекнат краката и да искаш само едно - да легнеш на спалнята си и да потънеш в мечти.......Това е Еркан. Друг като него няма.

Изгледах благодарение на Цветито и Джансел Елчин.  Простете ми, и него сигурно много момичета харесват. Хубаво, ама той как никога не се почувства влюбен в Огнено сърце, след като ролята му е да е потресаващо влюбен в Хасрет.  Как никога не видяхме поне малко  любовен трепет от него.....никога. Скован, та чак забит с пирон в стената. Момчето е красиво, няма спор но не е за артист, който да играе любовни роли. Учителят Мурат, /това е ролята му/ е на светлинни години от любовта.  Дори и самата Хасрет не можа да разбере и да  познае аджеба този мъж влюбен ли е в нея или не е.

Енгин Акюрек - и него съм го гледала във Фатмагюл и  сега в Черни пари и любов. Момчето е красиво, но  не е за любовник......да играе други някакви роли - например бакалин в един магазин, или шофьор, или да лови риба или ремонтаджия на коли.......тези роли да,  ама не да е влюбен, защото той никога не е бил влюбен.  И с Берен Саат  не можа да направи  любовната роля.....просто не му приляга.

Стига съм писала вече - ако някое момиче има други разбирания съгласна съм да си обменим мисли и  пожелания.  Приемам с най-голяма обич и уважение всичко написано от вас и ви обожавам.

Та....какво щях да пиша....за новия проект на Еркан Петеккая.  Освен това, което прочетох от вас, какво намерих още.  Вие сигурно вече го знаете, аз може би съм закъсняла, но да пиша.
             Какво намерих за Ендемол - продуцентска къща - международна компания, базирана в Холандия.
Биг Брадър в България се излъчва със съдействието и с патента на тази  продуцентска филмова къща. Така, че в България я познаваме, от тия, които  гледат Биг Брадър.
               Думата "Ендемол" - името й е микс от фамилиите на двама датчани - това са основателите.
               Компанията "Ендемол" е основана през 1994 година. И други неща прочетох, но те не са важни.
Това, което ми направи впечатление е, че прочетох, че тази филмова продуцентска компания има четири милиарда евро заем от /не пише/ коя банка. Или пък не съм запомнила.Аз като финансист и се занимавам с такива заеми.......ми направи впечатление......
                  За нашите параметри четири милиарда заем от банка си е доста голяма ипотека.
                  Не знам и аз.  " Поживьом....повидим....."

За играта на Сонгюл Йоден и Еркан две мнения няма.  Наистина ще бъде бомба.  Щом Еркан  го казва, значи така ще бъде.

За хонорарите.....браво на тях......който го може си го може. Но да не забравяме, че върху тези хонорари ще има данъци, осигуровки, такси, разни непредвидени разходи, пътни, дневни, срещи и контакти с най-различни величия по снимането. Ще има приеми, посрещане на гости, стайлинги, и разни други такива разходи.  Говоря за личните такива, а не за тези на филмопроизводителите.

Така, че и това влиза  в сметките им но да са живи и здрави и да ни радват.  

Момичета, според мен - този филм наистина ще бъде върхът.  Тези двамата от Диарбекир са с една кръв, с един манталитет, с едни интереси.....у тях  битието им е  предначертано още от зачеването им. Ще бъде фурор. Въобще не се заблуждавам.  Спомням си Сонгюл как идва в България и как беше гост на Слави Трифонов, та той се изложи с куп глупави въпроси. Той все я питаше  да каже, че е дошла в България заради него, че тя много го харесва, че ще вечерят заедно в ресторанта на хотела  в Бояна - спомням си всички тези глупости и още какви ли не - да не ви занимавам сега с тях.

Почвам да си мисля, че след този им общ филм Сонгюл ще доведе Еркан в България и ще го видим на живо.

Ах, как ще играят любовните сцени - спомнете си Перла с Къванч - бяха във вихъра на танца....сега с Еркан ще   вдигнат зрителите във възторг до Небето.
                Не смея да ви пиша, но аз от преди Дилата ......след като му избраха Айча Бингьол до него за партньорка, която му е до подмишниците  съм си мислила как добре до него би стояла  Сонгюл Йоден.  

И не съм се излъгала - хората са оценили  какъв  тандем биха били двамата.
Нямам нищо против Айча Бингьол, но тя въобще не беше за него.....да бяха я типосали до Мурат или до Халит или друг, но не и Еркан.

Чакаме нова информация, но няма да я получим. Казвате, вече договорите са подписани и те започват да се подготвят за новите си въплъщения.
               Да са живи и здрави и да ни радват всеки ден. Амин.

