ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 373
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте

Имам много спешен въпрос, имам кученце джак ръсел-женско на 8 м, беше разгонена за първи път  до преди една седмица- навън като съм я водила, все я гонеха мъжките,но не е имало  нищо, обаче често я събираме с братчето и ,което също е на 8 м от едно котило са, то е на свекървата, и така преди 2 седмици ходихме да спим у тях с кучето съответно и брат и все я гонеше,нищо не сме видели да е станало, да са се заклещвали и възможно ли е без да има заклещване, да има бременност. Но сега от 2 дена ни прави впечатление, че гърдите и продължават да големеят, отдолу са станали като бучки, оформят си се гърди, все гледа да си полегне,като е навън. Възможно ли е да е забременяла от братчето си, като е толкова малка, и какво да правим ако е станала беля, предполагам аборти кучетата не правят! И ветеринар на този етап може ли да установи бременост?

# 421
Mrs. Johnson Всички кучета плуват добре, но някои се страхуват от водата и не искат, да плуват. Други пък го правят с огромно желание.
Подкани го, да поплува, но на плиткото, не го шашкай, да го пускаш някъде на дълбоко.

maria7787 Няма как, да знаем какво се случило. Не може, да забременее, ако не са се заклещили, но може пък да са, но вие да не сте видяли.
Възможна е и мнима бременност, но само ветеринарен лекар може, да ви каже. Потърсете съвет от специалист, заведете кучето на преглед.
Когато е разгонена, не трябва да се събира с мъжки кучета!

# 422
Благодаря за отговора!Първо куче е, което е гледаме и изобщо не сме запознати, ще го имам в предвид за в бъдеще!Утре ще я водя на ветеринар!

# 423
Ако е бременна от братчето си, първо че е малка още, да ражда и може, да има проблеми, второ, че бебетата могат, да бъдат с увреждания, поради кръвосмешението, но това не е сигурно.
Ако има мнима бременност, значи хормоните в организма не са наред, ще се предпише лечение и кастрация, за да се предпази от заболявания на матката и от образуване на тумори.

# 424
  • На един клон
Да ви питам, някой да си е возил кученцето на мотор? Само за един рокер с пинчер съм чувала, ако  някой има идея как се возят тез животинки  newsm78
Инча си возеше кучинката в чантичка отпред на резервоара, но дали пък не беше с трайка тогава, не се сещам...
Подробности по "укрепването" обаче не знам.  Wink
Според мен  ако имаш избор, не му го причинявай.

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 23:17 от Кукумявка под прикритие

# 425
Благодаря за отговора!Първо куче е, което е гледаме и изобщо не сме запознати, ще го имам в предвид за в бъдеще!Утре ще я водя на ветеринар!

Много те моля, за доброто на кучето: купи някоя книга за отглеждане и възпитание на кучета (препоръчвам тази).

Кучетата са като деца: щом нямаш опит е редно да понаучиш основните неща предварително. Трябва да знаеш как да подхождаш към тях от психологическа гледна точка, как да се грижиш за тях от чисто физическа, как и с какво да ги храниш, за да са здрави...

И още нещо. Ако кучката ти не е бременна, спести тревогите за себе си и здравните проблеми за животното: кастрирайте я. Ако кара фалшива бременност, кастрирайте веднага, след като премине. Ако не си наясно с ползите от кастрацията, виж на първа страница.

Жгмъце, напълни ми душата!

# 426
Да ви питам, някой да си е возил кученцето на мотор? Само за един рокер с пинчер съм чувала, ако  някой има идея как се возят тез животинки  newsm78
Инча си возеше кучинката в чантичка отпред на резервоара, но дали пък не беше с трайка тогава, не се сещам...
Подробности по "укрепването" обаче не знам.  Wink
Според мен  ако имаш избор, не му го причинявай.
Кукумявчи, нищо не казваш за АлитУ, как е ...нещо данък да платиш... newsm78

# 427
Да ви питам, някой да си е возил кученцето на мотор? Само за един рокер с пинчер съм чувала, ако  някой има идея как се возят тез животинки  newsm78
Точно за Инча иде реч! Сега да не излезем познати и от други хобита (макар, че тотова е хоби на ММ де). Hug

# 428
Точно за Инча иде реч! Сега да не излезем познати и от други хобита (макар, че тотова е хоби на ММ де). Hug
Да не сте качвали Машка на мотора на ММ  #CrazyАз като една с ''леко'' развинтена фантазия си представям Маша с каска, развяти ушаци и език на мотора Joy Joy

# 429
  • На един клон
Зузе, аз  откакто родих дъщеря ми все по-рядко се весвам по мото-събития. А и не сме от забележителните посетители, ако ме разбираш, хаха.
Тонка, Алиту е екстра, козината си мени, но нрава - не  Mr. Green . Хем лигава, хем опасна за чужди хора... Не е за приказка. Трябва повече усилия от наша страна, но аз не съм човекът , който е денонощно край нея.
Надявам се като свърши пуст курс по английски да успея да я повкарам в пътя с малко повече постоянство и внимание. А домашните и я подценяват и неглижират кофти поведението и, дано не стане някоя беля и поне да я връзват като им идват разни хора на гости.

# 430
  • София
Жгмъц, страааааааааааааааааааааааааааахотни снимки!
Машка,  Hug за теб и Чарка, да се оправя бързо 'детето'!
Лили пак отказва да яде, тъкмо беше почнала да хапва... А и се бие с Бела, и то с ужас забелязвам, че уж кроткото ми и добро Белче е инициатор на въпросните събития. В резултат на едно такова сбиване, съм с огромна синина и рани по крака... Бела трябва да остане още малко при нас, после я командировам на село за постоянно. Станала е много нагла ooooh!

# 431
жгмъц, страхотни снимки, ама то хубавото си е хубавооо  Hug Hug

Sisi, просто като я вкарам да я къпя и почваме едно яко търкане напред назад и тя си умира от кеф, защото дай и само някой да я мачка  Crazy Crazy

# 432
Коте, ужасТ  Shocked! Не можеш ли да ги разделиш в отедлни стаи  newsm78, че то ако Лили не чака бебчета как да е, ама в това положение хич не е добре да се бият.. И що така не ще да я де таз калпазанка..
Еееее, жгмъци, сега се върнах да видя фотоските Blush.. мииииииииииии страхооотни сааа!
Кукумявче, Зузи не е рокерката във фамилият - аз съм  Mr. Green Mr. Green, макЪр вече почти не ходя на мероприята, ноо .. по душа си оставам! Тя дойде Зузка на едно мероприятие с токчета и кожено палто  hahaha! Тони, не сме я возили на мотор Машка, ма колко му е ММ да вземе мотор с кош, че да и е по-комфортно  Joy.

# 433
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
жгмъци  и аз да те поздравя за уникалните снимки. Ако не е тайна с какъв фотоапарат си направила тези  страхотни кадри ?.
Аз да сложа един данък с една от многото бели на Айра  Joy

# 434
 Hug  за Чарка

жгмъц  от сега виждам, че ако ги съберем с Тими ще падне голяма игра и цапане  Joy   Тими с триста зора го накарахме да почне да плува, ама да види гьол или тиня и е първи там  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт