ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 358
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Маша, точно това е Рояла за развъдници.
И да, права си, че по БГ магазините не се предлага,
но не и и в полския сайт зоофаст, от където вече пазарувам!

# 466
Тони  Joy, нещо такова, да.

Момичета, препоръчайте ми някой репелент, който да предпазва от кърлежи, много ме е страх сина ми да не закачи някой, вчера два пълзящи си свалих от мен  #Crazy, а бяхме на уж обезпаразитена площадка, бележките на общината още стояха  #Cussing out

Жглъц, извинявай видях че пише клуб и необърнах внимание на съдържанието, много интересно ми стана за тези люспи.

# 467
Аз също съм пазарила от зоофаст, тази храна, която представителите на Роял я доставят на развъдниците в БГ я няма и в зоофаст, въвсем различни са чувалите и са по 17 кг. най-голамата разфасовка. Цената и е по-приемлива от тази в магазините.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 13:42 от Маша от долината

# 468
Имам питанка,  от къде да си закупя клещи за рязане на нокти, но да са целите метални, че снощи счупи пластмасовата дръжка на моите. newsm78

# 469
  • София
Аз също съм пазарила от зоофаст, тази храна, която представителите на Роял я доставят на развъдниците в БГ я няма и в зоофаст, въвсем различни са чувалите и са по 17 кг. най-голамата разфасовка. Цената и е по-приемлива от тази в магазините.

Предполагам, че само разфасовката в кг. е различна.
През март имаха чувал 18 кг.
За БГ вносителя не ми се говори, толкова са се ояли...

Нокти не режа аз.

# 470
AlisaYordanova , Тони-мама и Мис Облаче са абсолютно прави -аз гледам куче едва от 2м и половина , но всеки ден звъня на мъжа ми да питам какво прави Айра , вместо да питам за децата ми аз питам първо за кучето . Той е повече от човек -верен и предан приятел до гроб , няма да те измами или окраде. За най-дребното нещо се панирам , я кърлеж я бълха. Храната е скъпа -говорим за качествената, а не за долнопробната храна без витамини и тн.
Прецени и помисли наистина много добре .
Иначе те поздравявам за това че си решила да гледаш куче - ще ти е вярно , колито е много умно куче  Peace

Подкрепям...
Голямо писане, не мога да ви изчета  Crazy Crazy
Днес ще видя Анчето да я видя къде се губи толкова време  Wink

# 471
Кариии, да я поздравиш и да и кажеш, че много ама много ни липсва  Hug! (офф аз в петък като идвах във Варна щях да и се обаждам ама забравих  Blush).)
Тони, мило и аз не режа, първо не смея и второ те като че ли си ги изтриват  newsm78. И тоз спортния мецан - да го размаже човек от гушкане  Mr. Green!
Жгмъци, аз на смотаните представители тука съм им много сърдита и не съм поръчвала от тях бая време! Понеже сме в що годе малък град ми пращат чувала по куриер и храната ми се товари с още 25 лв. отгоре, представяш ли си?!?! В емаг ми излиза мааалко по-скъпичка, но за сега няма да поръчвам за развъници щотооо.. много ме дразнят така  Crossing Arms!

# 472
  • София
Здравейте Simple Smile Нямам много време да пиша напоследък, но надничам да ви следя Simple Smile
Радвам се, че Чарка е добре  Hug Дано и с Лили и бебчетата всичко да е наред Praynig
Прекрасни снимки сте показали  Hug
Тони и в работата и в къщи ползвам клещите за нокти на Ферпласт и съм доволна
http://get.bg/images/Ferplast%200180005327%20(1).jpg
Храните които сте показали, не знам какви се водят, но тук това което взимам от роял канин за развъдници е в 20 кг чували и няма нищо общо с това което сте показали.
Срам не срам ще ви покажа как се изгаври с мен ММ  Mr. Green понеже вече няма тениска която да ми стаен, му поисках от неговите Simple Smile а и да платим малко данък все пак Simple Smile
http://media.snimka.bg/s1/3516/033276341.jpg

# 473
Оооо, Теди, прекрасни сте  Hug!

# 474
Здравейте Simple Smile Нямам много време да пиша напоследък, но надничам да ви следя Simple Smile
Радвам се, че Чарка е добре  Hug Дано и с Лили и бебчетата всичко да е наред Praynig
Прекрасни снимки сте показали  Hug
Тони и в работата и в къщи ползвам клещите за нокти на Ферпласт и съм доволна
http://get.bg/images/Ferplast%200180005327%20(1).jpg
Храните които сте показали, не знам какви се водят, но тук това което взимам от роял канин за развъдници е в 20 кг чували и няма нищо общо с това което сте показали.
Срам не срам ще ви покажа как се изгаври с мен ММ  Mr. Green понеже вече няма тениска която да ми стаен, му поисках от неговите Simple Smile а и да платим малко данък все пак Simple Smile
http://media.snimka.bg/s1/3516/033276341.jpg
Бомба си бе Теди, пък и тениската е ок има мегдан да я изпълваш още Simple Smileи Ати е сладурка голяма Hug
За клещите да кажа, че на мецан и аз мислех, че като тича се изтъркват , ама гледам оня ден накуцва с предния десен, поопипах няма болка не го дърпа и като се вторачих в ноктите какво да видя те неизтъркани и като стъпва и му пречат.Та започнах с клещите, на втория счупих дръжката и ги доизрязах на ММ с едни клещи.За това и търся да са целите метални.

# 475
  • sf
Машкеее, намерих приятелче за твоите мацки  Mr. Green
Скрит текст:

# 476
donsita  #Crazy #Crazy, ми много голям този приятел бе душице  Shocked! Това ще трябва да е тибетски мастиф като че ли  Thinking. Ако е това, много са красиви, но доста статии съм чела на специалисти, че не ги препоръчват твърде за хора с не голям опит с кучета - изключително своенравни и лошички.

# 477
Ехааа това нюфаундленд ли е  #Crazy Hug Heart Eyesсупер готин е, на кой е от къде е ?

# 478
Машкеее, намерих приятелче за твоите мацки 
Скрит текст:
Mr. Green

Теди супер сте   bouquet

Като беше малък Руфъс му режех ноктите с ножичка, но сега не ми дава и много се дърпа и хапе. Водя го при вета, да му ги режат, даже вчера ходихме и пак голямо дърпане беше.

# 479
  • sf
 Joy  От нета е снимката . Аз упорита си ровя из кучешките статии, щото ММ и да не ще, наесен трябва да си вземем куче  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт