Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 093
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Въпросът не в прецакването, а да не се създава грешна представа.
Доколкото ми е известно няма софтуер, който да следи брой дни. Всичко е въпрос на добрата воля  при декларирането.

# 196
Да.Има много нередности и несправедливости ,както при почивките,така и в цялата система,но това е дълга тема.Не съм си позволявала да злоупотребявам с нищо и няма да го направя.
Дали ще ползвам аз моите дни или мъжът няма голямо значение.Както и когато цивилни резервират карти на името на половинките  Hug

# 197
Здравейте,искам да попитам дали сте били в Созопол в 102 стая-има ли тераса,хладилник,климатик и т.н. Далече ли е от плажа,как е храната....Моля ви някой ако има някаква информация нека ми отговори,защото сме с малко дете и се притеснявам за условията там. Благодаря предварително

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 12:08 от tpl.tpl

# 198
Здравейте,и аз искам да попитам дали сте били в къмпинг Чайка  в бунгало-къща за самия къмпинг как е обстановката далеч ли е плажа . Ако някой има  информация нека ми отговори ,ако има и снимки на бунгалото още по - добре може и на лично благодаря предварително  Simple Smile Нова съм в сайта и още се ориентирам  Embarassed

# 199
Здравейте,и аз искам да попитам дали сте били в къмпинг Чайка  в бунгало-къща за самия къмпинг как е обстановката далеч ли е плажа . Ако някой има  информация нека ми отговори ,ако има и снимки на бунгалото още по - добре може и на лично благодаря предварително  Simple Smile Нова съм в сайта и още се ориентирам  Embarassed
От 2011
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=495422.450

От 2013
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=719301.15

# 200
То цялата система в държавата е порочна, та какво остава за МО. Simple Smile
Пинизи всякакви се правят, само и само да се изкяри нещо повече.
Вече си имат механизми и за това, дори и една двойка да няма брак, заведе ли децата пак смятат, че полагащите са 10дни са изчерпани и не се полагат повече.

# 201
  • София
   yovanka в N: 2В6 стая море,....нямам на представа дали ще се поберем  ( с 2 деца,за малкия ще си носим сглобяема кошарка),а дали се вижда морето или не ? Много ще съм благодарна за информацията.

# 202
  • София
Ще се вижда морето, това е от предните блокове - на две крачки от морето и басейна. Ще се поберете, стаите са като в масовите 2+1. Не е лошо да си носите машинка за комари, началните блокове са в парка и имаше доста, поне септември.

# 203
  • София
  yovanka    bouquet ,благодаря ти !

# 204
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Бунгaло къщa сa нaй-хубaвите бунгaлa. Не смея и дa мечтaя дa ги зърнa отвътре. Вероятно чинa ви е достa по -висок от сержaнтски  Mr. Green ( дa не се обидиш, тaкa си се шегувaме тук). Имa оборудвaнa кухня с хлaдилник, двa котлонa и aспирaтор. Посудa нямa, освен няколко военни чинии aлпaкa. Телевизор нямa. Имa кaбел зa кaбелнa тв. от две прогрaми -еднa музикaлнa и еднa румънскa. Бтв и к.1 много рядко с ужaсно кaчество. Вечер зa новини и сериaл зaбрaви. Интернет нямa.Цифровa ефирнa не вятвaм дa може дa се хвaне. Горaтa е гъстa и високa. Тишинaтa понякогa е сaмо мирaж.Плaжa е нa 1 км. - неохрaняем, a зa дa пaркирaш близо и не в горaтa трябвa дa отидеш рaно. Имa бaрче aмa в него нямa нищо. Грaдa е нa 4 км. и е хубaво и приятно зa рaзходки (aко си нaмериш къде дa пaркирaш нa не зaбрaнено). Пиши ми нa лични дa ти обясня от къде дa пaзaрувaте, че в центърa е голямо дърво. Грaдския плaж също е хубaв.

Ние не успяхме дa се доредим зa тaм .... много желaещи, много нещо, a после в смените по 5 бунгaлa седят зaключени. Кaмериерките минaлaтa годинa изплюхa кaмъчето, че стояли зaключени по цяло лято и се пaзели зa шефовете нa aгенциятa дa си ходели когaто им кефне.

# 205
pettesa, то във всички бази е така. Simple Smile Най-хубавите стаи стоят затворени и изобщо не ги пускат, или рядко.
А в бунгало-къща колега на мъжа ми бяха преди 2г. Със съвсем нормален чин са и двамата със съпругата му.

# 206
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Мире, преди 2 г. нямaше тaкъв нaплив зa Чaйкa, a къщите сa нa двойнa ценa от aлпито.

# 207
  • София
Здравейте,искам да попитам дали сте били в Созопол в 102 стая-има ли тераса,хладилник,климатик и т.н. Далече ли е от плажа,как е храната....Моля ви някой ако има някаква информация нека ми отговори,защото сме с малко дете и се притеснявам за условията там. Благодаря предварително

Няколко години поред сме почивали на Созопол и е един от любимите ни курорти. Условията са добри, има два басейна - детски и голям, барче до басейна, стаите са приличини, мисля, че всички имат тераси, храната също е хубава. Плажът е сравнително близо, но понеже в силния сезон е пренаселен, ние ползваме плажа на къмпинг Градина, на около 5 км. от Созопол - прекрасен, тих, чист и спокоен плаж. Ако нещо те интересува питай!

# 208
  • Сливен
Ей дават  си заето и това е

# 209

Добре дошла!
Инфо за къмпинг "Чайка" има в предишни теми. Качила съм и снимки.
В коя смяна сте?

Общи условия

Активация на акаунт