За пелени проверявала ли си в детска борса Цар Лъв ? Преди почти 2 години от там ми излезе значително по-евтино да купя пелени, бельо и спално бельо.

Включвам се с голяма радост към вас. Като чакам бебчето си догодина към края на март. В момента съм в пета седмица. Имам големи проблеми с храненето. Ако има някой като мен в началото на бременността с подобни проблеми ще се радвам да си дадем по някой съвет
Кажи какво точно имаш предвид под проблеми с храненето???
Ако ти се повдига от някоя храна или не ти се яде- от бременността е и ще се наложи да я заместиш с друго и да се надяваш след 3-4 месец да ти мине,а при някои си остава за цялата бременност
Ако пък проблема ти е в това,че те гони голям апетит- гледай да го залъгваш с нещо леко (ябълка,мляко,други плодове),за да не качваш като мен много килограми. Че аз нещо в началото имах прослувутия период дето ми се ядяха много тестени глупости и сега съм в началото на 7-ми месец,а съм +14 кг....
Макар че то си е до организъм и не се знае нищо...Само се надявам сега последните месеци да качвам нормално
Така че,спокойно и ако има нещо питай- затова са и тези форуми да обменяме някакъв опит.
Лека и безпроблемна бременност ти желая с щастлив финал
Включвам се с голяма радост към вас. Като чакам бебчето си догодина към края на март. В момента съм в пета седмица. Имам големи проблеми с храненето. Ако има някой като мен в началото на бременността с подобни проблеми ще се радвам да си дадем по някой съвет 
. Ами работата е там , че почти постоянно имам чувството че в стомахът ми има някаква голяма тежест. Буквално ме е страх да ям, защото много често след като хапна нещо нещата се влошават и си ходя с едно легенче от стая в стая
за последните 4 дена свалих 3 кг. Това донякъде е хубаво ,но се притеснявам, че на другите не им се случва по този начин. Иначе ям само солети, варени картофи и кроасани с масло. Вчера реших да хапна краставица и после горко съжалявах.
Много мами са като теб,но не е хубаво да губиш толкова тегло и да не можеш да ядеш почти нищо. Според мен е редно да се консултираш с лекаря си,тъй като имах приятелка,която пренебрегна машко нещата като ги счете за нормални и беше кошмар,после си роди живо и здраво бебче след лежанепо болници,но е хубаво ти да не стигаш до там. А ако си започнала и приема на някакви витамини и от тях може да е и като ги смениш няма да имаш проблем.
Стискам палци да ти мине по-скоро и да караш лека бременност до края
. Ами работата е там , че почти постоянно имам чувството че в стомахът ми има някаква голяма тежест. Буквално ме е страх да ям, защото много често след като хапна нещо нещата се влошават и си ходя с едно легенче от стая в стая
за последните 4 дена свалих 3 кг. Това донякъде е хубаво ,но се притеснявам, че на другите не им се случва по този начин. Иначе ям само солети, варени картофи и кроасани с масло. Вчера реших да хапна краставица и после горко съжалявах.
аз разбира се отидох още втория ден на лекар. Но там дори се чудеха защо изглеждам толкова зле. Те разбира се са се нагледали на майки в подобно състояние и не се впечатлиха. По принцип имам склонност към обезводняване и това ме притесняваше много. Преди редовно ми се случваше всяко лято . Първо личната ми предписа няколко неща ,но в момента не ги пия, защото не видях да ми помагат. После гинеколожката ми предписа Емил - хапчета за смучене. Те помагат, но когато хапна нещо нещата продължават да се случват по същия начин. Явно ще си търпя, както смятат и лекарите. Иначе да ви питам вие къде мислите да раждате. Аз много се колебая. Целувки