ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 517
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Лисе честита ви рожденничка Simple Smile Да е много здрава и игрива Simple Smile
Беатрикс добре дошли Simple Smile Този Джаз изглежда копринено мекичк, само за гушкане, а на Марко не му личат годинките определено Simple Smile
Добре дошъл и на Гугъл Гаджет Simple Smile Страхотно име сте му избрали Simple Smile

# 301
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Беатрикс , добре дошла на теб и твоята страхотна муцунка, голям чаровник е  Джаз и поздравления за избора ви .   Peace

малката лисичка честита годинка  newsm38 , страхотна тортичка си спретнала , пожелавам много игри и най-вече здраве на красавицата

# 302
Лисе честита ти рожденничка, много да слушка и да те радва   ura

Беатрикс добре сте дошли, страхотни са ти и двамата  Hug

Тониииии ама много хубав мецанчо бе пу пу  Heart Eyes

# 303
Благодаря за гостоприемството!  Hug
Днес е доста мрачно при нас, и Гугъл само спи. Вчера беше излязъл от двора, и се озовал на по-долната улица, предполагам гонейки една чихуахуа дама. Не че не се върна, като ни чу да го викаме, но пак си изкарах акъла.
Преди малко се опитах да го запозная с едномесечните ни бебета котета, които той иска да души и целува непрекъснато. На тях хем им е интересно, хем се наредиха в редица и започнаха да му съскат в хор.  Joy
Предстои му първата изложба, от както е наш, и съм много нетърпелива да видя резултата.
Като го знам какъв е ще има да ръмжи на всички кучета около него, от ревност.  ooooh!

малката лисичка, да ви е жива и здрава рожденничката! Приятно изкарване!

# 304
Момичета,много ви благодаря за прекрасните пожелания   bouquet

Беатрикс , добре дошли   animal037

Голяма уста  Mr. Green

# 305
Лисичке Честита рожденничкаа!
Страхотна снимка! Жива и здрава да бъде много, много години.   bouquet newsm59
 Hug

Беатрикс Добре дошла!   bouquet

# 306
Благодаря много   bouquet

# 307
 Joyправа е да яде с такъв апетит, все пак тортата е един път в годината JoyЧинията ти поне остана ли здрава след това ядене Joy
Зузи хубаво ми е момчето и много се обичаме, а какви прегръдки и целувки дава........и не само той, и другите ми маймунки са така, голяма любов пада у нас Joy
П.П. Добре дошли на всички ново представени, да са живи и здрави и да ви правят живота хубав.Да не забравяте да плащате данъка редовно!

# 308
Тони-мама  hahaha
Нека нека да яде маймунката,вече и оздравя и съм много щастлива  Hug

Чинията оживя  Joy

# 309
 малката лисичка, честит ви рожден ден:)
На всички благодаря за посрещането и също ви желая дългогодишни и щастливи приятелства с вашите кучета.
Този малкия  Джаз с копринената муцуна тотално ми обърна ежедневието, но към по-хубаво. Много е гушкав, да, но все още е недоверчив към хора, освен към тези в семейството ми. От това, че е живял в приют, пък е взел хубавото - да знае как се общува с други кучета без да хвърчи козина и пищене, и няма търпение да го водя да си играе. Simple Smile

Ако някой от вас си разхожда кучето в парка, за който казах по-горе - ще се радвам да ви виждам Simple Smile

# 310
  • виртуално
Добре дошла на Беатрикс  Hug
Ходили сме 1-2 пъти на тази площадка, но като се съберат повече от 3-4 куче и става тясно.
Ако реша пак да се разходим до там - ще пиша.

# 311
Благодаря ви много  Hug

# 312
Днес сложиха втора ваксина на Брокс, 6-валентна, преди около два часа стана това. Сега е нещастен, беше се скрил под масата в трапезарията и като го гушнах се разрева. Докторката е предупредила сина ми, че може да го боли, но аз съм много притеснена, защото той изглежда унил и изплашен и явно нещо го боли! Rolling Eyes

Честито на рождениците! newsm59 newsm38

# 313
  • София
ЧРД на Белисимата!  Heart Eyes  newsm38

Страхотни нови чаровници виждам са се присъединили към глутницата.  Hug

Бижу, кучо може и да го боли мястото, където е боцнат.
А може и да е реакция от ваксината. Предполагам доктора ви е казал ?!

# 314
Бижу, кучо може и да го боли мястото, където е боцнат.
А може и да е реакция от ваксината. Предполагам доктора ви е казал ?!
Да, обадих се и докторката каза, че е реакция от ваксината, но понеже аз не бях в кабинета с него и не съм чула за това, много се шашнах.  Sad Каза, че до 2-3 часа, най-късно до утре трябва да премине.
Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт