ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 383
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Който настоява за данък, като мен, е редно да помага при плащането му от новите "мами" в глутницата. Алис, надявам се, че нямаш нищо против. Ако ми кажеш, ще махна снимките, за да си ги качиш в твой пост и да си ги редактираш в рамките на 24 часа. Използвах http://www.img-share.eu/main/index  Hug
Ето четиримата чаровници на Alice_Star . На последната снимка има две кучета. Wink Имената им са на снимките:
Скрит текст:

Алис, страхотни са!  Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 10:39 от marta1

# 496
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
ВаняМ , моята голдънка е на 4м вече ,но не сме имали такива проблеми -Тони-мама  ти го е казала точно ,че е бебе и има нужда да гризе нещо- купи му  много играчки за гризане и дъвчене. И щом тръгне към детето -силно и ясно кажи НЕ  -нека разбере че не може да хапе всеки . С Айра когато си играя тя естествено се наежва почва да ме лае и иска да ме хапе , но в момента който усети че ръката ми е в устата и никога нестиска -даже ме пуска веднага- разбрала е ,че неможе да ни хапе .
Сложи снимки на твоето пухче да го видим .

жгмъц откъде ги вадиш тези снимки -просто са уникални , много ме разведриха тая сутрин  Joy
Alice_Star добре дошла , имаш страхотни кутрета , плащай редовно данък за да се радваме на палавниците

# 497
Който настоява за данък, като мен, е редно да помага при плащането му от новите "мами" в глутницата. Алис, надявам се, че нямаш нищо против. Ако ми кажеш, ще махна снимките, за да си ги качиш в твой пост и да си ги редактираш в рамките на 24 часа. Използвах http://www.img-share.eu/main/index  Hug
Ето четиримата чаровници на Alice_Star . На последната снимка има две кучета. Wink Имената им са на снимките:
Скрит текст:

Алис, страхотни са!  Hug Heart Eyes
Марта, мерси, че ни ги показа Hugголеми сладури са, макар на единия да е снимано само дупето Joy

# 498
  • София
ВаняМ , моята голдънка е на 4м вече ,но не сме имали такива проблеми -Тони-мама  ти го е казала точно ,че е бебе и има нужда да гризе нещо- купи му  много играчки за гризане и дъвчене. И щом тръгне към детето -силно и ясно кажи НЕ  -нека разбере че не може да хапе всеки . С Айра когато си играя тя естествено се наежва почва да ме лае и иска да ме хапе , но в момента който усети че ръката ми е в устата и никога нестиска -даже ме пуска веднага- разбрала е ,че неможе да ни хапе .
Сложи снимки на твоето пухче да го видим .

Hug
Мърфи също не стиска със зъби, но все отваря устата все едно, че ще захапе.

# 499
Алис добре дошла в глутницата, много благородно сте постъпили, за кучовците  Hug

ВаняМ,
Скрит текст:
моя шпиц е почти на 4м. и също имаше такъв период, проблема го реших благодарение на книгата на Сизър /на първа страница я има/, там беше описано как да пренебрегваме кучето когато се прибираме. Фея Кръстница също е писала много по темата, игнорирайте го когато е превъзбуден, не му обръщайте никакво внимание докато не с успокои, Започне ли да прекалява много строго Не , за да знае кое може и кое не може. За съжаление на детето ще е най трудно да спазва правилата, но ина че няма да има спокойно кученце. Желая ти успех!

Страхотни снимки сте качили, а пича за нашите мецанки е номер 1  Joy

# 500
Алис добре дошла в глутницата, много благородно сте постъпили, за кучовците  Hug

ВаняМ,
Скрит текст:
моя шпиц е почти на 4м. и също имаше такъв период, проблема го реших благодарение на книгата на Сизър /на първа страница я има/, там беше описано как да пренебрегваме кучето когато се прибираме. Фея Кръстница също е писала много по темата, игнорирайте го когато е превъзбуден, не му обръщайте никакво внимание докато не с успокои, Започне ли да прекалява много строго Не , за да знае кое може и кое не може. За съжаление на детето ще е най трудно да спазва правилата, но ина че няма да има спокойно кученце. Желая ти успех!

Страхотни снимки сте качили, а пича за нашите мецанки е номер 1  Joy
Зузка,  мецанките до този великан ще изглеждат както шпицко до Чарка Joy

# 501
Alice_Star
Радвам се, че има хора, като теб, които спасяват бездомни животни.  Hug Hug Hug
Страхотни са всичките! Heart Eyes

# 502
  • София
Много благодаря за топлото посрещане Simple Smile  Hug
На снимката където са две кучета е Уилол с брат си, на среща в един парк.
Това е Роса  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2005576914105&set=a.2005574594047.84354.1684135004&type=3&theater тя е на 6,5 и от две години живее постоянно у нас. Имаме и Моли тя е най-новият член на семейството(в момента си търси дом в Франция).http://www.rescue-forum.com/adoption-chien-17/molly-jeune-femell … 2070/#post2217070
Извинете ,че толкова дълго стана Simple Smile

