К.О.Т.К.И.-те [тема 6]

• 22 639
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
А пък Белята и Чефи съвсем съвсем ни отсвириха  Whistling

# 691
Като ви чета,май само Хелънчето се труди-другите се моткат Joy

# 692

Велито, както е казала Мимии, ще е гъркиня. Узо и маслини  Laughing

Доколкото си спомням, на 6 -ти каза, че пътуват- демек от утре е гъркиня. Узо и маслини, бузуки и сиртаки. Wink/ то не може само да се яде. Laughing

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 21:33 от gospojata

# 693

Така като чета темата май само ние с теб се моткаме  Embarassed Laughing

# 694
Хаха, поне си искрена   Joy

Ма вярно ли при вас е някакво бедствено положение, поне кмета ви такова чака?

Велито, както е казала Мимии, ще е гъркиня. Узо и маслини  Laughing

Ами не съм му свикнала така. Той иначе си е едно спокойно, усмихнато бебе. Ето, събуди се, няма и 40 минути, но поне се смее. Докога ли обаче?

Кметът хич не го знам какво е казал, ни тв съм пуснала, ни новинарски сайт отворила. Но вярно, че тук не спря да вали два дни. ooooh!

Ще взема довечера и аз да ударя едно узо, да извадя маслините, дето стоят от миналогодишния гръцки воаяж, ще затворя очи, ще си представя, че съм на някой гръцки плаж...

smile3504 Опс, събудих се.

# 695

Така като чета темата май само ние с теб се моткаме  Embarassed Laughing

Ми,тъй де Flutter
Тя Беличката по изпити ли се губи?

# 696
Ексайтед, пусни си и гръцка музика и си готова!
Аз тази година ще видя морето в интернет Mr. Green, дано, поне, догодина да го видя на живо!
По новините пак с Бареков ще ни занимават.

# 697
Новини много отдавна не гледам.
Или музика ,или филм ,или споря с домашните Mr. Green

# 698
  • Варна
Тук съм, котачки! Как ще ви отсвиря? Naughty

Скрит текст:
Чета ви, но нямам много време. Привършвах документации, оправях стаята... разни материали, помагала, украси, боклуци... а искам да ми е подредено и разчистено за есента. Обикновено оставям тази работа за началото на септември, обаче веднъж го направих отрано и е супер... А и сега е прохладно, наесен в стаите няма да се трае. Днес приключих, остана едни топки нови да занеса и съм готова за догодина. А, и наесен да изпера пердетата...
От понеделник съм там по цял ден... редувам работа с приказки, де... Wink
Ама утре нали е петък, пък аз си обичам шефа... тук ще съм... Wink
Сега ме чака подреждане и чистене у дома... не ми се мисли... имам да хвърлям, да хвърлям и пак да хвърлям, а после да чистя... междувременно и да боядисвам... дано спре да вали, та към края на месеца да захващам с валяка, като мине приема на документи след 7 клас. Най-напред трябва да разчистя, пък за целта трябва да съм сама... де да пратя бабет? newsm78

Не съм много в ритъм, обаче който има нужда от положителни мисли, ги има и от мен... който ще пътува - леко и пълноценно да му е... който работи (като мен Blush) - да му е прохладно и лежерно... Hug

# 699
Заровила съм се в една стара тема и след едно прекрасно определение на що е то калейдоскоп, идвам да кажа на Госпожата, че много искам синът ми да е едно от нейните деца.   bouquet  Heart Eyes

# 700
Заровила съм се в една стара тема и след едно прекрасно определение на що е то калейдоскоп, идвам да кажа на Госпожата, че много искам синът ми да е едно от нейните деца.   bouquet  Heart Eyes

Много си мила, благодаря ти !  Heart Eyes Наистина в много стара тема си се заровила - в една от много за любимият ми сериал . Peace
Много мило ми стана, благодаря ти още веднъж, Диди !   bouquet

# 701
Сосче, да не би да четеш "Песен за огън и лед"?

Беличке, не успях да разбера къде си и кой ти е шеф, но пък предлагам бабет да я пратиш при правнучките, да ги погледа малко и да помогне на систъра ти  smile3521 Защо ти ще боядисваш, мъжа ти не може ли?

На Вели пожелавам много слънце и топла водичка, спокойствие и успешен релакс! Да се поплацика и заради мен в морето, щото аз тази година ще го пропусна. Ети, с теб съм в тази мъка  Laughing.

# 702
Не съм,но скоро смятам да я почна Joy
Хубав ден! Hug
Сетих се,за тези които не харесват  Бареков-ми преди време ,в същата ситуация си четях приказки-и на глас и на ум.Сигурна съм ,че има кой да ги слуша с интерес Heart Eyes

# 703
  • Варна
Хелънче,
Скрит текст:
шефът ми си ми е шеф. След като 4 дни бях по цял ден на работа и отхвърлих много работа, днес ще си остана у дома... не само, защото си обичам шефа...

Систъра ми нищо не ми е направил, за да му причинявам това...  Stop Mr. Green А с бабет наблизо не мога да изхвърля нищо ooooh!

За боядисването... разбира се, че може, но той е на работа 6/7, а на мен ми предстои отпуск. Трябва да се поразмърдам и мога да го направя именно така. Имам разни идеи, които предпочитам да избистря и осъществя спокойно, с негова помощ, естествено.

# 704
Аааааа, Беличке, сега зацепих за обичта към шефа в петък  Joy  Hug

Общи условия

Активация на акаунт