ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 461
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
kinira  от кога чакам да сложиш снимки да ви видя -много сте пораснали и е страхотна.
Рапунцел ® , справила си се страхотно с постригването -изглежда супер

# 541
kinira - сладка муцунка Simple Smile!
Бижу, за Овена - що ли ми е толкова познато  ooooh! Mr. Green. Миличкия мъник, щом ръмжи значи много го боли тумбито..
Ееее ,Рапунци, страхотно си се справила да знаеш! Може с Тони да те викаме да подстригваш нашия добитък  hahaha.
Татянка-Бърборанка, дръж ни в течение  Hug!

# 542
kinira - сладка муцунка Simple Smile!
Бижу, за Овена - що ли ми е толкова познато  ooooh! Mr. Green. Миличкия мъник, щом ръмжи значи много го боли тумбито..
Ееее ,Рапунци, страхотно си се справила да знаеш! Може с Тони да те викаме да подстригваш нашия добитък  hahaha.
Татянка-Бърборанка, дръж ни в течение  Hug!
JoyИ моят кокер как е рунтясал ooooh! каня му се за неделя уж да го подпуквам с ножицата, ама ще видим, ако не излезе нещо друго току виж разминало му се  Joy
Ох, харесала съм си аз една машинка в е маг, ама май ще почака, че са и турили една цена  #Crazy

# 543
 И аз трябва да подстрижа Тими, че ММ все вика че бил като разплетена дамаджана  Joy  И по добре аз, че той ако го барне после ще трябва да му слагам пуловера без ръкавки   hahaha    Купила съм филираща ножица и от подстригване до подстригване ставам все по добра  Mr. Green

# 544
  • София
Ние имахме нощен инцидент с таралеж - Лиляна го захапа и цялата й муцуна стана в кръв за отрицателно време. Интересното е, че Бела само отиде, подуши го и му обърна гръб, явно не й беше интересен. А това направо щеше да се удуши от дърпане, едвам успях да го откъсна от таралежа. За щастие, и Лили, и ежко-бежко са добре за момента. Ежко спи в клетка на терасата, под един чаршаф, тази вечер ще го пуснем откъдето го взехме. Уплаших се Лиляна да не го е наранила и накарах МП да го прибере, но явно кръвта е била от нейната муцуна. Снощи нахранихме таралежко с краставица и домат, дадохме му и малко мляко, но той го беше разлял. Много се стресирах, като видях тая кръв, направо се чудех къде да го караме посред нощ, ако се окажеше от него кръвта... Не съм подозирала, че в дома ми има убиец Crazy
А за капак прочетох в wikipedia, че таралежите пренасят лептоспироза Tired ooooh!

# 545
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
ООО милата Лили , наранила си е муцунката , ама дано и мине бързо .
Аз също съм малко притеснена за Айра , преди два дена и видях цялото коремче в кръв , но аз не я изпускам от поглед на разходките-къде се е одрала незнам  newsm78 или в цимента да се е протрила ..... . Мажа я с йодасепт ама тя бърза да си оближе раната .

# 546
Ние имахме нощен инцидент с таралеж - Лиляна го захапа и цялата й муцуна стана в кръв за отрицателно време. Интересното е, че Бела само отиде, подуши го и му обърна гръб, явно не й беше интересен. А това направо щеше да се удуши от дърпане, едвам успях да го откъсна от таралежа. За щастие, и Лили, и ежко-бежко са добре за момента. Ежко спи в клетка на терасата, под един чаршаф, тази вечер ще го пуснем откъдето го взехме. Уплаших се Лиляна да не го е наранила и накарах МП да го прибере, но явно кръвта е била от нейната муцуна. Снощи нахранихме таралежко с краставица и домат, дадохме му и малко мляко, но той го беше разлял. Много се стресирах, като видях тая кръв, направо се чудех къде да го караме посред нощ, ако се окажеше от него кръвта... Не съм подозирала, че в дома ми има убиец Crazy
А за капак прочетох в wikipedia, че таралежите пренасят лептоспироза Tired ooooh!

Коте не сте само вие   Hug Миналата година ММ и Тими на вечерната разходка бяха намерили малко таралежче, и понеже се беше свряло под една кола решихме да го вземем за през ноща да преспи на двора в една касетка. Взехме таралежа, Тими доволен търчи пред нас, слагаме касетката в двора, аз почвам да нося зеленчуци, вода, трева , Тими го наблюдава и вече да влизаме в къщи  и това кученце да вземе да захапе таралежа  ooooh!   резултата : скимтене и муцуна в кръв, намазах го с йод и се прибрахме. На сутринта и помен нямаше от таралежа  Tired  Пускам снимки преди захапването :

Скрит текст:

# 547
Сладко Тими!  Flutter
И ние имахме инцидент миналата година  ooooh!. От някъде се беше появило таралежче в двора, страхотно сладкишче. Маша не го закачаше изобщо. Инцидента стана един следобед, машка беше родила току що, има няма 4-5 дена. Бебчетата в специялно помещение, в родилен сандък. И как беше влязъл таралежко при тях идея нямам. Чувам Маша нещо се вълнува и лае, а тя лае много рядко. Отивам в родилното таралежа се намъдрал при бебките, извадих го от сандъка и го пуснах на двора. Маша обаче обикаля, разстроена, тревожи се, пръхти, хвъчат лиги, чудо. По едно време чувам някакво странно тупуркане по двора, излизам тя го намерила и го убила, нос, муцуна, бради всичко в кръв, ..но доволна и спокойна отиде при бебчетата. Много жал ми стана за ежко, ядосах и се на Машка, ама после си викам тя не е виновна, децата си пази милата.. Tired Такава страшна никога не съм я виждала.

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 15:29 от Маша от долината

# 548
Ето го и нашия бодигард, постоянно се върти около бебето.

# 549

Предното ми куче правеше така , само че за съжаление нямаше спасение за таралежа  Cry Cry

# 550
Glamur , много чаровен и внимателен бодигард! С бебчето се гледат много съсредоточено. Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 551
Сладко Тими!  Flutter
И ние имахме инцидент миналата година  ooooh!. От някъде се беше появило таралежче в двора, страхотно сладкишче. Маша не го закачаше изобщо. Инцидента стана един следобед, машка беше родила току що, има няма 4-5 дена. Бебчетата в специялно помещение, в родилен сандък. И как беше влязъл таралежко при тях идея нямам. Чувам Маша нещо се вълнува и лае, а тя лае много рядко. Отивам в родилното таралежа се намъдрал при бебките, извадих го от сандъка и го пуснах на двора. Маша обаче обикаля, разстроена, тревожи се, пръхти, хвъчат лиги, чудо. По едно време чувам някакво странно тупуркане по двора, излизам тя го намерила и го убила, нос, муцуна, бради всичко в кръв, ..но доволна и спокойна отиде при бебчетата. Много жал ми стана за ежко, ядосах и се на Машка, ама после си викам тя не е виновна, децата си пази милата.. Tired Такава страшна никога не съм я виждала.

Hug  Майчинският инстинкт е по силен от всичко   Hug  Ако и повечето майки си гледаха така децата, както животнитеее  ......

Glamur   адмирациии за куче и бебе   bouquet   Най-мразя да ме питат, като имаме бебе един ден, Тими къде ще го дадем  Sick  Че той ще е батко, ще помага за бебето живот и здраве като се появи някой ден   Heart Eyes  просто ще спи в съседната стая  Sunglasses

# 552
  • София
Облаче, ти нали имаш голдън ?
Ако е така, то тази порода не се подстригва!
За да не е, като разплетена дамаджана му трябва редовно ресане...
Моля те, не го обезобразявайте със стригане.  Praynig

За да не пиша на всички съобщение, да знаете приети сте във ФБ групата.  Hug

# 553
Облаче, ти нали имаш голдън ?
Ако е така, то тази порода не се подстригва!
За да не е, като разплетена дамаджана му трябва редовно ресане...
Моля те, не го обезобразявайте със стригане.  Praynig

За да не пиша на всички съобщение, да знаете приети сте във ФБ групата.  Hug

Дааа Тими е голдън  Peace  Аз му взимам само стърчащите косми, щото ММ ще го оправи вместо мен и ще станееее  ooooh!  И аз казвам че не се подстригва, амА са го подучили че може и ела да видиш инат  #Crazy  Ще приложа снимков матриал  Heart Eyes  благодаря за приема

# 554
Да се похваля, че от ден и аз се обзаведох с книжката на Сизър. Simple Smile

Glamur Много хубав бодигард си имате.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт