Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 110
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Там им осигуряват храна, в повечето случаи- консерви.Както този път последните 4 дни са били някъде в гората,а не в лагера,предполагам там са им давали консерви.Спали са по 3 часа в камиони,ужас.Затова казвам /без да се обиждат дамите военни/това за мен не е женска професия,освен ако не си в  някоя канцелария.

# 241
ESTELITA, да, разбрах че им осигуряват, ама не е зле човек да си има нещо и за всеки случаи. Simple Smile

Вече има командировани в Балчик, явно все пак ще се готвят да отварят летището. Поне 5-6месеца ще им трябват.
Сега се чудя кога ли ще пратят и моя мъж там командировка.

# 242
Спала съм в камион,в джип , в палатка - не е толкова страшно Simple Smile

# 243
  • Пловдив
Там им осигуряват храна, в повечето случаи- консерви.Както този път последните 4 дни са били някъде в гората,а не в лагера,предполагам там са им давали консерви.Спали са по 3 часа в камиони,ужас.Затова казвам /без да се обиждат дамите военни/това за мен не е женска професия,освен ако не си в  някоя канцелария.

Ааааа, и в гората са им носили манджите. Консервите май се водят добавки като бананите и вафличките.
Да, този път си е било истинско учение като по американските филми  Laughing

# 244
Здравейте, майчета! Нова съм в тази тема и се опитах да изчета всичко, но не успях, затова ще попитам... Имаме карта за ВПД Сарафово. Препоръчаха ни я като най-подходящата база за семейства с малки деца. Малкият ни син тогава ще е на 11 месеца, навярно проходил Simple Smile Моля тези от вас, които са посещавали Сарафово скоро, да ми кажат има ли столчета за хранене, кошарки за спане. Относно храненията - разбрах, че всичко е на блок маса, така че за поне едно от храненията бих могла да разчитам, нали? Предварително ви благодаря Simple Smile

# 245
  • София
Храненето е като навсякъде по морските бази - блок маса - супи, готвено, скара. Ще има какво да се яде. LaughingСтолчета не видях, но нямаше и толкова малки деца при нас. Кошарки не знам някъде да има.

# 246
Кошари няма, носиш си ако искаш. Столче за хранене би трябвало да има.
Аз не бех препоръчала Сарафово точно за малки деца,  но всеки си преценява. Плажа е кофти, освен да стоите само на басейна.

# 247
  • Пловдив
В повечето бази има кошари, но се обади предварително да питаш и евентуално да резервираш, защото все пак са ограничен брой. Т.е. ако не я заявиш предварително и разчиташ като пристигнете да има - шанса е много малък. За столчетата - има по 1-2 обикновенно.

# 248
 newsm44 Момичетаа,и ние си имаме почивчица на морето newsm44  ММ се обадил и за пазил от 5 до 12.07. на Маяк newsm12  Четох че не било много хубаво,но ние сме без дете така че стълбите ще ги преживеем.
Имам и един въпрос....Какви документи носите на децата си,какво е необходимо да се представи за тях?

# 249
Делянчето, ако сте с една фамилия и адреси по ЛК, нищо не ти трябва за децата.

# 250
newsm44 Момичетаа,и ние си имаме почивчица на морето newsm44  ММ се обадил и за пазил от 5 до 12.07. на Маяк newsm12  Четох че не било много хубаво,но ние сме без дете така че стълбите ще ги преживеем.
Имам и един въпрос....Какви документи носите на децата си,какво е необходимо да се представи за тях?
Защо да не е хубаво? Базата е обновена, имаш си климатик в стаята, храната беше хубава /това преди, сега не знам/.

# 251
Делянчето, ако сте с една фамилия и адреси по ЛК, нищо не ти трябва за децата.

Благодаря за бързия отговор.Ние все още сме си двама,но едни приятели се чудят дали ще им трабват някакви документи за детенцето-то сега става на 3

dafinow list Май не се изразих правилно smile3503 Лошите отзиви са единствено,защото е по-далечко.А що се отнася до условията мисля че ще ни хареса.До сега сме били само на Олимп и на Хармония и сме много доволни.....а и ние не сме претенциозни.Все пак за тези пари какво повече да искаме newsm10 A и аз ви се доверявам,щом казвате че е реновиран,значи всичко ще е ОК

# 252
  • Пловдив
Спала съм в камион,в джип , в палатка - не е толкова страшно Simple Smile
Ако се паднеш и с подходящите хора - даже си е забавно hahaha Joy
При нас от доста време няма такива учения и липсва емоцията Rolling Eyes

# 253
Моля, който е ходил в Сарафово да даде малко повече инфо. Прочетох, че плажа не става, а този в самото Сарафово хубав ли е?

# 254
  • София
Само вечер ходехме на разходка там, има бар на плажа, идея си нямам какъв е.Не е толкова лош плажа на станцията.

Общи условия

Активация на акаунт