Вътрешен дизайн по Нивиана/7/

• 186 119
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Здравей ,Нивиана. Имам запитване относно цвета на стените за всекидневната ни. Въпросът ми е свързан с това,че живеем на приземен етаж и естествената светлина ,която влиза е много малко. Целта ни е стаята да стане светла ,защото сега не е. За да го постигнем сложих ме и по светъл ламинат , цветът му е мръсно бял.

# 706
Бяло, огледала, лъскави повърхности и силно лед осветление.
Много светлосиньо също може. Ама едвам синьо, както каза една дама наскоро.
Като фона тук в бгмама.

Опитайте в първите  10 см под тавана по стените да сложите огледални ивици. Ще отразят светлината и надявам се да има ефект , все едно свети от тавана. Важи и за дневната светлина, и за изкуствената.

# 707
Благодаря Нивиана Simple Smile И аз се интересувам от преодоляване на тъмнината - не съм виждала никъде ивици от огледало под тавана. Ще опитам първо с фолио /3М имат огледално фолио, в Домко също има самозалепващо фолио с огледален ефект /цената е ниска за втоорото и мисля, че за добиване на представа е идеално/

Харесах и тази стена

# 708
Здравейте, искам отново да се допитам тук..
Бихте ли ми дали идея, какво мога да сложа като шкаф под голям телевизор, който е окачен на стената, но сравнително високо...да кажем започва от 1.50м. Лоуборд ми се струва прекалено ниско, а пък по-високите са повече за трапезария или странични шкафове...
Благодаря!

# 709
  • Варна
Бихте ли ми дали идея, какво мога да сложа като шкаф под голям телевизор, който е окачен на стената, но сравнително високо...да кажем започва от 1.50м. Лоуборд ми се струва прекалено ниско, а пък по-високите са повече за трапезария или странични шкафове...
Благодаря!

Гери какви са мебелите в стаята? Диван, маса, може би е добре да дадеш снимка. Много е важно за да се впише в обстановката.

# 710
Ами той хола още не е завършен съвсем, но ще опитам да снимам тези дни и ще се върна пак с въпроса  Peace

# 711
Здравейте, има следното запитване за шина 2,70, колко метра перде трябва да взема? Благодаря предварително!

# 712
Здравейте, има следното запитване за шина 2,70, колко метра перде трябва да взема? Благодаря предварително!
умножи по 3 - за да имаш "доволно плухи"  hahaha

# 713
Благодаря!

А защо започва толкова високо? Нормално е като седнете на дивана центърът на тв да е на нивото на очите ви. Тоест около 90-100 см. Дори картини се слагат на ниво поглед на прав човек - 150 см център.
Всичко с подобен характер  би било интересно:

http://www.bocadolobo.com/en/products/#cat-sideboards

# 714

Допитайте се до продавача, за тънко перде варира от  2 до 3 пъти  набор. но зависи от текстила.
Нека ви  покажат различни набори.
Зависи от  конкретната материя и шарка, понякога има райета, които биха могли да се прикрият или изявят. Зависи дали е мрежа или друга плетка.

# 715
Благодаря!

А защо започва толкова високо? Нормално е като седнете на дивана центърът на тв да е на нивото на очите ви. Тоест около 90-100 см. Дори картини се слагат на ниво поглед на прав човек - 150 см център.
Всичко с подобен характер  би било интересно:

http://www.bocadolobo.com/en/products/#cat-sideboards

Ами за да може да се гледа и от масата за хранене, без главите на хората да застават пред него  Thinking

# 716
Привет на всички!

По-горе в темата се загатна за едни первазчета, за едни готини майстори и други такива....Simple Smile
Та моята мъка е следната: Става дума за панелка, коридор 1,50м с тапет и  обикновени ПВЦ первази под които се събира прах от една страна, от друга те  са постоянно разкачени и  трето стената е ужасно крива.
    Въпроса е какво може да се направи? Какво да се сложи така, че хем да е линейно, хем да е криво по стената  newsm78?

# 717
  linna, nови, по-високи пластмасови первази, само те могат да се изкривяват по стената, и много по добре залепени например, не само нащракани.
Може би дебело метализирано фолио също. С такъв характер:
http://www.rali-m.com/sibu.html

И вече ламперия на сектори, която  ще обира кривините.
Тоест облицовка до долу, без перваз.

Или дървен перваз, който е нарязан така че да се огъва.

Разгледайте и тук:
http://pervazite.com/%D0%BE%D0%B3%D1%8A%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B8- … 0%B8%D0%BB%D0%B8/

# 718
Страхотно е, че съществува подобна тема Simple Smile Поздравления за инициатора  bouquet

Нашия апартамент е почти готов, и следва неговото обзавеждане. Гледам голите стени чудейки се от къде трябва да започнем?  Thinking Дограмите са кафяви. Може би мебелите и пердетата трябва да са съответстват на този цвят. Спалнята е 13 квадрата и мисля как ще се вместят легло, гардероб, тоалетка и нощни шкафчета.  newsm78 Всичко трябва да се купува поотделно, така че ще ни е много трудно. С удоволствие бих споделяла мнение, както и снимки Преди и След ... Simple Smile

Сега се чудя дали пък не е най добре да наемем дизайнер за тази цел, вместо да си правим самоинициативи.

# 719
Аз пък мисля, че бих си го избрала сама с дизайнер не си е мое. А и удоволствието да си чета и избирам го няма  Hug

Общи условия

Активация на акаунт