ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 552
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
приемате ли новаци? Имам цвергпинчер на година и месец, взехме го Януари.
Казва се Google Gadget и се пребива непрекъснато. Казват, че породата е перфектна за аджилити тренировки, но аз не съм много сигурна, яе нашият ще се справи. Направо си е оплел краката на първото препядствие.  ooooh!
Както и да е,
давам данък с прословутата му усмивка.

# 286
Здравейте,
приемате ли новаци? Имам цвергпинчер на година и месец, взехме го Януари.
Казва се Google Gadget и се пребива непрекъснато. Казват, че породата е перфектна за аджилити тренировки, но аз не съм много сигурна, яе нашият ще се справи. Направо си е оплел краката на първото препядствие.  ooooh!
Както и да е,
давам данък с прословутата му усмивка.

Добре дошли!
Името на пинчера ти, направо е един път.  Mr. Green

# 287
Фея. каква е тая плажна поза дето е заел Беро Joy и винаги сресан като за снимка бе  Hug
Едно секси дупе на младежа Joy

И най лигавата усмивка със сламка в зъбите

# 288
Гугъл Гаджет ме разби  hahaha Joy

# 289
Ей,страхотни усмивки на тез животинки  Hug Hug Hug

Добре дошли с Гугъл Гаджет   bouquet

яко име  Peace

# 290
  • София
Благодаря за топлия прием. Снимка не знам как да кача от телефона Sad

Момичета, нашите сестрички си търся стопани. Ако знаете някой, който би се радвал да вземе голдънка от грижовно семейство на 1,5 месеца с първа ваксина и обезпаразитена, дайте знак.

Хубав ден!

# 291
ВаняМ, защо не ги дарите на организациите за водачи на хора с проблеми със зрението?

# 292
Гугъл Гаджет ме разби  hahaha Joy
+1  Hug, ДОБРЕ ДОШЛИ

И аз да се отчета  два открити кърлежа на Берк, разбира се с неговата височина се бяха качили на гърба му  #2gunfire, добре че е малко добичето та бързо го обискирам.

# 293
ВаняМ, защо не ги дарите на организациите за водачи на хора с проблеми със зрението?

То да не ставаше така просто ... не всяко куче може да бъде водач ... има си стриктни изисквания ... а и точно тези организации търсят приемни семейства за кученцата докато навършат 1 година ...

# 294
  • София
А, не знам. Кученцата не са мои, аз просто си взех едно. Но ще предложа Simple Smile

# 295
Здравейте,идвам да ви почерпя за рожденния ден на моята красавица!

Вече сме на 1 годинка  Heart Eyes

# 296
Честита ти рожденничка,   bouquet да ти е жива и здрава, да не се разболява и скоро да се съберете!  newsm59 newsm38

# 297
Благодаря,Тони-мама  Hug Hug Hug

# 298
  • София
Лисе, честито и от нас! Бързо да си я прибирате вкъщи маймунката, да ви е жива и здрава и послушна Simple Smile  newsm59
Мен ме е налегнал един мързел, когато не съм на работа, се излежавам до никое време, и кучовците с мен, спят, даже едвам ги будя понякога. А вчера като бях на работа сутринта рано, се наложи да ги издърпам от дивана, за да ги разходя преди да изляза. Мързелани по-големи от мен!
И понеже още си чакаме прословутата манджа, сме на гранули и кашичка за бебета, смесени с домашно козе мляко. Много им харесва това мляко. Ще пробвам да ги снимам някой ден скоро... Simple Smile

# 299
Здравейте и от мен, виждам - приемате постоянно новаци Simple Smile
Ето ги моите кучета - от най-чаровната за мен порода - онази, чието потекло е пълна загадка Simple Smile

Този сладур взехме от приют преди месец и половина. На 8 месеца е и се казва Джаз.
Извинявам се, ако снимките са твърде големи, но взех адресите им от ФБ.

Тук е на едно от най-любимите си места - едно от малкото пространства, където имам възможност да го пусна да тича на воля и да играе с други кучета.

А това е ветеранът Марко, който е на 15 години почти и не се отказва от това да е водач на глутницата, макар и побелял и надебелял вече. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт