Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 536
  • 767
  •   1
Отговори
# 300

Да не би да намекваш, че съм се омъжила за военен за да ходя на евтино море  newsm78

Все сме така,даааааааа.......... Joy
Извинявайте,че така нахълтах в темата,но ми стана смешно.  Joy Както казва мъжът ми,неговата работа ни храни, така че хубаво-лошо,да се радваме,че са на работа. Аз стоях над две години у дома по принуда и знам,както повечето хора, колко е трудно да си намериш нещо свястно,което хем да ти позволява да си гледаш детето,хем да не е за без пари. Така че-да са ни живи и здрави мъжете да работят. И,разбира се,най-добри пожелания и за дамите в униформа,които пишат тук.

# 301
Здравейте. Нова съм във форума. Освен съпруга ми и аз съм военнослужещ. Имам познания в областта , ходим и по почивните бази на МО, така че ще помагам на вашите въпроси с каквото мога. Хубав ден желая на всички

# 302
stef87 добре дошла!  bouquet

# 303
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Аз пак да помоля за снимки на апартаментите в Маяк, или поне разяснение какво представляват.

stef87, добре дошла   bouquet

# 304
Аз пак да помоля за снимки на апартаментите в Маяк, или поне разяснение какво представляват.

stef87, добре дошла   bouquet
Върни се една-две страници назад - описали сме.

# 305
Върнах се, ама нищо няма от това което ме интересува.Знам базата къде е, знам че има климатик и е обновена.За храната бих могла да предположа.

Какво точно включва апартамента ? (стаи, бр. легла, холна мебел, тв., кабелна ????).
Ние ще сме в апартамент без тераса т.е. със западно изложение. 360-ти номер на кой етаж е?

# 306
  • Някъде в Европа...
Привееет!

По това време на годината, освен почивките, на дневен ред в Армията са и новоприетите в Академията и понеже заповедта от известно време насам вече е факт = да използвам възможността да честитя на приетите   bouquet. На пропусналите тази година = успех, следващата!  bouquet

И да използвам да попитам и тук = момичета, ходили в Истанбул, споделете коя забележителност там не трябва да пропускам да посетя! Смятам този месец  да осъществя една стара мечта и така да си направя подарък за предстоящия рожден ден, а иммено - да посетя Истанбул (в доста държави съм ходила, а за пустия Истанбул все се каня  Grinning). Ако можете, помогнете с информация!

# 307
# 308
Върнах се, ама нищо няма от това което ме интересува.Знам базата къде е, знам че има климатик и е обновена.За храната бих могла да предположа.

Какво точно включва апартамента ? (стаи, бр. легла, холна мебел, тв., кабелна ????).
Ние ще сме в апартамент без тераса т.е. със западно изложение. 360-ти номер на кой етаж е?
Тук не мога да ти помогна. Ние бяхме в апартамент, с тераси и изглед към морето. В стаята - тв, гардероб, маса, две легла и бюро, в спалнята - легло, бюро и стол. Това май беше. Имаше си сушилник на терасата. Баня и тоалетна - отделно.

# 309
  • Някъде в Европа...

Благодаря ти!
Точно оттам започнах да чета, подготвяйки се за такова пътуване Simple Smile (а дори още не съм си запазила екскурзията)...от всичко прочетено до момента и нахвърляно като записки, стигам до извода, че тази екскурзия ще е началото на цикъл Истанбул  Mr. Green, като добавим и колко харесвам ориенталската култура.... Joy

# 310
Simple Smile Първият път когато тръгнах за Истанбул мн хора ми казваха, че има толкова много неща да се видят, че няма да ми стигне само една екскурзия, но аз имах 5 дни на разположение и бях сигурна, че ще имам време за всичко Simple Smile Simple Smile е не успях - ходих още 2 пъти, и всеки път ти остава още нещо или има нещо ново. Сигурно в темата която са ти предложили по нагоре пише всичко, но аз бях най-силно впечатлена от красотата на градините в  дворците ( Всичко беше в зеленина и красиви цветя иииииии море ) , другото което ми хареса много е аквариума, Босфора и всичкия чар на Ориента в типичните за тях пазари и шарени неща............. има още много неща, но предполагам, че колкото и подготвена да отидеш, едва ли това ще е последното ти пътуване до там. Пожелавам ти, да изкараш страхотно и да събереш мн впечатления за да ни разкажеш после Simple Smile   

# 311
Здравейте момичета, не се включвам много много, но ви следя редовно.
Искам да попитам има ли някоя съпруга, която сега ще изпраща половинката си на мисията в Афганистан? Моят мъж следва да се завръща и ще се радвам ако обменим информация.
Благодаря ви Hug

# 312
dafinov list, блaгодaря, a хлaдилник и климaтик имa ли?

# 313
Климатик имаше, но не съм сигурна за хладилник. Май имаше от онези малките newsm78

# 314
Здравейте искам да питам нещо по-подробно за апартамент нереновиран в Сарафово....... Моля за инфо, ще ползваме за първи път почивка през МО.

Общи условия

Активация на акаунт