Обичате ли да ходите на цирк?

• 5 848
  • 103
  •   1
Отговори
# 30

И аз това исках да кажа. Личи си, че много хора нямат представа какво е Cirque de Soleil, например,  щом "се чудят на хората, които ходят на цирк".
Eй сега ще си n-тата потребителка, намерила повод да ни сподели колко е напред с материала, и колко е хубаво в странство, сравнение с България, и как ходи на всички представления на цирк нам кой си.
  Циркът е гротеска, отчаян опит на хора да се препитават.

Ами да, "напред съм с материала", защото зная какво точно представлява Cirque de Soleil, как няма нищо общо с общоприетата представа за цирк, как е по-скоро своеобразен вид изкуство. Не съм ходила на всички, не. Ходила съм на едно представление, което изгледах с удоволствие, а от второто (The Immortal), си излязох, въпреки че обичам Майкъл, защото музиката беше ужасно силна и буквално ме разболя.

# 31
  • out of space
Не, не ходя на цирк. Акробатите са ми скучни, а за животните откровено ми е жал.

# 32
  • В Космоса
Скоро водих дъщеря си на цирк Балкански. Хареса ѝ, не мрънна грам, въпреки, че е на 3 години. Аз също бях впечатлена, доста внушително. Но ме беше много страх да не стане някой инцидент. През повечето време за това си мислех. Надявам се да се мисли все повече за сигурността на артистите. Praynig

# 33
Мисли се толкова, колкото при всички по-рискови професии, както при спортистите и прочие  Peace

# 34
  • на брега на морето
Обожавам акробатите, но всеки път толкова се стягам от напрежение да не им се случи случка, че предпочитам да не ходя на цирк.
За животните няма да коментирам - не е работа на лъва да клечи върху табуретка. Неописуемите жестокости, на които са подложение клетите животинки ме изпълват с гняв.

# 35
  • София
Не, не ходя на цирк. Акробатите са ми скучни, а за животните откровено ми е жал.
И моето мнение е такова. От дете мразя цирковете.

# 36
Ако има само акробати, танци и между другото един почти клоунски номер, то вече не е цирк  Thinking  Аз съм ходила на такова, акробатично шоу го наричаха.

# 37
Не, че не го харесвам, ненавиждам го. Отвратителни са ми клоуните, дресираните животни, акробатите и всички, които участват в този панаир. Понякога точно да се зачудя, какво харесват хората в цирка и веднага сама се прекъсвам, че всъщност хората за това живеят, за хляб и зрелища. Хот-дог и подскачащи човешки топки. И за разкош царят на джунглата в клетка с муцунка на сладко котенце. Мъррррр. Връх на изкуството с престъпно безвкусни костюми.

# 38
  • София
Не харесвам цирка, но пък ходя от време на време. Децата се забавляват и им е интересно.

# 39
Скрит текст:

# 40
Нали искаха да забраняват животните в цирка Simple Smile

# 41
  • на брега на морето
Забранени са вече, но директорът на цирк "Балкански" рече, че неговите тигри и лъвове са родени в плен. Абе нЕма милост.

# 42
  • София
Аз до колкото разбрах тази година е последната, през която има представления с животните в цирковете у нас.

# 43
  • В Космоса
Забранени са вече, но директорът на цирк "Балкански" рече, че неговите тигри и лъвове са родени в плен. Абе нЕма милост.

Тигрите и лъвовете на "Балкански" изглеждаха толкова отегчени, че аха някой да гризне главата на дресьора... Mr. Green Честно казано, те ми бяха най-скучни, само дремят на някви табуретки... Съвсем спокойно може и без тях. Жално ми стана за хипопотама, който едвам, с триста хиляди зора направи една тромава, едвам крепяща се на краката обиколка на арената. Биха ми липсвали папагалите, които караха колелета, колички и тротинетки. Големи сладури. Heart Eyes

# 44
  • с трима мъже :)
Биха ми липсвали папагалите, които караха колелета, колички и тротинетки. Големи сладури. Heart Eyes

А полета им над публиката? Красота!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт