ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 559
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!  Hug
Ние пък вчера направихме една огромна разходка
из гората, по пътя за връх Звездец. Набрахме си и
гъби. Беше страхотно. Куч се къпа в реката, а преди
това и във всички локви по пътя, но това не е изненада.  Mr. Green
Снимки:
Скрит текст:

JoyСупер се е изкефила Бианка, е това се казва сладур, а ти преди я показваш чиста изкъпана на зелена полянка Joy

# 271
Момичетата от Варна- къде ще ми препоръчате да отидем на пикник , но да ни пуснат с кучето и да няма високи треволяци, че кърлежи, змии... ooooh! ooooh! ooooh!

# 272
Здравейте,
Вчера ни беше първото официално излизане ... Прекарахме 2 часа в парка с други лабрадори (родителите му на Тори) и той беше безкрайно щастлив .... Невероятно!!! Обаче после само спеше цяла вечер ... не помръдна дори докато готвех ... явно много се измори Simple Smile

Вероника ... ние сложихме 3-тата ваксина сега в сряда и ни препоръчаха бясът да бъде на шестия месец, но казаха, че и по-рано или по-късно не е проблем ...

Аз имам питанка ... имате ли впечатления от ORIJEN и ACANA като храна ... И ако да какво мислите?

# 273
Здравейте,успях да сътворя това :

Скрит текст:

# 274
  • София
Много хубава торта се е получила Simple Smile
За ваксината за бяс - може да се постави направо с третата. Повечето ветеринари работим с тази схема. Няма никакво значение породата на кучето. Не е проблем да се постави и отделно на 4 или 6ти месец. Има колеги които още работят с тази схема. Годишната реваксинация не е само за бяс, но включва и бяс.
Да платя малко данък и да видите Ати как си прекарва дните Simple Smile
http://www.img-share.eu/main/image_view/atiiIkDgRr.jpg

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 11:55 от Tedi_Ati

# 275
Аз май закъснях с модел за торта  Laughing   Миналата година спретнах торта във формата на колкал, която много не си личи от снимките , но пък Тимчи я хапна с голямо удоволствие :

Малката лисичка тортата е станала супер, а по важното е че е приготвена с любов  Heart Eyes

Кари ние ходим на пикник на Аладжа манастир - там няма кой да ви спре заради кучето  Peace, но тази година не сме ходили и не знам как е положението с тревите  Thinking  Миналата година не сме хващали нищо, и на змии не сме попадали  Hug

# 276
Мис Облаче ,страхотна торта си направила  Hug

Момичета,аз питах вета за кастрация...
Иначе при нас цената е 50 лв ,което май много малко ми се вижда  newsm78
Много хубав Тими  Heart Eyes

Теди страхотни сте   bouquet

# 277
Здравейте!
Нашите бебоци растат.Вече си имат първата ваксина,а утре са на второ обезпаразитяване.Хапват си гранулки,но и месце им давам, варено,безсолно.
С акането и пишкането сме до "под кривата круша".В банята ги затварях след хранене,но в нея нищо не правят,само скимтят.Като излязат свършват всичко на воля  из къщата.Не ми тежи да почиствам,но все пак трябва да се научат къде може и къде не може.Пелена им сложих.Едната се изпишка върху нея,но до там.Все си мисля,че докато не започнат да излизат нямам как да се научат.
Впечатлена съм от кучешките торти и ще използвам идеите ,когато му дойде времето.
Нямам търпение да започна да ги извеждам.

# 278
 Малката лисичка   Благодаря   bouquet

# 279
И двете торти са много хубави,браво момичета!

# 280
Мис Облаче   bouquet

vivi75  Hug

Днес е страхотно времето ,ще се разходим след обяд с Белисимата

# 281
Здравейте Hug
Имам едно питане. Утре заминаваме за две вечери във Велинград. Вариантите за Зак са два: остава в къщи и наша близка идва няколко пъти на ден да го храни, или го взимаме с нас. Ние принципно решихме да го вземем с нас. В хотела питахме - може, но ми е притеснено. Той е на два месеца и половина, не излиза още навън. В хотела пак ще си стои в стаята, няма да го извеждаме, но... Някой от вас ходил така с толкова малко кученце? А и ще повръща в колата, не е дълъг път, но се притеснявам как ще му се отрази. Моля споделете вашия опит и ме посъветвайте как ще е по-добре за кученцето Hug

# 282
  • София
Ориджен и Акана са добри храни, за съжаление скъпички...
Ние още си чакаме Юканубата, дотогава папаме домашно козе прясно млекце, иначе гранул не щем да погледнем. ooooh!
inik, Зак в клетка ли стои? Може да направи много поразии в хотелската стая, ако е свободен. Ново, непознато място... Но пък сам вкъщи? Ще откачи сигурно...

# 283
То са торти, то е чудо! Мале, мале.

Ето ви един леко отегчен Беро - в петък е валяло и той е стоял почти цял ден вкъщи.

# 284
Прекрасна торта, Лисичке.

Облаче, много хубави снимки!   bouquet

Деси, весела къща имате.

Жгмъц, ей такива кални снимки са много готини.  Heart Eyes

Кари, ние бяхме ходили на една полянка, някъде към Галата, но не мога съвсем, да обясня.
Не мисля, че ще ви направят проблем, където и да е, че сте с куче.

inik Ако беше за една вечер само, можеше да го оставите само вкъщи, но така е най - добре, да си го вземете с вас.
Моето куче, беше също толкова малко, когато ходихме с него на хотел. Нямахме проблеми, освен повръщане в колата, но и сега, като голям, пак някой път повръща, особено ако има завои.
Вземете кърпички и торбички и като видиш, че започва, да се дави, да повръща, му слагаш муцуната върху торбата. Спрете по пътя, да пишка, да пие водичка, ако му е много топло, му намокри личицето с водичка.
Ако прави много бели, вариант е, да го затворите в банята, докато ви няма в стаята.

Фея, Теди супер снимчици  Hug

Ваня, добре дошла! Wink

Общи условия

Активация на акаунт