Бремелинки от Варна - тема 4

• 85 550
  • 674
  •   1
Отговори
# 255
Хайде честито бебче и от мен. Да е здраво, щастливо и спокойно 😃

# 256
стиляната да ви е живо и здраво момиченцето и много да ви радва. А относно виковете и аз много виках и родих бързо. Така че момичета ако ви се вика,викайте.  Peace

# 257
Да ви е жива и  здрава принцесата!   bouquet

# 258
стиляната да ви е живо и здраво момиченцето и много да ви радва. А относно виковете и аз много виках и родих бързо. Така че момичета ако ви се вика,викайте.  Peace
е да де ама така не си ли хаби силите,смисъл не е ли по трудно с викове(поне аз с такова впечатление останах)

# 259
е да де ама така не си ли хаби силите,смисъл не е ли по трудно с викове(поне аз с такова впечатление останах)
Като викаш, както казваш, силите ти отиват там и не напъваш правилно. На това му викат раждане с уста Simple Smile . Само че аз доколкото знам повечето напъват с лице /което не е правилно/, а не се напъват отдолу. Направиха ми епизиотомия и се получиха нещата. Имам един външен и един вътрешен шев.

# 260
Като викаш, както казваш, силите ти отиват там и не напъваш правилно. На това му викат раждане с уста Simple Smile . Само че аз доколкото знам повечето напъват с лице /което не е правилно/, а не се напъват отдолу. Направиха ми епизиотомия и се получиха нещата. Имам един външен и един вътрешен шев.
аз съм с 3 външни и 4 вътрешни,отначало и  аз тръгнах да викам,сумтя,ръмжа но акушерката каза че така излизат кръвоизливи и да напъвам мълчаливо,и се получи

# 261
  • ул. "Мечтание"
Стиляната, честит ти син!  Hug

# 262
Раждането си е физически много трудна задача. Виковете са за преодоляване на напрежението и болката, когато вдигат щанги викат, когато играят тенис викат. Та, ако ти помага викай. Аз не го направих, освен при последния напън, защото ме резнаха, стана неволно. Не исках да викам, за да не изнервям лекарите и акушерките, не е приятно някой да ти вие по цял ден. Но си пъшках и си сумтях, няма как...

# 263
Честито на обебилите се мами. Да са им здрави дечицата, много усмихнати и послушни!

Още веднъж моля момичета, ако искате да сте на първа страница пишете ми на лични, че вече нямам време да ви преглеждам (дивакО не ми дава много много да седя  Mr. Green ) Благодаря за разбирането!   bouquet Hug

# 264
Стиляната, честит ти син!  Hug
девойка  ooooh! Twisted Evil Joy

# 265
Раждането си е физически много трудна задача. Виковете са за преодоляване на напрежението и болката, когато вдигат щанги викат, когато играят тенис викат. Та, ако ти помага викай. Аз не го направих, освен при последния напън, защото ме резнаха, стана неволно. Не исках да викам, за да не изнервям лекарите и акушерките, не е приятно някой да ти вие по цял ден. Но си пъшках и си сумтях, няма как...
и аз си мислех че облекчава но според докторите затруднява newsm78,аз даже и не усетих кога ме резнаха,не поглеждах надолу,само си спомням част от плацентата(доста голяма ми се видя)

# 266
  • ул. "Мечтание"

Олеее! Прощавай! Rolling Eyes Бременния ми мозък нещо е изфирясал съвсем.  Rolling Eyes Sad

# 267

Олеее! Прощавай! Rolling Eyes Бременния ми мозък нещо е изфирясал съвсем.  Rolling Eyes Sad
Joy и аз бях така,даже още ме държи и се чудя дали ще ме пусне #Crazy newsm78 hahaha

# 268
Честито Стиляната,да ви е живо и здраво   bouquet  bouquet  bouquet

# 269
Здравейте момичета,
Искам да купя Bepanthen - крем против подсичане.., но нещо не го намирам. Бихте ли споделили къде мога да намеря такъв крем.  Simple Smile На колко пари купихте комплект пелени бархет и тензух? През тези няколко месеца са ги увеличили на 6, 7 - 8 лв. Ако може да ми кажете къде мога да си взема евтин комплект..
Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт