Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 962
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

Фотки с церемоний открытия торгового центра малтепе в Стамбуле

# 661
# 662
# 663
# 664
ERKAN PETEKKAYA - MAGAZIN D - 17 MAYS 2014 (KANAL D)

видео тук

# 665
# 666
# 667
# 668
# 669
# 670
# 671
                   Найденова, здравей.  Добре дошла при нас. Тук е толкова красиво. Нямаш си на представа.  Непрекъснато  всеки ден се забавляваме, споделяме си всичко. Непрекъснато се учим. Непрекъснато си пишем романтични  епизоди.

Сонгюл Йоден я знаем наизуст. всичко за нея знаем, така, че ще си споделяме и за нея и за Еркан. Ти сигурно знаеш, че те и двамата са от Диарбекир, т.е. съграждани са и са велики актьори. Ще гледаме  ЗВЕЗДНИЯ  филм на Турция. А и Сонгюл беше у нас в България и 3 дни я гледахме по телевизията.
Имаме си за спомен от нея календарчета, картички, дори и списание  ELLE от декември 2009 година отпечатаха "Перлите на Босфора" Сонгюл и Къванч цели 24 страници за тях.  Така, че Сонгюл е наше момиче завинаги.
                       Въобще няма място за коментари, че филма ще бъде фурор, ще бъде култов филм от към актьори и превъплъщение на ролите им.
                       С нетърпение чакаме да дойде септември.
                       Ти знаеш ли и гледала ли си филмите на Еркан Петеккая. Нашите момичета непрекъснато всеки ден пускат колажи, клипове, снимки и видео за него. Той е ненадминат актьор.  Дори за 2011 годи на  беше  спечелил награда за най-добре изиграна любовна роля за филма му "Любов на заем".
                      Не знам, дали ти е интересно, но нашата  вълшебна Мама-Ан на всяка първа  страница от  темичката ни слага  снимките на Еркан и Айча Върлъер, които участват в анкетата за най-добър артист и артистка на Турция - виж я, моля те, та искам да ти кажа, че от жените Сонгюл Йоден винаги е първа, а от мъжете Еркан е на трето или четвърто място. Това означава, че  всички зрители ги харесват и двамата.
                      Много те моля, отиди на пост 659 от темата ни и изгледай /ако не си го гледала/  видеото от момента, когато бяха в Кападокия.  Там ще ги видиш колко са красиви и как добре играят.

Стана много дълго. Исках всичко да ти напиша.
                     Моля те и аз, покани абсолютно всички момичета, които харесват Сонгюл да дойдат при нас да пишат. Ще бъде вълшебен купон.  Довери ми се.....Няма да съжалявате.....

# 672
                                Сладури, когато в снимките, които поствате има членове на семейството му моля ви светвайте лампичките.
                                Еркан има 2 сестри - Хавва и Хасинда. Кои са те? Има ли ги някъде снимани.
Знам, че Хавва живее в  Израел и нищо друго.

# 673
                               Сладури, когато в снимките, които поствате има членове на семейството му моля ви светвайте лампичките.
                                Еркан има 2 сестри - Хавва и Хасинда. Кои са те? Има ли ги някъде снимани.
Знам, че Хавва живее в  Израел и нищо друго.
Сиси не знаех, че Еркан има 2 ксестри. Мислех, че има само една сестра...Боже какви подробности знаеш  #Crazy и си траеш....
Във фейса има една дама казва се Hassina Petekkaya - тя е наша приятелка, но пише на арабски....Едва ли е сестрата на Еркан....

Сиси да не би това да са сестрите на Еркан  newsm78

# 674

Когато Еркан е бил на 5 годинки баща му и майка му се скарали. И той понеже е бил анадолец не е отстъпвал на жена си. Тогава са имали 2 деца. Еркан е бил голямото дете, а е имал и малка сестричка. Майка му взела сестричката му и заминали да живеят в Анкара. После....знаете историята, която разказва  за белега на челото му . Тогава баща му  взел Ерканчо, качили се на влака и отишли в Анкара и взели майка му и сестричката му.  Много рано семейството се премества да живее в Истанбул. Еркан е бил в малките класове. После се раждат още една сестра и един брат. Така, че са 4 деца.  Едната сестра живее в Истанбул, мисля, че е Хасинда, а Хавва е омъжена в Израел и там живее. Мисля, че Хавва пише на   арабски език, както е бил старотурския.  Или може би пише на старотурски - не знам.
                     Така съм чела и така си мисля че е. Дано не бъркам и да ви подвеждам и вас.  А пък в Гугъл  можеш да прочетеш какви ли не  небивалици.  Например, че сестра ти е к......., а ти нямаш сестра.

Тази им  лантинска азбука е от революцията на генерал Местафа Кемал Ататюрк. От 1923-1924 година. Преди това са пишели на старотурски, както е и писмеността в Израел.

Писменността им е създадена от един германец и един французин - забравих им имената. Но турския е труден език. Нямат  мъжки, женски и среден род, нямат действителен и страдателен залог, нямат минало  несвършено време и още не знам друго какво.  Всяка дума, а и няколко думи са омоними - по един и същи начин се изговарят и пишат, а имат две или три значения.
                       Спирам, защото нищо не знам от турския език и може   нещо да сбъркам.

Тези двете мацки  като ги гледам си мисля, че в носовете си приличат с Еркан, но да не бъркам..........Възможно е да са сестрите му.

Краличката като ги види ще ни каже.

Общи условия

Активация на акаунт