Бремелинки от Варна - тема 4

• 84 906
  • 674
  •   1
Отговори
# 135
  • Varna
Ако искаш ми пиши на лично съобщение,отиди върху името ми и натисни профил и от там съобщение....
По добре следят в клиниките в сравнение по здравна каса 1 път в месеца те викат и почти не гледат бебето,плус това майчин дом не е единствената клиника,но ще ти обърнат повече внимание...

# 136
  • Варна
Тихичко честито и то мен! ЧХГ-то, което ти е препоръчала Нико е кръвен тест за бременност, който потвърждава наличието й. Хубаво е да имаш около 2 седмици закъснение, за да може да се види на ехограф. За АГ е много относително, защо всяка има различни изисквания и съответно е доволна от различен лекар. За консултацията по ЗК и платените разликата е в броя прегледи и изследвания. По-скоро трябва имаш доверие на лекаря ти, а допълнителните прегледи може да ги заплатиш и отделно да отидеш. Аз лично съм в МД, защото лекарката ми работи там и исках платена ЖК, за да ходя по-често на прегледи и да виждам бебо, и да са ми включени всички изследвания и прегледи(фм, бхс) и така ми е по-удобно те да следят всичко, а не аз да мисля за изследвания и прегледи. Но пак казвам индивидуално е. Имаш време да прочетеш и да прецениш кой вариянт ти е най-удобен спрямо какво искаш.
Фолиевата киселина си я продължавай и спри кафе, цигари и алкохол ако употребяваш. Нормално е да си развълнувана и притеснена.
Само една молба-използвайте бутона за редакция, а не 2 поста един след друг(форумни правила)

# 137
Аз съм по ЗК, но си плащам допълнителен пакет 300 лева, който включва всички допълнителни изследвания до края и видеозон на всеки преглед. По каса ти се полагат 2 видеозона (3 при рискова бременност)! В Майчин дом Сариев ми каза,че вече не води консултации по каса и щеше да ми струва 655 лева, така че намерих смесен вариант Simple Smile Както казах, при Христова съм в Санита-мила е,отговаря подробно на въпросите ми и не ме претупва набързо. Доволна съм Simple Smile Дано съм била полезна с инфото Hug
Нормално е да си развълнувана и да не знаеш къде се намираш  Simple Smile Дано и таткото да се зарадва на новината- аз на моя тогава му пратих ММС със снимка на теста  Joy Иначе си пии фолиевата киселина задължително

# 138
Благодаря на Ани и Ели,извинявам се за не спазването на правилата,ще се коригирам...

# 139
  • Варна
щеше да ми струва 655 лева,
555лв. е платената, а 355лв. по ЗК за Майчин Дом.

Ох и аз помня как казах на ММ. На 6.12 реших да си направя тест, въпреки че бях с 3 дни закъснение, но не ми се изпускаше този празник, а и бях сигурна, че съм бременна. Видях съответно две чертички и отидох и се метнах в леглото върху него, докато спеше. Горкия не може да осъзнае какво става, а аз насреща му "Мило, август месец ще си имаме син!" Как ме подсети за този мил и смешен момент!    Hug  

# 140
Ами може-да..забравям вече къде какво са ми казали  Joy Аз теста си го направих на втория ден и нямах търпение Grinning За щастие опитите ни бяха само един месец  Crazy

# 141
  • Варна
привет, аз мога да препоръчам д-р Бочева от Сити клиник по ЗК, пуска изследвания, всеки път гледа на ехограф/ аз съм ходила и между консултациите и пак ме е гледала/, не се чака пред кабинета повече от 10 мин, дава болнични, а допълнително си избираш някой доктор, който изражда и си ходиш при него на частно на месец- месец и половина

# 142
привет, аз мога да препоръчам д-р Бочева от Сити клиник по ЗК, пуска изследвания, всеки път гледа на ехограф/ аз съм ходила и между консултациите и пак ме е гледала/, не се чака пред кабинета повече от 10 мин, дава болнични, а допълнително си избираш някой доктор, който изражда и си ходиш при него на частно на месец- месец и половина
и аз съм при нея,жалко че не изражда......какво и да я питаш ти отговаря без тъпи физиономии,и много хубаво обяснява

# 143
  • Варна
Момичета, къде във Варна мога да ходя на запис на тонове (без да ме изпраща лекар) и каква е цената? Знам, че не се поема от ЗК, а моят лекар нищо не ми казва.

# 144
  • Варна
Обади се в Майчин Дом. Там се започва всяка седмица запис на тонове на ЖК след 33г.с.,  така че предполагам, че можеш отделно само за това да ходиш, както може за всички останали неща,

# 145
  • Варна
Обади се в Майчин Дом. Там се започва всяка седмица запис на тонове на ЖК след 33г.с.,  така че предполагам, че можеш отделно само за това да ходиш, както може за всички останали неща,

Благодаря! Мина ми през ума и търсих в ценоразписа им, но не видях. Другата седмица ще им звънна да ги попитам.

# 146
  • Варна
Чета темата отдавна, защото видях ЧХГ 130 на 10.05., но не смеех да се запиша официално. След 6 години и половина ходене по мъките и два неуспешни опита Ин витро, най-после съм бременна след Замразен ембриотрансфер. В четвъртък видяхме две плодни сакчета, а на 02.06. сме на преглед за сърчица...
Не прочетох друга мама да е забременяла след ин витро в тази тема или да чака близнаци. Извинявам се, ако съм пропуснала просто... Моите терзания и въпроси са малко по-специфични, но все пак има неща, които си ме вълнуват както при всички забренели нормално.
Едно от тях е, къде да се следя...  newsm78

Лошото е, че почти всички лекари, които са специалисти по рискови и ин витро бремености, правят и ин витро и като чуят, че съм им пренебрегнала услугите и съм отишла чак в София, няма да им стане хубаво. Притеснявам се от по-различно отношение, в следствие на това!

# 147
Чета темата отдавна, защото видях ЧХГ 130 на 10.05., но не смеех да се запиша официално. След 6 години и половина ходене по мъките и два неуспешни опита Ин витро, най-после съм бременна след Замразен ембриотрансфер. В четвъртък видяхме две плодни сакчета, а на 02.06. сме на преглед за сърчица...
Не прочетох друга мама да е забременяла след ин витро в тази тема или да чака близнаци. Извинявам се, ако съм пропуснала просто... Моите терзания и въпроси са малко по-специфични, но все пак има неща, които си ме вълнуват както при всички забренели нормално.
Едно от тях е, къде да се следя...  newsm78

Лошото е, че почти всички лекари, които са специалисти по рискови и ин витро бремености, правят и ин витро и като чуят, че съм им пренебрегнала услугите и съм отишла чак в София, няма да им стане хубаво. Притеснявам се от по-различно отношение, в следствие на това!
Честито, Кали, само хубави неща да ти се случват вече Hug Аз не съм ин витро, но си имам други терзания и дори лекарите във Варна, с които се консултирам препоръчват да ходя в София. Така че никой няма да те гледа лошо, пък и кой лекар знае - може дълги години да си живяла в София Wink Аз лично си имам АГ във Варна и един АГ в София ей така за утеха и второ мнение.

# 148
  • Варна
Току що едно момиче от другата тема ми даде идея... Д-р Емин...  newsm78
Мисля да го "проуча"...  Thinking

# 149
ЗДравейте!
Кали, може да провериш лекарите в Майчин дом- чувала съм хубави неща. А съм ходила и на обикновен преглед при Сариев- мисля, че той се заимава с ин витро...   bouquet Успех и леко бременеене  Hug

Общи условия

Активация на акаунт