# 382
  • Плевен / София
Сиси, направо можеш да защитиш дисертация на тема Еркан smile3521 smile3501
Скрит текст:
Аз обаче ще си гледам отново повторението на ЛиН
Нещо за настроение....
Скрит текст:
Скрит текст:

# 383
Здравейте момичета  kaffeetrmker_2
Пия си следобедното кафе и чета  smile3529
Гости  Hug Сиси  Hug хубава раздумка сте си направили  Peace
Сиси благодаря за диалозите на Дила и Ръза. Няма значение как си ги написала - нищо не ме дразни, продължавай в същия дух.....Направо ме застреля с Мурат и Хасрет - дори Хасрет не разбрала, дали Мурат е влюбен в нея или не.... Joy Joy Joy Joy Joy напълно си права джанъм  Peace Съгласна съм с Гости, че можеж да защитиш дисертация на тема Любовта на героите на Еркан  newsm10 - Дори ще използваш кашоните със снимки като веществено доказателство  Peace  Толкова много ме развеселихте.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Един поздрав за вас и всички момичета, които харесват Дила и Ръза  Heart Eyes

Dila&Riza -DERMANIM YOK-Kürsat Zengin

# 384

Галип Тюркер  Heart Eyes

# 385
  Сладури, хайде малко да си помечтаем.  Нали мечтите са без пари.

представете си сега в неделя след обед какво прави Еркан  в неговата къща? Ами например става от следобедния си сън. И какво си мисли - ами.....да се обади на Хатиджето. Речено - сторено.
Набира й телефона.

Еркан:   -  О,......Хатидже, как си? Какво ново при теб?
Хатиджето:   -   Здравей, нищо ново.
Еркан:     -   Как така нищо....ами......Бурак не е ли до теб?
Хатиджето:  -  Да, при мен е. Пием си следобедното кафе и ще ходим на дискотека в Таксим.
Еркан:   -  Чудесно. Реших да ти се обадя. Помниш ли през зимата в Адана когато снимахме  серията,
                  когато ти се омъжи за Суат??? Колко много се смяхме зад кулисите??? Ама и това момче
                  много хубаво си изигра ролята на влюбен  съдия в теб!!
Хатиджето:    -  Добре го изиграхме този сценарии, но ми беше много кофти. Трябваше все да се
                        преструвам, че съм влюбена в теб.  Знаеш ли.......когато играех любовните сцени с теб  
                        все си мислех за Бурак. Все си представях, че говоря с Бурак, а не с теб.
Еркан:   -   Така е. Това е нашата работа. Но тази работа аз много си я обичам.  Знаеш ли.......много ми
                  изнася така - играя си ролята на влюбен, а пък никой не знае какво ми е на душата. Или пък
                  когато се смея на площадката, а в същност съм толкова ядосан.......  Така си слагам маската
                  на лицето  и никой нищо не знае какво става в душата ми.
                  Българите пеят една песен - не знам кой я е написал - Маската на Палячо. Той под маската
                  плаче и сърцето му ридае, а в същност се смее.
                  Хубава е професията ни. Ние с теб направихме много хубав филм. Зарадвахме  поне 100
                  милиона  зрители с играта ни.
Хатиджето:   -   Еркан, благодаря ти. Много ми помагаше във всяка серия. Без теб нямаше да направя
                  такъв романтичен образ.  Предлагам ти следващата или някоя друга неделя да отидем на
                  вечеря в  един изискан ресторант. Просто си го заслужаваме. Достатъчно се  изтормозихме
                  по  камънаците и  ливадите в Адана.  Ще вземем с нас Бурак, Дидем и Джано.
Еркан:   -  Разбира се, ще отидем и ще потанцуваме с удоволствие. И на мен ми омръзна  сухата
                храна  на готвача в Саръгьол.

Хатиджето:   -  О, кей. Разбрано. До следващата неделя. Приятна вечер.

# 386
                       Сега малко ще погледам Мурат Иълдъръм като Саваш Балдар - да му видя скованата снага и тяло. А пък и широки плещи няма.  И добре развит гръден кош няма. Сега точно това ще гледам.

# 387
                  Ами...............изгледах го. И какво - няма място за сравнение в телата между двамата актьори.
 Мурат - нисък, краката  му се разтварят поне 5 милиметра по-вече при крачките му.  Няма я тая красива осанка, няма го това красиво тяло.

А, Еркан???!!!............Каква тънка  изваяна талия има в кръстчето си, колко е възбуждаща походката му.......Какво вълшебно телосложение........Божествено, уникално, култово красиво.....
               Колко е развит гръдния му кош???? Също като на професионален атлет. А раменните кости колко са изящни, закръглени, еротични.....Каквито са на професионалните плувци.

Ле, ле, ле, ееееее.....като се движи по улиците, например да си  купи цигарки или да пресече някой булевард, където е паркирал колата си.......ах, как оставя след себе си  армия от въздишащи жени, жадни за близостта му...............

И аз така за 8 години по 365 дни са  2920 дни по 5 часа в денонощието /средно/ прави  
 14 600  часа  съм си загубила да гледам Еркан.  Може да са и много повече.  Да  включим  и  5-те  хиляди листа с негови снимки - цяла библиотека..../ами залепените по 4-5 на един лист, например сватбите му  и лице и гръб/ представете си, мили мои, през това време можех да завърша още две висши образования или да ушия поне  два гоблена от най-големите - например "Тайната вечеря". Да, ама не!!!

# 388
           Ох, ако знаете каква болка имам - все си мисля дали в новата му роля ще го искат с брада и мустаци!!!!????..............

Това ми е голяма мъка и утре като отида на църква ще се моля на Бог да не е с  брада и мустаци.

И винаги ще се моля, наред с другите ми молби докато започне и видя  как е.

# 389
                       Мамче, моля те помогни ми. Отидох на стр. 21 на твоя пост 303 - исках да изгледам първа и втора серия, но не ме пусна - пише ми "Няма резултат.  Деактивиране." Какво мога да направя????

Общи условия

Активация на акаунт