Бремелинки от Варна - тема 4

• 85 556
  • 674
  •   1
Отговори
# 270
mimi.nikolova последно купих Бепантен от аптеки Манолова, преди седмица може би  newsm78

За пелени проверявала ли си в детска борса Цар Лъв ? Преди почти 2 години от там ми излезе значително по-евтино да купя пелени, бельо и спално бельо.  Peace

# 271
mimi.nikolova последно купих Бепантен от аптеки Манолова, преди седмица може би  newsm78

За пелени проверявала ли си в детска борса Цар Лъв ? Преди почти 2 години от там ми излезе значително по-евтино да купя пелени, бельо и спално бельо.  Peace
Къде е тази борса?

# 272
ул. " Сава Доброплодни" 22

# 273
  • Варна

Къде е тази борса?
И аз проверих, защото съм на същата вълна. Във фейсбук пише, че адреса е на ул. Сава Доброплодни 22, но името е Детса борса "Кралят Лъв", предполагам, че става въпрос за едно и също.

# 274
Да, грешката в  името е моя Simple Smile

# 275
Здравейте, настоящи и бъдещи майки от най-прекрасният град - Варна Hug Включвам се с голяма радост към вас. Като чакам бебчето си догодина към края на март. В момента съм в пета седмица. Имам големи проблеми с храненето. Ако има някой като мен в началото на бременността с подобни проблеми ще се радвам да си дадем по някой съвет  Rolling Eyes Целувки на всички!  bouquet

# 276
Може да питаш и нас с по-напредналата бременност за всичко-няма проблем,ако можем да отговаряме Simple Smile Кажи какво точно имаш предвид под проблеми с храненето???  newsm78 Ако ти се повдига от някоя храна или не ти се яде- от бременността е и ще се наложи да я заместиш с друго и  да се надяваш след 3-4 месец да ти мине,а при някои си остава за цялата бременност  Crazy  Ако пък проблема ти е в това,че те гони голям апетит- гледай да го залъгваш с нещо леко (ябълка,мляко,други плодове),за да не качваш като мен много килограми. Че аз нещо в началото имах прослувутия период дето ми се ядяха много тестени глупости и сега съм в началото на 7-ми месец,а съм +14 кг....  hahaha Макар че то си е до организъм и не се знае нищо...Само се надявам сега последните месеци да качвам нормално  Joy Така че,спокойно и ако има нещо питай- затова са и тези форуми да обменяме някакъв опит.  Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая с щастлив финал   bouquet

# 277
Здравейте, настоящи и бъдещи майки от най-прекрасният град - Варна Hug Включвам се с голяма радост към вас. Като чакам бебчето си догодина към края на март. В момента съм в пета седмица. Имам големи проблеми с храненето. Ако има някой като мен в началото на бременността с подобни проблеми ще се радвам да си дадем по някой съвет  Rolling Eyes Целувки на всички!  bouquet
На мен в началото също много ми се гадеше, повдигаше ми се от всякакви миризми. Важно е сутрин да хапваш по някоя бисквита, солета. А аз открих и чудото на дъвките-много ми помогнаха да не ми се гади и да си оправя вкуса в устата.

# 278
  • ул. "Мечтание"
anisne, честито и добре дошла!  Hug
Сподели по-конкретно какво имаш предвид под проблеми с храненето за да можем да ти бъдем максимално полезни с конкретна информация.

# 279
Благодаря ви за отговорите, момичета  smile3539. Ами работата е там , че почти постоянно имам чувството че в стомахът ми има някаква голяма тежест. Буквално ме е страх да ям, защото много често след като хапна нещо нещата се влошават и си ходя с едно легенче от стая в стая Sad за последните 4 дена свалих 3 кг. Това донякъде е хубаво ,но се притеснявам, че на другите не им се случва по този начин.  Иначе ям само солети, варени картофи и кроасани с масло. Вчера реших да хапна краставица и после горко съжалявах. Embarassed

# 280
Ох,милата...Аз за щастие нямах нито повръщане,нито ми се повдигаше...Ни в началото,ни сега Simple Smile Много мами са като теб,но не е хубаво да губиш толкова тегло и да не можеш да ядеш почти нищо. Според мен е редно да се консултираш с лекаря си,тъй като имах приятелка,която пренебрегна машко нещата като ги счете за нормални и беше кошмар,после си роди живо и здраво бебче след лежанепо болници,но е хубаво ти да не стигаш до там. А ако си започнала и приема на някакви витамини и от тях може да е и като ги смениш няма да имаш проблем.
Съветвам те да идеш на лекар,за да се потвърди дали е нормално или е причинено от нещо и може да се отстрани проблема. Пък и по-хубаво ще е за теб,че ще си спокойна за себе си и бебчето! Да сваляш килограм на ден не е хубаво Simple Smile Стискам палци да ти мине по-скоро и да караш лека бременност до края   bouquet

# 281
Благодаря ви за отговорите, момичета  smile3539. Ами работата е там , че почти постоянно имам чувството че в стомахът ми има някаква голяма тежест. Буквално ме е страх да ям, защото много често след като хапна нещо нещата се влошават и си ходя с едно легенче от стая в стая Sad за последните 4 дена свалих 3 кг. Това донякъде е хубаво ,но се притеснявам, че на другите не им се случва по този начин.  Иначе ям само солети, варени картофи и кроасани с масло. Вчера реших да хапна краставица и после горко съжалявах. Embarassed
И аз имах същия проблем с килограмите в началото, забременях 52-53, свалих 4-5 кг и докато ги наваксам вече бях в средата на петия месец. Другата седмица влизам в седмия и вече съм 55 кг, но не съм особено притеснена. Аз повръщах 1 път на ден,понякога прескачах. Сутрин като отварях вратата на хладилника и бързах да затворя и да бягам в тоалетната. Лекарят ще ти каже какво да ядеш, гледай да не се обезводниш до края на лятото. Аз пък в началото я карах на солети, кисело мляко, таратор, бисквити, сладолед. Винаги съм обичала пържолки, но изведнъж месото почна да ме отвращава и рязко го намалих, естествено сега си търпя последиците от това. Моят съвет е ако не ходиш на работа, вкъщи опитвай различни по-леки храни и хич да не ти пука,че разнасяш легена постоянно Wink

# 282
 Благодаря ви за съветите Хелия и AnnI_88   bouquet аз разбира се отидох още втория ден на лекар. Но там дори се чудеха защо изглеждам толкова зле. Те разбира се са се нагледали на майки в подобно състояние и не се впечатлиха. По принцип имам склонност към обезводняване и това ме притесняваше много.  Преди редовно ми се случваше всяко лято . Първо личната ми предписа няколко неща ,но в момента не ги пия, защото не видях да ми помагат. После гинеколожката ми предписа Емил - хапчета за смучене. Те помагат, но когато хапна нещо нещата продължават да се случват по същия начин. Явно ще си търпя, както смятат и лекарите.  Иначе да ви питам вие къде мислите да раждате. Аз много се колебая. Целувки  newsm51

# 283
  • Бургас
Едно от най-добрите средства да не се обезводниш - е да се яде солено, но в никакъв случай обикновена сол, най-добре хималайска розова, тя е много полезна. Солта задържа водата в организма, прочети в интернет за пиене на солена вода сутрин на гладно, гадничко е, но е много полезно и много помага. Също така солени айряни може, но сослена вода действа много по-добре  bouquet

# 284
  • ул. "Мечтание"
Вместо хималайска може и морска сол.  Peace
Също домашно приготвена електролитна напитка. Би могла да си намериш рецепти в нета.

Общи условия

Активация на акаунт