Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 098
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
Ей дават  си заето и това е

Дава и свободно , но никой не вдига- на нито един телефон. Ние взехме карта за Несебър, но исках малко допълнително инфо за дамата ( много подробна) от банката, защото имам само номер на картата, без да знам в коя точно стая сме( не мислех , че е важно и в лудницата на 15-ти бях толкова щастлива , че се свързах, че съм забравила тази подробност). Изчаках 4 дни за да се поуспокои положението , но явно сега пък няма кой да вдигне.

# 211
ето  телефона на който се свързах аз- 029221736 Party,там отговарят и се чува как звънят и другите телефони, но никой не вдига.
нашата карта е за Сарафово от 01.07,но аз и за там исках.
успех на всички и ако има някой за там тогава да пише!! Rolling Eyes

# 212
Здравейте,искам да попитам дали сте били в Созопол в 102 стая-има ли тераса,хладилник,климатик и т.н. Далече ли е от плажа,как е храната....Моля ви някой ако има някаква информация нека ми отговори,защото сме с малко дете и се притеснявам за условията там. Благодаря предварително

Няколко години поред сме почивали на Созопол и е един от любимите ни курорти. Условията са добри, има два басейна - детски и голям, барче до басейна, стаите са приличини, мисля, че всички имат тераси, храната също е хубава. Плажът е сравнително близо, но понеже в силния сезон е пренаселен, ние ползваме плажа на къмпинг Градина, на около 5 км. от Созопол - прекрасен, тих, чист и спокоен плаж. Ако нещо те интересува питай!

Много благодаря! Simple Smile

# 213
illiyana, стаите са си разпределени спрямо номера на картата ти. Не ти трябва да знаеш в коя си, нито има значение за платежното нареждане.

# 214
Здравейте,и аз искам да попитам дали сте били в къмпинг Чайка  в бунгало-къща за самия къмпинг как е обстановката далеч ли е плажа . Ако някой има  информация нека ми отговори ,ако има и снимки на бунгалото още по - добре може и на лично благодаря предварително  Simple Smile Нова съм в сайта и още се ориентирам  Embarassed

Добре дошла!
Инфо за къмпинг "Чайка" има в предишни теми. Качила съм и снимки.
В коя смяна сте?

31.07 - 09.08 Благодаря на всички за информацията  Hug

# 215
Здравейте, момичета.
Искам да попитам някоя от вас знае ли каква е цената за летния сезон в Хармония/Пампорово. Решихме да отидем там, но на свободно плащане. Утре ще звънна да попитам и да проверя периода, който желаем дали е свободен, но все пак ако някоя от вас знае колко горе долу ще излезе за 2ма човека + бебе
Благодаря ви Hug

# 216
Здравейте, момичета.
Искам да попитам някоя от вас знае ли каква е цената за летния сезон в Хармония/Пампорово. Решихме да отидем там, но на свободно плащане. Утре ще звънна да попитам и да проверя периода, който желаем дали е свободен, но все пак ако някоя от вас знае колко горе долу ще излезе за 2ма човека + бебе
Благодаря ви Hug

Виж в заповедта за всички бази. Там за всяка си пише колко е 1храноден.
За Рибарица е 18.90лв. по спомени, мисля че и за Хармония е пак толкова.
Деца до 3г. не заплащат нищо.

# 217
Здравейте, момичета.
Благодаря ви Hug
Почти 120 платихме за 3 нощувки в двойна стая в началото на май.За бебето няма да плащаш,има място за кошара,но не знам дали предлагат.

# 218
Много ви благодаря за бързия отговор момичета.
 Hug
Maryse би ли ме упътила за тази заповед - хич не знам къде да я търся  Blush newsm78

# 219
# 220
  • Велико Търново
Брех, вече сме фактор - имаме си специален подфорум!  Whistling

А някой има ли отзив за детските лагери, които се предлагат? Цена, възпитатели или аниматори, дисциплината как е?

# 221
Цвети  Hug Хиляди благодарности  bouquet

# 222
Здравейте! Някой успя ли да се свърже днес с агенцията? Аз от 15.05 не спирам да звъня, все заето ми дава, но днес вече 3 пъти ми дава свободно и никой не ми отговаря. Последния път, когато звъннах ми даде свободно също, вдигнаха  (чух как и другите телефони звънят) и ми затвориха. Това вече на нищо не прилича, почвам да губя търпение и май ще се откажа .....  #Cussing out

Между другото ние искаме да си вземем карта за 21,07-25,07 за Рибарица, има ли и други желаещи за тогава?

# 223
ето  телефона на който се свързах аз- 029221736 Party,там отговарят и се чува как звънят и другите телефони, но никой не вдига.

Днес звъннах на този номер и от първото позвъняване ми вдигнаха.

# 224
ето  телефона на който се свързах аз- 029221736 Party,там отговарят и се чува как звънят и другите телефони, но никой не вдига.

Днес звъннах на този номер и от първото позвъняване ми вдигнаха.

bouquet благодаря . Звъннах и от първия път ми вдигнаха. Имаме си вече почивка за Рибарица - период от 21,07-25,07  Peace

Общи условия

Активация на акаунт