Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 958
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Кралице големи красоти си наслагала....Днес деня ми е за ремонти...

Скрит текст:
Счупи ми се бравата на входната врата....Сутринта дойде ВиК майстора и го помолих да я свали и хукнах да търся същата брава....Обиколих 1/3 от железарските магазини, нямаше същия размер....След дълго ходене намерих  newsm44 След това се направих на майстор и я поставих  newsm10 Какво ще кажете а  newsm53 Ако съпруга ми беше жив, вечерта като се върна от работа и той ще ми разказва за проблемите си, а пък аз пренебрежително щях да кажа..."И какво цял ден се занимава с една брава"....Но като дойдеш на мяра и хващаш вяра...Затова си гледайте мъжете и ги хвалете....
След маратона много се изморих....До по-късно  Peace

А нашите си пускат хвърчила  Stop

Сори, но форума отново е в обновление, дано поста да се запази... Praynig

# 586
Здравейте,момичета! Hug Heart Eyes

Кралице,Цвети,Ани, Hug wavey

Ани Hug,неволята учи,но вече си майстор! Peace

Благодаря ви за споделените красоти,инфо и клипчета! newsm51
Днес в мамата не мога да пусна пост.Аман вече.А разполагам с малко време!  ooooh!

Приятен остатък от деня!

# 587

..тука, където Азер му се подиграваше..май, твоята Дила..те ..разлюби, а..жени се!?  ooooh!

..тука са уловили момента, когато ..вече заплака..истински, осъзнавайки ..май, че Ръза..наистина че е "умрял"!

...Суат, дето ..и след онова, което постигна..като се опита и да убие Ръза, неможа да я откаже ..да го обича, да го изтрие от съзнанието й..и сърцето й.. ooooh!
Та, тука ..отново го доказва..какъв е..простак и лицемер! hahaha

..когато искаше да се самоубива, Фатма ще я..спре.. newsm78

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 17:56 от akalska66

# 588
Привет, Мамче..Злати... Hug Hug Hug
Голям гадняр..бе тоя Суат, ужас..така не съм мразила...никой у филмите ни... newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 589

...Сладурчетата ми те...липсват ми! smile3518 smile3518 smile3518 smile3521 Two Hearts Two Hearts

# 590
# 591
Днес ..е почивката ми, беше..де.. hahaha Joy Joy Joy
Форума иска ме или не..гледам си разни откъси от фирмчето ни..
За кой ли път, сега ..щото може би вече свърши..и се вглеждам в повече неща от екрана... Thinking
Е, наистина прекрасно ни зарадваха с този тандем, получи им се и на двамата ..вълнуват ме ..дори отново като ги гледам, сега...
Така, прекрасно....ме разплакаха и днес...това, навярно ще стане втората..двойка, мои любимци...след "Сон бахар"...така ги..усещам и това е! newsm78 newsm78 newsm78

# 592
Злати и на мен тази почти постоянна профилактика на форума вече ми омръзна. Тъкмо си решил нещо да напишеш и се оказва, че не може да се публикува. След това съм забравила, актуализирам страницата и поста отива по дяволите....

Голям гадняр..бе тоя Суат, ужас..така не съм мразила...никой у филмите ни... newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy[/i][/size][/color]

Кралице наистина Суат излезе голям гадняр. Дори Селчук не ме подразни толкова. А този рижавия мухльо направо ме вбесяваше. Много упорит, нахален, алчен....отврат. Малко му беше боя от Ръза  Grinning Grinning Grinning Grinning

Днес гледах видеото, коато Дила отива на среща с Ръза и започва още като слезе от колата да опява, той така сладко я гледаше, гушна я и с нежност и ласка й затвори устата....Много хубави моменти имат двамата   loveuuu Two Hearts  loveuuu Two Hearts  loveuuu

# 593

Evleniyorlar
Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar Cannes'da evliliğe ilk adımı attılar.

Güncelleme: 22 Mayıs 2014 08:04
Oyuncu Burak Sağyaşar iki yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Hatice Şendil'e film festivali için gittikleri Cannes'da evlenme teklifi etti. Sağyaşar, aldığı 'evet' cevabı karşısında Şendil'in parmağına tek taş pırlanta yüzük taktı. Çift, Cannes dönüşü havaalanında görüntülendi.

# 594
# 595
# 596
# 597

Cannes Film Festivali'ni izlemeye giden Burak Sağyaşar, sevgilisi Hatice Şendil'e, özel yaptırdığı tektaş yüzüğü hediye edip sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

фотогалерия тук

# 598

Evleniyorlar
Женят се!
Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar Cannes'da evliliğe ilk adımı attılar.
Хатидже Шендил и Бурак Сайяшяр ..направиха първата стъпка към женитбата си..

Güncelleme: 22 Mayıs 2014 08:04
Денят е 22.05.2014 година..
Oyuncu Burak Sağyaşar iki yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Hatice Şendil'e film festivali için gittikleri Cannes'da evlenme teklifi etti. Sağyaşar, aldığı 'evet' cevabı karşısında Şendil'in parmağına tek taş pırlanta yüzük taktı. Çift, Cannes dönüşü havaalanında görüntülendi.
Актьорът Бурак Сайяшар.. от две години, влюбеният и имащ връзка с колежката си Хатидже Шендил с отиването им в кан..за фестивала и предложение за брак..планирал и й направи! Докато чул отговора й "Да", че приема..демек и веднага ..й сложил пръстена..за нейна изненада! Joy Joy Joy Joy Heart Eyes
Така, двойката я видяхме..щастливи...на връщане от Кан! Naughty

# 599

Общи условия

Активация на акаунт