# 503
жгмъц, мноого сладки снимки! Joy Hug

Здравейте на всички - малки и големи! Hug
Имаме проблем с храненето с Брокс... Confused
Не яде в купичката, а извлича парченца от нея и носи под масата в трапезарията, и там яде. Освен това не иска кучешка храна - нито сухи, нито накиснати в бульон гранулки, не иска смляна консерва, нито на хапки. Дай му наденица, кренвирш, салами... които мъж ми накупи, щото животинката не иска нищо да яде! Направо не знам с какво ще го храним, оставям от другите неща с надеждата, че ще огладнее и ще яде най-после, обаче не... Нападнаха ни мравки заради дъждовете явно и направо една сутрин се бяха събрали толкова, че как не са отнесли купичката с храната на Брокс не знам!
С котката вече са на един нос разстояние, но не са чак приятели. Тя е спокойна и вече не му фучи, а той явно знае, че тя е господарката, защото не смее да я погледне в очите, но иска да играе с нея и не разбира, че тя не ще и няма как. Тя, обаче, стана...наистина като плюшена играчка - кротка, не шава, лежи си... похапва и прави няколко крачки да се разтъпче, и пак си ляга. Толкова е кротка и спокойна, че все едно я няма у дома!

# 504
Бижу
Скрит текст:
Ако си решила, да го храниш само с гранули, тогава сложи му гранули в купичката и не му давайте друга храна. Единия вариант е, ако не ги изяде, да я вдигнеш, да предложиш вечерта пак и ако не иска, чак на другия ден. Когато поседи 1-2 дена гладен, ще си изяде гранулите с апетит.
Другия вариант, който аз прилагам е, че оставям купата пълна с гранули. Когато огладнее, което най - често се случва още на същия ден, но следобяд например, отива и си ги изяжда.
Също можеш и да натопиш гранулите в месен бульон, да им добавиш малко кисело мляко или варено месце.
Научите ли го на салами и кренвирши, после няма да иска, да яде кучешка храна.
Тези салами са толкова вредни, че никакви витамини не получава с тях, но са му вкусни, защото им слагат разни боклуци и оцветители, просто да миришат вкусно.
Руфъс също ми е правил такива номера, когато свикна на пилешко, после не искаше нищо друго, бях се притеснила, че не яде, давах му салами... Като минаха 2-3 дни, даже на ветеринар го водих, викам си нещо е болен, че няма апетит. Обаче се оказа, че само се глези и когато му спрях саламите, на другия ден прояде гранули и кучешка консерва.
Иначе също понякога си разнася храната, най - често, когато е студено в коридора през зимата (там му е купата) и мъкне храна на килима в хола.. ooooh!
Аз му я взимам и я слагам обратно в купата и затварям вратата към хола, но в твоя случай незнам, как да постъпиш, освен да му се караш, докато я носи и да му я връщаш пак в купата.

Alice_Star
Скрит текст:
Търся дом на едно кученце, прилича на пекинезче, много е сладко и добро.
Скоро го блъсна кола и го намерих на улицата, но претърпя операция и вече е добре, търси си дом и осиновители.
Ако знаеш, някой който би могъл, да се грижи за него, ми пиши.  Hug

# 505
Благодаря за съветите, много са ми ценни и важни! Hug  bouquet

# 506
Привет на глутницата от мен  Hug!
Скрит текст:
Търсим дом на едно изключително мило животинче. Моя приятелка я е намерила в Бургас, всъщност тя е стопанката на сестричката на Чарка. Кученцето е дребно, женско, вече е обезпаразитено вътрешно и външно. В момента живее при приятелката ми, която за съжаление не може да задържи, защото вече има лабрадор Бари и руски териер Люба. Плами, моята дружка, казва, че е изключително мило, кротко, възпитано животинче с хигиенни навици. И понеже не и знаят името и казват Лора.  Heart Eyes Ето снимки

# 507
Привет на глутницата от мен  Hug!
Скрит текст:
Търсим дом на едно изключително мило животинче. Моя приятелка я е намерила в Бургас, всъщност тя е стопанката на сестричката на Чарка. Кученцето е дребно, женско, вече е обезпаразитено вътрешно и външно. В момента живее при приятелката ми, която за съжаление не може да задържи, защото вече има лабрадор Бари и руски териер Люба. Плами, моята дружка, казва, че е изключително мило, кротко, възпитано животинче с хигиенни навици. И понеже не и знаят името и казват Лора.  Heart Eyes Ето снимки

Ох че е миличка, дано си намери дом скоро  Cry

# 508
  • София
Алис, страхотна е глутницата ти.  Heart Eyes

А виждали ли сте това ?:
http://www.youtube.com/watch?v=U8WxtuhiaJY

Много е идейно!

# 509
А виждали ли сте това ?:
http://www.youtube.com/watch?v=U8WxtuhiaJY

Много е идейно!

Точно гледах това днес във facebook много е идейно наистина, но дали ще дойде ден, в който и в България ще го има.

Няколко страници по назад бяхте писали за къпането, ние понякога се къпем почти всяка седмица. Има ли проблем? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт